Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Speilrefleksveske med mye plass til tilbehør

Andersson CAB 2.0 Medium

  Art.nr: 168456
  • Passer speilrefleks med flere objektiver
  • 8 lommer for tilbehør
  • Regnbeskyttelse medfølger
  • Innvendige mål (BxHxD): 200 x 200 x 130 mm
  • Utvendige mål(BxHxD):250 x 220 x 180 mm

Lagerstatus

Ikke på lager. (Utgående modell)

Leveres innen 4 – 6 virkedager
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Andersson Medium er en stilig kameraveske som er perfekt for speilreflekskamera med flere objektiver. Vesken er laget i vannavvisende polyester utvendig og innsiden er laget av myk bomull for å beskytte ditt kamera, optikk og tilbehør.

Andersson Medium er også utstyrt med en hard bunn for ekstra støt - og vann beskyttelse. Kameravesken har 8 rom for tilbehør.Andersson Andersson CAB 2.0 Medium 423-hk96380-3a Andersson Medium er en stilig kameraveske som er perfekt for speilreflekskamera med flere objektiver. Vesken er laget i vannavvisende polyester utvendig og innsiden er laget av myk bomull for å beskytte ditt kamera, optikk og tilbehør. Andersson Medium er også utstyrt med en hard bunn for ekstra støt - og vann beskyttelse. Kameravesken har 8 rom for tilbehør. Veske speilreflekskamera 4,7 7 299 NOK 299 NewCondition Discontinued
  1. Foto og video
  2. Kameratilbehør
  3. Kameraveske
  4. Veske speilreflekskamera