Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Speilrefleksveske med mye plass til tilbehør

Andersson CAB 2.0 Medium

  Art.nr: 168456
  • Passer speilrefleks med flere objektiver
  • 8 lommer for tilbehør
  • Regnbeskyttelse medfølger
  • Innvendige mål (BxHxD): 200 x 200 x 130 mm
  • Utvendige mål(BxHxD):250 x 220 x 180 mm

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Andersson Medium er en stilig kameraveske som er perfekt for speilreflekskamera med flere objektiver. Vesken er laget i vannavvisende polyester utvendig og innsiden er laget av myk bomull for å beskytte ditt kamera, optikk og tilbehør.

Andersson Medium er også utstyrt med en hard bunn for ekstra støt - og vann beskyttelse. Kameravesken har 8 rom for tilbehør.Andersson Andersson CAB 2.0 Medium 423-hk96380-3a Andersson Medium er en stilig kameraveske som er perfekt for speilreflekskamera med flere objektiver. Vesken er laget i vannavvisende polyester utvendig og innsiden er laget av myk bomull for å beskytte ditt kamera, optikk og tilbehør. Andersson Medium er også utstyrt med en hard bunn for ekstra støt - og vann beskyttelse. Kameravesken har 8 rom for tilbehør. Veske speilreflekskamera 4,7 7 149 NOK 149 NewCondition Discontinued
  1. Foto og video
  2. Kameratilbehør
  3. Kameraveske
  4. Veske speilreflekskamera