Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Kamerastativ for SLR-, hybird- og videokamera!

Andersson CAT 1.2

  Art.nr: 173744
  • Fotograferingshøyde 58,5-151 cm
  • 61 cm sammenfoldet
  • Treveis hode og 360 graders bevegelse
  • Vater
  • Praktisk veske medfølger
  • Maks 1 stk. per kunde

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 4 – 6 virkedager
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Andersson CAT 1.2 er et solid og meget allsidig stativ i aluminium, som har flere funksjoner som forenkler fotograferingen din. Med et treveis hode med 360 graders bevegelse, er det enkelt å ta opp jevne filmer med uten forstyrrelser. Kontrollene er enkle å åpne og justere selv om du har hansker på deg som gjør det lettere å fotografere utendørs.
Andersson CAT 1.2 har en maksimal fotograferingshøyde fra 58,5 cm til 151 cm. Du kan tilpasse stativet mellom høyden for å finne den som passer best for hver enkelt fotograferingssituasjon. I tillegg til variert høyde, er det små funksjoner som gjør stativet mer brukervennlig.

Det medfølger en praktisk bæreve. Kamerastativet har vater som gjør det enkelt å se om stativet står rett.
Heisen gjør det enkelt å justere høyden uten å endre posisjonen til benene. Platen med hurtigkoblingen gjør det enkelt å få raskt tilgang til kameraet og ta frihånd bilder.
Det bevegelige håndtaket har litt motstand som gjør det enkelt å bruke og du kan låse hodet når du stilt inn alt mot motivet.

Spesifikasjoner:
- Maksimal høyde: 151 cm
- Minimum høyde: 58,5 cm
- Lengde sammenfoldet: 61 cm
- Maksimal kameravekt: 3 kg
- Stativets vekt: 1.19 kg

Andersson Andersson CAT 1.2 Andersson CAT 1.2 er et solid og meget allsidig stativ i aluminium, som har flere funksjoner som forenkler fotograferingen din. Med et treveis hode med 360 graders bevegelse, er det enkelt å ta opp jevne filmer med uten forstyrrelser. Kontrollene er enkle å åpne og justere selv om du har hansker på deg som gjør det lettere å fotografere utendørs.Andersson CAT 1.2 har en maksimal fotograferingshøyde fra 58,5 cm til 151 cm. Du kan tilpasse stativet mellom høyden for å finne den som passer best for hver enkelt fotograferingssituasjon. I tillegg til variert høyde, er det små funksjoner som gjør stativet mer brukervennlig.Det medfølger en praktisk bæreve. Kamerastativet har vater som gjør det enkelt å se om stativet står rett.Heisen gjør det enkelt å justere høyden uten å endre posisjonen til benene. Platen med hurtigkoblingen gjør det enkelt å få raskt tilgang til kameraet og ta frihånd bilder.Det bevegelige håndtaket har litt motstand som gjør det enkelt å bruke og du kan låse hodet når du stilt inn alt mot motivet.Spesifikasjoner:- Maksimal høyde: 151 cm- Minimum høyde: 58,5 cm- Lengde sammenfoldet: 61 cm- Maksimal kameravekt: 3 kg- Stativets vekt: 1.19 kg Kamerastativ speilrefleks og hybrid 3,5 6 299 NOK 299 NewCondition SoldOut
  1. Foto og video
  2. Kameratilbehør
  3. Kamerastativ
  4. Kamerastativ speilrefleks og hybrid