Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Canon IXUS 125HS

Canon IXUS 125HS Silver

  Art.nr: 170575
  • 16,1 megapiksler
  • 3" LCD skjerm
  • 5x optisk zoom
  • Optisk bildestabilisator
  • Full HD-opptak

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Canon Ixus 125 er et kompakt kamera med smarte funksjoner og fin bildekvalitet som er designet i et stilig og tynt metallhus. Kameraet har en 16,1 megapikslers CMOS-sensor kombinert med en kraftig DIGIC 5 prosessor. Denne kombinasjonen kalles for HS-systemet og gir god bildekvalitet selv i lite lys.

Intelligent bildestabilisering
Med Intelligent IS justerer kameraet riktig modus (7 moduser), slik at forstyrrelser reduseres så effektiv som mulig. Med intelligent IS øker sjansene for å få gode bilder, selv når du zoomer mye og filmer i dårlig lys.

Ansiktsgjenkjenning
Face ID er en helt ny type ansiktsgjenkjenning. Du kan registrere opptil 12 ansikter for familie og venner der fokus prioriteres på de i hvert bilde. Bildet kan merkes med navn til personene, slik at det er enklere å finne dem under avspilling.

HS-systemet
Den lyssensitive CMOS-sensoren og den kraftige DIGIC 5 prosessoren utgjør HS-systemet.

3" LCD skjerm
Den store skjermen med herdet glass overflate er slitesterkt og har høy synlighet i en rekke lysforhold med utmerket kontrast og farger. Den brede visningsvinkelen gjør det enkelt å se bilder og videoer sammen med vennene dine.

Full HD-opptak
Filmer i høy kvalitet kan bli tatt opp i format Full HD 1080p med 24 bilder per sekund.

Kamerhus metall
Kameraet føles solid og elegant, takket være solid metallhus, men er likevel lett å ta med seg overalt takket være det slanke designen

Smart Auto
Med Smart Auto er en funksjon som gjør at du kan ta flotte bilder med bare et knappetrykk. Når knappen trykkes inn, skanner kameraet motivet og da justerer kameraet modus utifra et av de 58 motivinnstillingene som er forhåndsinnstallert. Med koblingen til Face ID hvor ansiketer med alder kan regisreres, vil kameraet justere seg etter alder, slik at f.eks. lyden og blitsen blir skrudd av når en sovende baby er identifisert.

Canon Canon IXUS 125HS Silver 6037B006 Canon Ixus 125 er et kompakt kamera med smarte funksjoner og fin bildekvalitet som er designet i et stilig og tynt metallhus. Kameraet har en 16,1 megapikslers CMOS-sensor kombinert med en kraftig DIGIC 5 prosessor. Denne kombinasjonen kalles for HS-systemet og gir god bildekvalitet selv i lite lys. Intelligent bildestabilisering Med Intelligent IS justerer kameraet riktig modus (7 moduser), slik at forstyrrelser reduseres så effektiv som mulig. Med intelligent IS øker sjansene for å få gode bilder, selv når du zoomer mye og filmer i dårlig lys. Ansiktsgjenkjenning Face ID er en helt ny type ansiktsgjenkjenning. Du kan registrere opptil 12 ansikter for familie og venner der fokus prioriteres på de i hvert bilde. Bildet kan merkes med navn til personene, slik at det er enklere å finne dem under avspilling. HS-systemet Den lyssensitive CMOS-sensoren og den kraftige DIGIC 5 prosessoren utgjør HS-systemet. 3" LCD skjerm Den store skjermen med herdet glass overflate er slitesterkt og har høy synlighet i en rekke lysforhold med utmerket kontrast og farger. Den brede visningsvinkelen gjør det enkelt å se bilder og videoer sammen med vennene dine. Full HD-opptak Filmer i høy kvalitet kan bli tatt opp i format Full HD 1080p med 24 bilder per sekund. Kamerhus metall Kameraet føles solid og elegant, takket være solid metallhus, men er likevel lett å ta med seg overalt takket være det slanke designen Smart Auto Med Smart Auto er en funksjon som gjør at du kan ta flotte bilder med bare et knappetrykk. Når knappen trykkes inn, skanner kameraet motivet og da justerer kameraet modus utifra et av de 58 motivinnstillingene som er forhåndsinnstallert. Med koblingen til Face ID hvor ansiketer med alder kan regisreres, vil kameraet justere seg etter alder, slik at f.eks. lyden og blitsen blir skrudd av når en sovende baby er identifisert. Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter