Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Canon EOS 700D speilrefleks med alt-i-et objektiv

Canon EOS 700D 18-135IS STM NOR

  Art.nr: 186457
 • 18 megapiksler
 • 3" LCD-touchskjerm
 • 5 bilder per sekund
 • Full HD-video
 • 1 objektiv medfølger18-135 IS STM (bildestabilisering)

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Eller
Du må skrive minst 50 tegn i dette feltet
Avbryt

Gjennomsnitt
(1 stk)

 • MrBerge 15.09.2013

  Knakandes godt innkjøp.

  Canon EOS 700D levde opp til forventningane delux.
  Imponerandes godt kamera.
  Biledkvaliteten er heilt super.
  Brukervennligheit heilt på topp.

  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Eller
  Avbryt

Spørsmål og svar

Eller
Avbryt

Det finnes ingen spørsmål enda.

Teknisk spesifikasjon

Bildesensor
Sensorstørrelse 22,3 x 14,9 mm
Type sensor CMOS
Oppløsning bildesensor 18,0 megapiksler
Oppløsning for stillbilder Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Optikk
Type objektiv EF/EF-S
Fattning EF-S
Brennvidde Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Brennvidde i 35 mm format Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Lysstyrke f /3,5 - 5,6
Bildestabilisator i objektivet Ja
Fokusering 9 Autofokuspunkter
Foto egenskaper
Optisk søker Ja
Skjermstørrelse 3,0"
Skjermteknologi LCD
Oppløsning på skjerm Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Lukkertider 30-1/4000 sekunder
Eksponering Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Selvutløser Ja
Sekvenstakning Ja
Ansiktgjenkjenning Ja
Videoinnspilling
Full HD videoopptak Ja
HD videoopptak Ja
Autofokus i innspillingsmodus Ja
Lydoppptak Linær PCM
Blits
Innebygget blits Ja
Blitssko Ja
Lagring
Internminne 0 MB
Max kapasitet Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Format
Bildefiler som støttes JPEG: fin, normal (kun Exif 2.30)/Design rule for Camera File system (2.0), RAW: RAW (14 bit, Canon original RAW 2:a utgave), Digital Print Order Format [DPOF] Version 1.1-kompatibelt
Videofiler som støttes MOV (film: H.264, lyd: linjær PCM, innspillingsnivå kan justeres manuelt av brukeren)
Tilkoblinger
HDMI-utganger 1 Stk
HDMI-type Mini
RCA-utgang Nei
S-videoutgang Nei
DV-utgang Nei
USB-utgang Ja
Mikrofonutgang Ja
Hodetelefonuttak Nei
Direkteutskrift, Pictbridge Ja
Dimensjoner
Bredde 133,0 mm
Dybde 100,0 mm
Høyde 79,0 mm
Vekt 580 g
Øvrig
Batteritype litiumjon
Oppladbart batteri Ja
Operativsystem som støttes Windows XP, Vista, 7. Mac OS 10.3.9 eller senere
Menyspråk 25 språk Engelsk, tysk, fransk, nederlandsk, dansk, portugisisk, finsk, italiensk, norsk, svensk, spansk, gresk, russisk, polsk, tjekkisk, ungarsk, rumensk, ukrainsk, tyrkisk, arabisk, thailandsk, forenklet kinesisk, tradisjonell kinesisk, koreansk og japansk
Bruksanvisning Ja, på CD
Medfølgende tilbehør EOS 700D-kamerahus, eyecup, Bred rem EW-100DBIV, Batterilader LC-E8E, Strømkabel (E-typ), Batteri LP-E8, Batteribeskyttelse, Grensesnittskabel IFC-130U, Brukerhåndbok
Medfølgende programvare ImageBrowser EX, Digital Photo Professional

Produktbeskrivelse

Canon EOS 700D

Canon EOS 700D er et nytt og smart speilreflekskamera som hjelper deg å ta bedre bilder. Med en 18 megapikler APS- CMOS-sensor som jobber sammen med en rask bildeprosessor vil du kunne få skarpe og klare bilder. Canon EOS 700D kan ta opptil 5 bilder per sekund, og takket være kameraets raske autofokus vil du kunne ta skarpe bilder, selv om motiv som beveger seg raskt.

