Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Vanntett smarttelefon med stor skjerm og smart Al-kamera

LG V30S ThinQ Metallic Grey

  Art.nr: 1003751
  • 6" QHD+ OLED-skjerm i 18:9 format
  • Snapdragon™ 835 + 6 GB RAM
  • 16 + 13 mp-kameror med OIS
  • Trådløs lading
  • Stemme- og ansiktsgjenkjenning
  • Maks 2 stk. per kunde

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

LG V30S ThinQ er en videreutvikling av V30, men med enda smartere fuksjoner. Den har blant annet en 6" QHD+ OLED-skjerm i 18:9 format med høy oppløsning og smale rammer, dobbelt hovedkamera med 10-bits HDR-bildesensor og IP68-sertifisert. Samt at denne har det nyeste operativsystemet, og gjort kameraet enda smartere med AI-funksjoner og fotofilter.

Hva skiller V30S fra V30?

Programvaren, størrelsen, skjermen og prosessoren er de samme i begge modellene. Hovedforskjellen er at LG V30S ThinQ har en oppdatert operativsystem for Android 8, utvidet RAM fra 4 til 6 GB, og lagringsplass fra 64 GB til 128 GB. Deretter kommer de viktigste forskjellene i kameraet med en AI-linse som gjenkjenner hva du fotograferer, en QLens som hjelper deg med å finne forskjellige nettbutikker og en lysmodus som gir deg bedre bilder i mørke omgivelser.

Vakker og slitesterk design

Sømløse kurver og elegante linjer møter IP68-sertifisering og holdbarhet som har bestått det amerikanske militærets standard falltest. Displayet har 3D-glass av høy kvalitet og en ekstra sterk metallramme. Teksturen på baksiden beskytter mot flekker og riper og har et kamera som er helt innebygd. Både for- og baksiden er dekket med ripebestandig Gorilla Glass 5.

Resultatet er en vakker smarttelefon som ser bra ut og som passer godt i hånden, samt at den er IP68-sertifisert. Det betyr at smarttelefonen er vannbestandig, slik du ikke trenger å bekymre deg for verken for regn, snø, støv eller fall.

Vakker skjerm

Stor skjerm, liten smarttelefon. LG V30S ThinQ har en 6" OLED-skjerm med bildeformat på 18:9, og resultatet er en 6" skjerm på en smarttelefon i samme størrelse som en 5". Den ekstra marginen vil i stedet øke i høyden og bli en mer avlang skjerm, som strekker seg over nesten hele framsiden av mobilen. Skjermen er litt bøyd på langsidene, og glasset støter mot kantenes avrunde metallramme som bidrar til premium i både følelse og utseende.
LG V30S ThinQ har en revolusjonerende OLED-skjern med QHD+-oppløsning på 1440 x 2880 piksler. 

Dobbelt kamera for bedre bilder og film

Smarttelefonen har et dobbelt kamera fullpakket med unike funksjoner. 16 megapikslers-kameraet på baksiden har imponerende f/.6 blenderåpning og et 71 ° synsfelt, tilsvarende en brennvidde på ca. 30 mm på et fullstendige kamera. Det andre 13 megapikslers-kameraet tar seg av vidvinkelbildene og har f/1.9 blenderåpning ved 120°, tilsvarende ca. 14 mm.

Med disse kan du ta opp stillbilder på 16 megapiksler og skyte opp til 4K UHD 2160p @ 30fps med funksjoner som autofokus, 3-akslet bildestabilisering, manuell modus og HDR. Takket være store blenderåpninger, gir kameraet utrolig lyse og detaljerte bilder selv i svakt lys.

AI kamera med fotofilter

V30s ThinQ har en ny AI Cam som analyserer objektene den ser og gjenkjenner hva du fotograferer som den kategoriserer i åtte forskjellige emnetyper, for eksempel portretter, dyr, mat, blomster og landskaper. Deretter anbefaler kameraet fire optimaliserte filteralternativer for scenetypen, slik at du raskt og enkelt kan ta bilder med de beste fargeinnstillingene for det bestemte motivet.

