Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Canon EOS 1100D speilrefleks med bildestabilisering

Canon EOS 1100D + EF-S 18-55 IS

  Art.nr: 156537
  • 12 megapiksler
  • 2,7" LCD-skjerm med Live View
  • Funksjonsveileder
  • HD-opptak
  • 1 objektiv medfølger:EF-S 18-55 IS(med bildestabilisering)

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Canon EOS 1100D har 12 megapiksler CMOS-sensor og er utmerket i lite lys og produserer bilder med utrolig lite støy. Perfekt for alle som ønsker å lage store utskrifter i plakatstørrelse - eller beskjære bildene uten å miste noen av de detaljer som trengs for utskrift.

2,7 "LCD-skjerm med Live View-modus
Bruk den lyse 2.7" LCD-skjermen med Live View-modus for å fotografere fra vanskelige vinkler.

Funksjonsveileder
Funksjonsveilederen for Canon EOS 1100D beskriver mange av kameraets funksjoner og gir råd om hvordan det brukes, direkte på skjermen.

DIGIC 4-prosessor
Canons DIGIC 4-prosessor arbeider med CMOS-sensoren gir 14-bits bildeprosessering og dermed jevne graderinger og naturlige farger. DIGIC 4 har også en avansert støyreduksjon ved fotografering med høye ISO-hastigheter og rask oppstartstid og nesten umiddelbar avspilling etter fotografering.

Canon EOS 1100D er kompatibel med Canons utvalg av EF og EF-S objektiv og blits med EX-serie Speedlite, inkludert trådløst synkronisering.

Canon Canon EOS 1100D + EF-S 18-55 IS 5161B026 Canon EOS 1100D har 12 megapiksler CMOS-sensor og er utmerket i lite lys og produserer bilder med utrolig lite støy. Perfekt for alle som ønsker å lage store utskrifter i plakatstørrelse - eller beskjære bildene uten å miste noen av de detaljer som trengs for utskrift. 2,7 "LCD-skjerm med Live View-modus Bruk den lyse 2.7" LCD-skjermen med Live View-modus for å fotografere fra vanskelige vinkler. Funksjonsveileder Funksjonsveilederen for Canon EOS 1100D beskriver mange av kameraets funksjoner og gir råd om hvordan det brukes, direkte på skjermen. DIGIC 4-prosessor Canons DIGIC 4-prosessor arbeider med CMOS-sensoren gir 14-bits bildeprosessering og dermed jevne graderinger og naturlige farger. DIGIC 4 har også en avansert støyreduksjon ved fotografering med høye ISO-hastigheter og rask oppstartstid og nesten umiddelbar avspilling etter fotografering. Canon EOS 1100D er kompatibel med Canons utvalg av EF og EF-S objektiv og blits med EX-serie Speedlite, inkludert trådløst synkronisering. Ukategoriserte produkter 4,5 2 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter