Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Retrodesignet kamera med nytt og lite objektiv

Olympus E-PL7 14-42 EZ Pancake - Wh

  Art.nr: 232907
  • 16,1 megapiksler
  • Live MOS-sensor
  • 3" selfie-skjerm og WiFi
  • Ekstern blits FL-LM1 medfølger
  • Lite og kompakt objektiv medfølger

Internett

På lager (1-6 virkedagers leveringstid)

4 290,-

Delbetal fra 402,-/mnd. Info

Info
Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 5-8 virkedager
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Olympus E-PL7 er det perfekt kamera for bloggere med selfie-skjerm, WiFi, filter og effekter. Kameraet komme med et meget lite objektiv som gjør det lett å ta med kameraet. Med innebygget trådløst nettverk er det lett å overføre bilder fra kamera til datamaskinen eller mobiltelefonen. Dette gjør det enkelt å dele de beste bildene dine på bildedelingstjenester. Kameraet kommer med 16,1 mekapiksler, en rekke manuelle innstillinger og TruePic II bildeprosessor, som gir en enestående bildekvalitet.

16,1 megapiksler og Live MOS-sensor

Olympus E-PL7 har en 16,1 megapikler Live MOS-sensor-sensor som jobber sammen med en rask bildeprosessor vil du kunne få skarpe og klare bilder. 

M.ZUIKO DIGITAL ED 14‑42mm 1:3.5‑5.6 EZ Pancake

Kameraet kommer med det meget kompakt objektiv, et såkalt pannekakeobjektiv. Objektivet har en brennvidde på 14 - 42 mm, akkurat som tidligere. Men nå blir det lettere å ta med seg kameraet når du skal ut å ta bilder, men med samme egenskaper som tidligere. 

3" touchskjerm med mulighet for selfie

Det er enkelt å bruke og det tar de perfekte selfiesene. Med den nedfellbare LCD-skjermen slipper du å tenke på at hånden min kommer i veien og bildene blir skarpe og fine.

WiFi

Den innebygde WiFi-tilkoblingen i Olympus E-PL7 lar deg enkelt dele bilder med venner og familie på sosiale medier, blogger osv. Ingen kabler, bare trådløst rett fra kamera til smarttelefonen din!

Filter og effekter

Hvis du liker å være kreativ så er Olympus E-PL7 kameraet for deg! Olympus E-PL7 har 14 Art Filtere og 9 Art Effekter som kommer med kameraet. 

Se også

(1 stk)
  • 14‑42 mm pancake-objektiv
  • Ekstern blits medfølger
  • Vinklingsbar touchskjerm

5 490,-

Olympus Olympus E-PL7 14-42 EZ Pancake - Wh V205073WE001 Olympus E-PL7 er det perfekt kamera for bloggere med selfie-skjerm, WiFi, filter og effekter. Kameraet komme med et meget lite objektiv som gjør det lett å ta med kameraet. Med innebygget trådløst nettverk er det lett å overføre bilder fra kamera til datamaskinen eller mobiltelefonen. Dette gjør det enkelt å dele de beste bildene dine på bildedelingstjenester. Kameraet kommer med 16,1 mekapiksler, en rekke manuelle innstillinger og TruePic II bildeprosessor, som gir en enestående bildekvalitet. 16,1 megapiksler og Live MOS-sensor Olympus E-PL7 har en 16,1 megapikler Live MOS-sensor-sensor som jobber sammen med en rask bildeprosessor vil du kunne få skarpe og klare bilder.  M.ZUIKO DIGITAL ED 14‑42mm 1:3.5‑5.6 EZ Pancake Kameraet kommer med det meget kompakt objektiv, et såkalt pannekakeobjektiv. Objektivet har en brennvidde på 14 - 42 mm, akkurat som tidligere. Men nå blir det lettere å ta med seg kameraet når du skal ut å ta bilder, men med samme egenskaper som tidligere.  3" touchskjerm med mulighet for selfie Det er enkelt å bruke og det tar de perfekte selfiesene. Med den nedfellbare LCD-skjermen slipper du å tenke på at hånden min kommer i veien og bildene blir skarpe og fine. WiFi Den innebygde WiFi-tilkoblingen i Olympus E-PL7 lar deg enkelt dele bilder med venner og familie på sosiale medier, blogger osv. Ingen kabler, bare trådløst rett fra kamera til smarttelefonen din! Filter og effekter Hvis du liker å være kreativ så er Olympus E-PL7 kameraet for deg! Olympus E-PL7 har 14 Art Filtere og 9 Art Effekter som kommer med kameraet.  Hybridkamera 5 1 4290 NOK 4290 NewCondition InStock
  1. Foto og video
  2. Hybridkamera