QLens med fotosøk

Den splitter nye QLens hjelper deg med å finne produkter og gadgets på nettet. Ta et bilde og hjelp QLens til å identifisere en gjenstand - alt fra et maleri, sko, hodetelefoner eller eksotisk frukt - og foreslå hvor du kan handle samme eller lignende produkt online.

Bright mode

Den tredje nyheten av V30s ThinQ-kamera i forhold til V30-forløperen er den nye lyse modusen (Bright mode). Det bidrar til å holde god bildekvaliteten selv når solen går ned. Bright mode aktiveres automatisk i mørke omgivelser, slik at du kan ta bilder og videoer som er lettere og skarpere. Ikke gå glipp av et spesielt øyeblikk i romantisk opplyste restauranter, konserter, klubber eller i natthimmelen.

Vidvinkelkameraer

Ta vidvinkelbilder med mindre forstyrrelser langs kanten. Det doble bakkameraet har både et 16 MP objektiv og et 13 MP vidvinkelobjektiv - flott for gruppebilder eller landskap. Dessuten hjelper det 13 MP frontvidvinkelkameraet deg med å få alle inn i rammen for selfier!

Profesjonelt filmkamera

LG V30s ThinQ er ditt profesjonelle filmkamera. Dobbel kameralinse med 10-bits HDP bildesensor fanger et større fargespekter og muligheten for loggkoding gir deg gode muligheter til etterbearbeiding av filmene. Så, uansett om du vil lage bedre vlog-filmer, ta kule filmklipp fra ferien eller lage kinofilmer med profesjonell kino-følelse, har LG V30s ThinQ verktøyene.

Manuell modus lar deg justere fargetemperatur, ISO, lukker og mer med bare noen få trykk og sveip på skjermen. Resultatet ser du direkte på skjermen før du trykker Record. 
Du kan også lagre en filmlogg, LG Cine Log, som letter postproduksjon. Loggkoding er kompatibel med både DaVinci Resolve og Adobe Premiere Pro for postredigering, men smarttelefonen kommer med en redigeringsapp. Quick Video Editor lar deg klippe ulike filmklipp til en hel film, og er klar til å for eksempel deles via sosiale medier.

Vil du lære mer om hvordan du bruker fillmkameraen? 

Vil du lære mer om hvordan du bruker LG V30 som filmkamera? Sjekk ut YouTube-videoene som er laget i samarbeid med LG og den profesjonelle filmskaperen og regissøren Parker Walbeck, hvor han forteller hvordan du kan skape kinolignende filmer og sammenligner LG V30S ThinQ med et profesjonelt filmkamera.

Punktzooming for effektiv zoom

Lys, kamera, zoom! Forhåndsinnstill zoomehastighet, sted og bevegelsen for et opptak er en kinofilm verdig. Med jevn, kontrollert punktzooming kan du ta opp videoer som en Hollywood-kinematograf.

Cine Effect

Filmopptaksmodus gir deg mer levende farger og større dynamisk rekkevidde, akkurat som på kino. LG Cine LOG-profilen skaper dramatiske filmstiler for skikkelig filmaktig historiefortelling. Forhåndsinnstill zoomehastighet, sted og bevegelsen for et opptak er en kinofilm verdig. Med jevn, kontrollert punktzooming kan du ta opp videoer som en Hollywood-kinematograf.

HiFi-lyd

Ta opp ren Hi-Fi-lyd uansett hvor du er! Bruk LG V30S ThinQ retningsmottaker som kvalitetsmikrofon for å ta opp super lyd, udempet og fri for forstyrrelser, selv i støyende omgivelser.Lyden kommer fra den innebygde høyttaleren eller via 3,5 mm-kontakten til hodetelefoner med 32-biters HiFi-DAC. Du kan tilpasse lyden med forhåndsinnstillinger av lyd og digitale filtre. LG V30S ThinQ Hi-Fi Quad DAC-avspilling lar deg nyte musikk som lyder like rik, fyldig og full av lag som en liveopptreden. Samt at den inneholder et par hodetelefoner fra B & O Play, slik at du kan være sikker på at du får den beste lyden.

Batteri med trådløs lading

LG V30S ThinQ har en batterikapasitet på 3300 mAh, som tilsvarer 14 timer med videoavspilling eller 33 timers taletid. Når det er på tide å lade igjen gjør du det via USB-C-porten som takket være Qualcomm Quick-Charge 3.0 lader opp mobilen fra 0 til 50 % på bare en 36 minutter. Nytt for LG V30S ThinQ er trådløs lading via Qi- og pma-standard. Bare plasser mobilen på en trådløs ladestasjon (selges separat), og nyt muligheten for å lade mobiltelefonen din uten å koble til kabler.

Ta steget inn i den virtuelle verden

LG V30S ThinQ er en av de utvalgte som er kompatible med Googles VR-headset Daydream View (kjøpes som tilbehør). Ta steget inn i den virtuelle verden og en ekstrem sport du har aldri har prøvd før, utforsk alle universets hjørner, dykk i havet og svøm med haiene eller ta spillene dine til et helt nytt nivå.

Stemme- og ansiktsgjenkjenning

Den forbedrede ansiktsgjenkjenningsteknologien i LG V30S ThinQ hjelper deg med å låse opp telefonen raskere og enklere, uten å sveipe eller taste inn tall. Den avanserte ansiktsgjenkjenningen kan kjenne igjen ansiktet ditt, og respondere på stemmen din, noe som gjør Google Assistant mer nøyaktig, sikker og sømløs hver gang. Telefonen har også fingeravtrykkleser på baksiden.