Rask autofokus

Er du lei av uklare og skurrete bilder? Kameraet har et avansert autofokussystem som består av 9 fokuspunkter med krysssensor som er spredt fra midten. Dette betyr at du vil få en raskere fokuseringshastighet med økt presisjon, selv om motivet beveger seg.

For den erfarne fotografen er det også mulig med manuell instilling av fokuspunkter, som gjør det mulig å utforske ulike bildekomposisjoner.

Sensor

Som tidligere nevnt har 700D en 18 megapiksel APS-C CMOS-sensor som gir deg mulighet til å ta lyse bilder under dårlige lysforhold. Med ISO-omfang på 100-12800 kan Canon EOS 700D fange enestående detaljer, selv i skumringstimen.

Smart design

Canon har jobbet mye med designet på dette nye speilreflekskameraet for at det skal bli mer håndterlige og funksjonsrikt. Canon EOS 700D har en 360° vridbar funksjonsvelger som gjør at kamerabruken blir så enkel som mulig. I tillegg har kameraet et robust og slitesterkt ytre.

Touchskjerm som kan vinkles

Canon EOS 700D er utstyrt med en 3" Clear View ll LCD-touchskjerm som kan vinkles slik at det blir enkelt å se bildene på kameraskjermen. I tillegg blir det enklere å ta bilder fra uvante vinkler, som for eksempel fra bakken.

Full HD-video

Med Caon EOS 700D kan du ikke bare ta bedre bilder, men også filme i Full HD-kvalitet. Dette er mulig takket være kameraets raske bildeprosessor og sensor. Kameraet klarer å kontinuerlig justere fokuset slik at videoklippene får en høy standard.

Canon Canon EOS 700D 18-135IS STM NOR 8596B037 Canon EOS 700DCanon EOS 700D er et nytt og smart speilreflekskamera som hjelper deg å ta bedre bilder. Med en 18 megapikler APS- CMOS-sensor som jobber sammen med en rask bildeprosessor vil du kunne få skarpe og klare bilder. Canon EOS 700D kan ta opptil 5 bilder per sekund, og takket være kameraets raske autofokus vil du kunne ta skarpe bilder, selv om motiv som beveger seg raskt.Rask autofokusEr du lei av uklare og skurrete bilder? Kameraet har et avansert autofokussystem som består av 9 fokuspunkter med krysssensor som er spredt fra midten. Dette betyr at du vil få en raskere fokuseringshastighet med økt presisjon, selv om motivet beveger seg.For den erfarne fotografen er det også mulig med manuell instilling av fokuspunkter, som gjør det mulig å utforske ulike bildekomposisjoner.SensorSom tidligere nevnt har 700D en 18 megapiksel APS-C CMOS-sensor som gir deg mulighet til å ta lyse bilder under dårlige lysforhold. Med ISO-omfang på 100-12800 kan Canon EOS 700D fange enestående detaljer, selv i skumringstimen.Smart designCanon har jobbet mye med designet på dette nye speilreflekskameraet for at det skal bli mer håndterlige og funksjonsrikt. Canon EOS 700D har en 360° vridbar funksjonsvelger som gjør at kamerabruken blir så enkel som mulig. I tillegg har kameraet et robust og slitesterkt ytre.Touchskjerm som kan vinklesCanon EOS 700D er utstyrt med en 3" Clear View ll LCD-touchskjerm som kan vinkles slik at det blir enkelt å se bildene på kameraskjermen. I tillegg blir det enklere å ta bilder fra uvante vinkler, som for eksempel fra bakken.Full HD-videoMed Caon EOS 700D kan du ikke bare ta bedre bilder, men også filme i Full HD-kvalitet. Dette er mulig takket være kameraets raske bildeprosessor og sensor. Kameraet klarer å kontinuerlig justere fokuset slik at videoklippene får en høy standard. Viderekomne 5 1 7490 NOK 7490 NewCondition Discontinued
 1. Foto og video
 2. Speilreflekskamera
 3. Viderekomne