Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Lyssterkt objektiv med AF-motor

Sigma AF 30mm f/2,8 EX DN SONY E

  Art.nr: 170144
  • 30 mm
  • Lysstyrke: 2.8
  • Minste blender: 22
  • Nærgrense: 30 cm
  • Mål: 60.6 x 38.6 mm

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Sigma AF 30 mm f / 2,8 er et kompakt objektiv som er tilpasset og designet for NEX-standarden. Dette betyr at linsen er kompatibel med hybridkameraer fra Sony. Den fast brennvidde på 30 mm som fungerer bra til daglig fotografering og også for portretter.

Objektivet som har en utviklet autofokus motor somer bra under både fotografering og under videoopptak. Det kompakte designet gjør at objektivet er lett å ta med seg og det vil være nyttig i mange situasjoner.

Sigma Sigma AF 30mm f/2,8 EX DN SONY E 330965 Sigma AF 30 mm f / 2,8 er et kompakt objektiv som er tilpasset og designet for NEX-standarden. Dette betyr at linsen er kompatibel med hybridkameraer fra Sony. Den fast brennvidde på 30 mm som fungerer bra til daglig fotografering og også for portretter. Objektivet som har en utviklet autofokus motor somer bra under både fotografering og under videoopptak. Det kompakte designet gjør at objektivet er lett å ta med seg og det vil være nyttig i mange situasjoner. Ukategoriserte produkter 2 1 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter