Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

14" Chromebook med 12,5 timer batteritid

Acer Chromebook CB314 (NX.HKDED.00H)

  Art.nr: 1013282
  • Intel Celeron N4020
  • 32 GB SSD og 4 GB RAM
  • 14" Full HD-skjerm (1920 x 1080)
  • Opptil 12,5 timer batteritid
  • Veier kun 1,7 kg

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
3 290,-

Delbetal fra 319,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Acer Chromebook 314 er med sitt kompakte design og 14" Full HD-skjerm utviklet for et liv på farten. Med batteritid på opptil 12,5 timer, har du muligheten til å jobbe eller gjøre skolearbeid, uansett hvor du befinner deg. På laptopens innside finner vi en Intel Celeron N4020-prosessor, 32 GB SSD, 4 GB RAM og dessuten en microSD-leser, slik at du kan øke lagringskapasitet ytterligere etter behov. Chromebook leveres med Chrome OS som er et enkelt og brukervennlig operativsystem, og som dessuten har et stort bibliotek med apper som er relevante til både jobb og skole.

14" Full HD-skjerm (1920 x 1080)

Acer Chromebook 314 har en FHD-skjerm med tynne rammer på 14", som er basert på bakbelyst LED-teknologi. Dette gir deg økt lysstyrke, mer levende farger og et økt kontrastnivå med raske piksler. Ved hjelp av Acer ComfyView reduseres mengden reflektert lys, slik at du får et tydelig bilde.

Intel Celeron N4020

I denne maskinen finner vi en Intel Celeron N4020 med to kjerner og en makshastighet på 2,8 GHz. Perfekt til multitasking, apper, filmtitting eller nettsurfing.

32 GB SSD

Til forskjell fra tradisjonelle mekaniske harddisker, er SSD en kjappere type lagringsminne. SSD-er bruker i tillegg mindre strøm og er mindre sensitive for støt og vibrasjoner, som er ekstra hendig i en bærbar PC. Denne Har får du 32 GB lagringsplass til apper, dokumenter og bilder. Chromebook 314 har dessuten en egen microSD-kortleser, slik at du enkelt kan øke maskinens kapasitet.

Upp till 12,5 timmars batteritid

Acer Chromebooks batteri holder i opptil 12 timer, slik at den alltid klar til bruk. Perfekt for travle arbeidshester og studenter som trenger utstyr som funker i farta.

Tynn og lett

Laptopen er lett å ha med seg på farten med sin nette vekt på kun 1,7 kg og sin 1,97 cm tykkelse. Chromebook 314 er designet for å være en enkel følgesvenn til skolen, jobb eller på kafé.

Rask WiFi og Bluetooth 5

Du kan enkelt koble deg til trådløse nettverk med WiFi, som er i rask AC-standard som holder stabil tilkobling og høy hastighet. Du kan enkelt titte rundt på nett uten kabler og samtidig bevege deg fritt. Maskinen kommer i tillegg med Bluetooth 5, slik at du enkelt kan koble til f.eks. datamus eller hodetelefoner.

Google Play og Chrome OS

Alle Android-appene du kjenner og liker på telefonen eller nettbrettet, fungerer nå direkte på Chromebook med samme høye hastighet, enkle funksjoner og effektiv sikkerhet. Chrome OS er et brukervennlig operativsystem designet for å være raskt på alle mulige måter, samtidig som du er trygg på nettet.

1013282 1013282 Acer Acer Chromebook CB314 (NX.HKDED.00H) NX.HKDED.00H Acer Chromebook 314 er med sitt kompakte design og 14" Full HD-skjerm utviklet for et liv på farten. Med batteritid på opptil 12,5 timer, har du muligheten til å jobbe eller gjøre skolearbeid, uansett hvor du befinner deg. På laptopens innside finner vi en Intel Celeron N4020-prosessor, 32 GB SSD, 4 GB RAM og dessuten en microSD-leser, slik at du kan øke lagringskapasitet ytterligere etter behov. Chromebook leveres med Chrome OS som er et enkelt og brukervennlig operativsystem, og som dessuten har et stort bibliotek med apper som er relevante til både jobb og skole.14" Full HD-skjerm (1920 x 1080)Acer Chromebook 314 har en FHD-skjerm med tynne rammer på 14", som er basert på bakbelyst LED-teknologi. Dette gir deg økt lysstyrke, mer levende farger og et økt kontrastnivå med raske piksler. Ved hjelp av Acer ComfyView reduseres mengden reflektert lys, slik at du får et tydelig bilde. Intel Celeron N4020 I denne maskinen finner vi en Intel Celeron N4020 med to kjerner og en makshastighet på 2,8 GHz. Perfekt til multitasking, apper, filmtitting eller nettsurfing.32 GB SSDTil forskjell fra tradisjonelle mekaniske harddisker, er SSD en kjappere type lagringsminne. SSD-er bruker i tillegg mindre strøm og er mindre sensitive for støt og vibrasjoner, som er ekstra hendig i en bærbar PC. Denne Har får du 32 GB lagringsplass til apper, dokumenter og bilder. Chromebook 314 har dessuten en egen microSD-kortleser, slik at du enkelt kan øke maskinens kapasitet.Upp till 12,5 timmars batteritidAcer Chromebooks batteri holder i opptil 12 timer, slik at den alltid klar til bruk. Perfekt for travle arbeidshester og studenter som trenger utstyr som funker i farta.Tynn og lettLaptopen er lett å ha med seg på farten med sin nette vekt på kun 1,7 kg og sin 1,97 cm tykkelse. Chromebook 314 er designet for å være en enkel følgesvenn til skolen, jobb eller på kafé.Rask WiFi og Bluetooth 5Du kan enkelt koble deg til trådløse nettverk med WiFi, som er i rask AC-standard som holder stabil tilkobling og høy hastighet. Du kan enkelt titte rundt på nett uten kabler og samtidig bevege deg fritt. Maskinen kommer i tillegg med Bluetooth 5, slik at du enkelt kan koble til f.eks. datamus eller hodetelefoner.Google Play og Chrome OSAlle Android-appene du kjenner og liker på telefonen eller nettbrettet, fungerer nå direkte på Chromebook med samme høye hastighet, enkle funksjoner og effektiv sikkerhet. Chrome OS er et brukervennlig operativsystem designet for å være raskt på alle mulige måter, samtidig som du er trygg på nettet. Data og nettbrett 3 1 3290 NOK 3290 NewCondition InStock
  1. Favoritter
  2. Data og nettbrett