Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Lite og lett speilreflekskamera med Full HD-video

Canon EOS 100D 18-55/3,5-5,6 NOR

  Art.nr: 234907
  • 18 megapiksler
  • 3" touchskjerm
  • Full HD-video
  • 18-55 mm objektiv
  • 4 bilder per sekund

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

3 790,-

Delbetal fra 361,-/mnd. Info

Info
Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 4 – 6 virkedager
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Canon EOS 100D er er anbefalt av akam.no den 06.09.2013

De skrev blandt annet dette om produktet:

Knøttliten og knallgod:

"Under det lille kamerahuset gjemmer det seg et fullverdig speilreflekskamera, som byr på svært mye fotoglede. Dette lille kameraet fremstår som kanskje det mest vellykkede trekket Canon har gjort i innstegssegmentet på flere år."

Les hele akam.no sin test av Canon EOS 100D her.

Canon EOS 100D

Canon EOS 100D er et lite og lett speilreflekskamera som tar gode bilder for deg på farten. Kameraet har en kraftfull APS-C-sensor som tar klare bilder selv ved dårlige lysforhold. 100D har også en lyssterk optisk søker og en 3 tommer touchskjerm. Det betyr at selv om kameraet er lite og hendig, kan du likevel studere bildene du har tatt direkte på kameraskjermen. 

Sensor

Som tidligere nevnt har 100D en kraftfull 18 megapiksel APS-C hybrid CMOS AF ll-sensor som jobber sammen med en rask bildeprosessor som hjelper deg å enkelt å ta klare og tydelige bilder. 100D sin nye sensor bruker faseskift-piksler som er spredt på 80% av sensorens visningsområde. Dette gjør at du får høyere autofokushastighet og høyere bildekvalitet - også under filming (full HD).

Kompakt design

Canon har lagt ned mange timer for å gjøre 100D så lite og kompakt som mulig. Dette for at det skal bli en kamera som er enkelt å ha med seg på farten, men som likevel kan fotografere med svært høy bildekvalitet.

Målene på kameraet er: 116,8 x 90,7 x 69,4 mm og det veier kun 407 gram

Clear View ll-touchskjerm

Canon EOS 100D er utstyrt med en 3 tommer Clear View ll touchskjerm. Skjermen gjør det enkelt for deg å endre instillinger og du kan raskt og enkelt granske bildene rett etter de har blitt tatt.

Kreative effekter

Det er mange som i starten er usikre på hvordan man kan utnytte kameraets mange funksjoner. Canon har gjort det enkelt å ta fantastiske bilder, men kreative sine kreative effekter. Disse instillingene gir deg muligheten til å ta morsomme bilder med ulike effekter som skaper den stemningen du ønsker på bildet.

Full HD-video

Med 100D kan du ikke bare ta bedre bilder, men også filme i full HD-kvalitet. Dette er mulig takket være kameraets raske bildeprosessor og sensor. Kameraet klarer å kontinuerlig justere fokuset slik at videoklippene alltid har en høy standard.

EOS Companion

Canon har utviklet mobilappen EOS Companion er læreren din, inspirasjon og hjelp når det gjelder utviklingen av fotografering. Last den ned på smarttelefonen din eller nettbrettet og finn ut hva de forskjellige objektivene kan gjøre for bildene dine, lær kamerainnstillinger eller finn løsninger på vanlige problemer.

Canon Canon EOS 100D 18-55/3,5-5,6 NOR 8576B031 Canon EOS 100D er er anbefalt av akam.no den 06.09.2013De skrev blandt annet dette om produktet:Knøttliten og knallgod:"Under det lille kamerahuset gjemmer det seg et fullverdig speilreflekskamera, som byr på svært mye fotoglede. Dette lille kameraet fremstår som kanskje det mest vellykkede trekket Canon har gjort i innstegssegmentet på flere år."Les hele akam.no sin test av Canon EOS 100D her.Canon EOS 100DCanon EOS 100D er et lite og lett speilreflekskamera som tar gode bilder for deg på farten. Kameraet har en kraftfull APS-C-sensor som tar klare bilder selv ved dårlige lysforhold. 100D har også en lyssterk optisk søker og en 3 tommer touchskjerm. Det betyr at selv om kameraet er lite og hendig, kan du likevel studere bildene du har tatt direkte på kameraskjermen.  SensorSom tidligere nevnt har 100D en kraftfull 18 megapiksel APS-C hybrid CMOS AF ll-sensor som jobber sammen med en rask bildeprosessor som hjelper deg å enkelt å ta klare og tydelige bilder. 100D sin nye sensor bruker faseskift-piksler som er spredt på 80% av sensorens visningsområde. Dette gjør at du får høyere autofokushastighet og høyere bildekvalitet - også under filming (full HD).Kompakt designCanon har lagt ned mange timer for å gjøre 100D så lite og kompakt som mulig. Dette for at det skal bli en kamera som er enkelt å ha med seg på farten, men som likevel kan fotografere med svært høy bildekvalitet.Målene på kameraet er: 116,8 x 90,7 x 69,4 mm og det veier kun 407 gram Clear View ll-touchskjermCanon EOS 100D er utstyrt med en 3 tommer Clear View ll touchskjerm. Skjermen gjør det enkelt for deg å endre instillinger og du kan raskt og enkelt granske bildene rett etter de har blitt tatt.Kreative effekterDet er mange som i starten er usikre på hvordan man kan utnytte kameraets mange funksjoner. Canon har gjort det enkelt å ta fantastiske bilder, men kreative sine kreative effekter. Disse instillingene gir deg muligheten til å ta morsomme bilder med ulike effekter som skaper den stemningen du ønsker på bildet.Full HD-videoMed 100D kan du ikke bare ta bedre bilder, men også filme i full HD-kvalitet. Dette er mulig takket være kameraets raske bildeprosessor og sensor. Kameraet klarer å kontinuerlig justere fokuset slik at videoklippene alltid har en høy standard. EOS Companion Canon har utviklet mobilappen EOS Companion er læreren din, inspirasjon og hjelp når det gjelder utviklingen av fotografering. Last den ned på smarttelefonen din eller nettbrettet og finn ut hva de forskjellige objektivene kan gjøre for bildene dine, lær kamerainnstillinger eller finn løsninger på vanlige problemer. Speilreflekskamera 5 1 3790 NOK 3790 NewCondition SoldOut
  1. Foto og video
  2. Speilreflekskamera