Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Sony DSC-WX350 med 18 mpx og 20x optisk zoom

Sony DSC-WX350 - Black

  Art.nr: 222728
  • 18,2 megapiksler
  • 20x optisk zoom
  • NFC og WIFi
  • Bildestabilisering

Internett

På lager (1-6 virkedagers leveringstid)

1 990,-

Delbetal fra 211,-/mnd. Info

Info
Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 4 – 6 virkedager
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Sony DSC-WX350

Få frem detaljene, selv i dårlig lys. En bakbelyst EXMOR R CMOS-sensor med 18,2 megapiksler har større mottakende områder som slipper mer lys og flere detaljer inn i hvert eneste bilde.

20x optisk zoom

20x optisk zoom tar deg nærmere motivet, uten at det går på bekostning av farge, detaljnivå eller nyanser.

Bildestabilisering

Objektivet beveger seg gyroskopisk og kompenserer for bevegelser som oppstår når man tar opp video for hånd, resultatet er klare bilder over hele fokallengden.

NFC og WIFi

Det er bare én ting som er bedre enn å ta et flott bilde, og det er å dele det. Med innebygd Wi-Fi og NFC kan du dele de beste bildene i løpet av sekunder. Og med fjernkontrollappen for smarttelefon har du alltid kontroll.

Bruk smarttelefonen som fjernkontroll

Forandre innstillinger, zoom inn og, viktigst av alt, ta bildet med en fjernkontrollapp for smarttelefoner.

Lys LCD-skjerm

Se bilder øyeblikkelig på den innebygde LCD-skjermen på 7,6 cm (3 tommer) med femtrinns lysstyrkekontroll.

Picture Effect

Gi nytt liv til et bilde ved å bruke den innebygde Picture Effect-teknologien. Det er en rekke modi å velge mellom – du trenger ikke engang å laste ned bildebehandlingsprogramvare.


Se også

(15 stk)
  • 20,4 megapiksler
  • Exmor R-CMOS-sensor
  • 30x optisk zoom

2 490,-

Sony Sony DSC-WX350 - Black DSCWX350B.CE3 Sony DSC-WX350 Få frem detaljene, selv i dårlig lys. En bakbelyst EXMOR R CMOS-sensor med 18,2 megapiksler har større mottakende områder som slipper mer lys og flere detaljer inn i hvert eneste bilde. 20x optisk zoom 20x optisk zoom tar deg nærmere motivet, uten at det går på bekostning av farge, detaljnivå eller nyanser. Bildestabilisering Objektivet beveger seg gyroskopisk og kompenserer for bevegelser som oppstår når man tar opp video for hånd, resultatet er klare bilder over hele fokallengden. NFC og WIFi Det er bare én ting som er bedre enn å ta et flott bilde, og det er å dele det. Med innebygd Wi-Fi og NFC kan du dele de beste bildene i løpet av sekunder. Og med fjernkontrollappen for smarttelefon har du alltid kontroll. Bruk smarttelefonen som fjernkontroll Forandre innstillinger, zoom inn og, viktigst av alt, ta bildet med en fjernkontrollapp for smarttelefoner. Lys LCD-skjerm Se bilder øyeblikkelig på den innebygde LCD-skjermen på 7,6 cm (3 tommer) med femtrinns lysstyrkekontroll. Picture Effect Gi nytt liv til et bilde ved å bruke den innebygde Picture Effect-teknologien. Det er en rekke modi å velge mellom – du trenger ikke engang å laste ned bildebehandlingsprogramvare. Kompaktkamera 4,8 8 1990 NOK 1990 NewCondition InStock
  1. Foto og video
  2. Kompaktkamera