Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

2 stk E14 Philips Hue Color Kron-lyspærer

Philips Hue Bulbs B39 E14 Colour 2Pack

  Art.nr: 243373
  • E14-sockel
  • Effekt: 6,5 W
  • B39-design
  • 16 millioner farger
  • Synkroniser lyset med musikk og filmer

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)
Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Lek med 16 millioner farger eller velg en scene i Philips Hue-appen for å skape det perfekte romantiske øyeblikket. Bruk et favorittbilde og gjenopplev det spesielle øyeblikket med lysklikk. Kron-lyspærene har dype farger som mørkegrønn, blågrønn og blå toner som gir den beste effektbelysningen i hjemmet ditt. Du kan lagre dine favoritt lysinnstillinger og hent dem opp når som helst med et enkelt trykk. 

Bruk Philips Hue som sitt eget oppvarmingslys og våk opp mykt for en god start på dagen. Med Hue-appen kan du sette lyset langsomt og gradvis øke lysintensiteten, noe som gir deg følelsen av å våkne opp til soloppgangen. På samme måte kan du også la lampen gå gradvis ut som en naturlig måte når du vil slappe av eller sove. 

En smart lampe

Bare denne lampen alene vil fungere som en hvilken som helst lampe, med mye mer. Det er en ekstra lampe for Philips Hue lys system som lar deg styre belysning på en måte du aldri trodde var mulig. For å komme i gang trenger du å koble opp mot Phillips Hue Bridge eller kjøp en startpakke med Phillips Hue Bridge og lys, og oppdag de uendelige mulighetene. Still timers, varsler, alarmer og mer for å få full Philips Hue-opplevelse. Opplev smooth lys styring med Philips Hue. Ikke for lyst. Ikke for mørkt. Du trenger verken ledninger, elektrikere eller installasjoner.

Philips Hue Bridge

For å komme i gang med smartbelysning og å sette opp ditt eget Hue-system trenger du en Philips Hue Bridge. Bridge er hjernen i systemet og kobles til ditt hjemmenettverk. Første gang Bridge startes søker den opp kompatible enheter og kobler de trådløst til systemet den setter opp. Når installasjonen av lampene er klar kan du begynne å bruke gratisappen Philips Hue på mobilen eller nettbrettet, appen lar deg styre hele systemet og kontrollere lampene trådløst.

243373 243373 Philips Philips Hue Bulbs B39 E14 Colour 2Pack 929001301302 Lek med 16 millioner farger eller velg en scene i Philips Hue-appen for å skape det perfekte romantiske øyeblikket. Bruk et favorittbilde og gjenopplev det spesielle øyeblikket med lysklikk. Kron-lyspærene har dype farger som mørkegrønn, blågrønn og blå toner som gir den beste effektbelysningen i hjemmet ditt. Du kan lagre dine favoritt lysinnstillinger og hent dem opp når som helst med et enkelt trykk.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Bruk Philips Hue som sitt eget oppvarmingslys og våk opp mykt for en god start på dagen. Med Hue-appen kan du sette lyset langsomt og gradvis øke lysintensiteten, noe som gir deg følelsen av å våkne opp til soloppgangen. På samme måte kan du også la lampen gå gradvis ut som en naturlig måte når du vil slappe av eller sove.  En smart lampe Bare denne lampen alene vil fungere som en hvilken som helst lampe, med mye mer. Det er en ekstra lampe for Philips Hue lys system som lar deg styre belysning på en måte du aldri trodde var mulig. For å komme i gang trenger du å koble opp mot Phillips Hue Bridge eller kjøp en startpakke med Phillips Hue Bridge og lys, og oppdag de uendelige mulighetene. Still timers, varsler, alarmer og mer for å få full Philips Hue-opplevelse. Opplev smooth lys styring med Philips Hue. Ikke for lyst. Ikke for mørkt. Du trenger verken ledninger, elektrikere eller installasjoner. Philips Hue Bridge For å komme i gang med smartbelysning og å sette opp ditt eget Hue-system trenger du en Philips Hue Bridge. Bridge er hjernen i systemet og kobles til ditt hjemmenettverk. Første gang Bridge startes søker den opp kompatible enheter og kobler de trådløst til systemet den setter opp. Når installasjonen av lampene er klar kan du begynne å bruke gratisappen Philips Hue på mobilen eller nettbrettet, appen lar deg styre hele systemet og kontrollere lampene trådløst. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Philips Hue 4,6 8 790 NOK 790 NewCondition Discontinued
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Philips Hue