1003751 LG LG V30S ThinQ Metallic Grey LGH930.A8NUVK LG V30S ThinQ er en videreutvikling av V30, men med enda smartere fuksjoner. Den har blant annet en 6" QHD+ OLED-skjerm i 18:9 format med høy oppløsning og smale rammer, dobbelt hovedkamera med 10-bits HDR-bildesensor og IP68-sertifisert. Samt at denne har det nyeste operativsystemet, og gjort kameraet enda smartere med AI-funksjoner og fotofilter. Hva skiller V30S fra V30? Programvaren, størrelsen, skjermen og prosessoren er de samme i begge modellene. Hovedforskjellen er at LG V30S ThinQ har en oppdatert operativsystem for Android 8, utvidet RAM fra 4 til 6 GB, og lagringsplass fra 64 GB til 128 GB. Deretter kommer de viktigste forskjellene i kameraet med en AI-linse som gjenkjenner hva du fotograferer, en QLens som hjelper deg med å finne forskjellige nettbutikker og en lysmodus som gir deg bedre bilder i mørke omgivelser. Vakker og slitesterk design Sømløse kurver og elegante linjer møter IP68-sertifisering og holdbarhet som har bestått det amerikanske militærets standard falltest. Displayet har 3D-glass av høy kvalitet og en ekstra sterk metallramme. Teksturen på baksiden beskytter mot flekker og riper og har et kamera som er helt innebygd. Både for- og baksiden er dekket med ripebestandig Gorilla Glass 5. Resultatet er en vakker smarttelefon som ser bra ut og som passer godt i hånden, samt at den er IP68-sertifisert. Det betyr at smarttelefonen er vannbestandig, slik du ikke trenger å bekymre deg for verken for regn, snø, støv eller fall. Vakker skjerm Stor skjerm, liten smarttelefon. LG V30S ThinQ har en 6" OLED-skjerm med bildeformat på 18:9, og resultatet er en 6" skjerm på en smarttelefon i samme størrelse som en 5". Den ekstra marginen vil i stedet øke i høyden og bli en mer avlang skjerm, som strekker seg over nesten hele framsiden av mobilen. Skjermen er litt bøyd på langsidene, og glasset støter mot kantenes avrunde metallramme som bidrar til premium i både følelse og utseende. LG V30S ThinQ har en revolusjonerende OLED-skjern med QHD+-oppløsning på 1440 x 2880 piksler.  Dobbelt kamera for bedre bilder og film Smarttelefonen har et dobbelt kamera fullpakket med unike funksjoner. 16 megapikslers-kameraet på baksiden har imponerende f/.6 blenderåpning og et 71 ° synsfelt, tilsvarende en brennvidde på ca. 30 mm på et fullstendige kamera. Det andre 13 megapikslers-kameraet tar seg av vidvinkelbildene og har f/1.9 blenderåpning ved 120°, tilsvarende ca. 14 mm. Med disse kan du ta opp stillbilder på 16 megapiksler og skyte opp til 4K UHD 2160p @ 30fps med funksjoner som autofokus, 3-akslet bildestabilisering, manuell modus og HDR. Takket være store blenderåpninger, gir kameraet utrolig lyse og detaljerte bilder selv i svakt lys. AI kamera med fotofilter V30s ThinQ har en ny AI Cam som analyserer objektene den ser og gjenkjenner hva du fotograferer som den kategoriserer i åtte forskjellige emnetyper, for eksempel portretter, dyr, mat, blomster og landskaper. Deretter anbefaler kameraet fire optimaliserte filteralternativer for scenetypen, slik at du raskt og enkelt kan ta bilder med de beste fargeinnstillingene for det bestemte motivet. QLens med fotosøk Den splitter nye QLens hjelper deg med å finne produkter og gadgets på nettet. Ta et bilde og hjelp QLens til å identifisere en gjenstand - alt fra et maleri, sko, hodetelefoner eller eksotisk frukt - og foreslå hvor du kan handle samme eller lignende produkt online. Bright mode Den tredje nyheten av V30s ThinQ-kamera i forhold til V30-forløperen er den nye lyse modusen (Bright mode). Det bidrar til å holde god bildekvaliteten selv når solen går ned. Bright mode aktiveres automatisk i mørke omgivelser, slik at du kan ta bilder og videoer som er lettere og skarpere. Ikke gå glipp av et spesielt øyeblikk i romantisk opplyste restauranter, konserter, klubber eller i natthimmelen. Vidvinkelkameraer Ta vidvinkelbilder med mindre forstyrrelser langs kanten. Det doble bakkameraet har både et 16 MP objektiv og et 13 MP vidvinkelobjektiv - flott for gruppebilder eller landskap. Dessuten hjelper det 13 MP frontvidvinkelkameraet deg med å få alle inn i rammen for selfier! Profesjonelt filmkamera LG V30s ThinQ er ditt profesjonelle filmkamera. Dobbel kameralinse med 10-bits HDP bildesensor fanger et større fargespekter og muligheten for loggkoding gir deg gode muligheter til etterbearbeiding av filmene. Så, uansett om du vil lage bedre vlog-filmer, ta kule filmklipp fra ferien eller lage kinofilmer med profesjonell kino-følelse, har LG V30s ThinQ verktøyene. Manuell modus lar deg justere fargetemperatur, ISO, lukker og mer med bare noen få trykk og sveip på skjermen. Resultatet ser du direkte på skjermen før du trykker Record. Du kan også lagre en filmlogg, LG Cine Log, som letter postproduksjon. Loggkoding er kompatibel med både DaVinci Resolve og Adobe Premiere Pro for postredigering, men smarttelefonen kommer med en redigeringsapp. Quick Video Editor lar deg klippe ulike filmklipp til en hel film, og er klar til å for eksempel deles via sosiale medier. Vil du lære mer om hvordan du bruker fillmkameraen?  Vil du lære mer om hvordan du bruker LG V30 som filmkamera? Sjekk ut YouTube-videoene som er laget i samarbeid med LG og den profesjonelle filmskaperen og regissøren Parker Walbeck, hvor han forteller hvordan du kan skape kinolignende filmer og sammenligner LG V30S ThinQ med et profesjonelt filmkamera. Punktzooming for effektiv zoom Lys, kamera, zoom! Forhåndsinnstill zoomehastighet, sted og bevegelsen for et opptak er en kinofilm verdig. Med jevn, kontrollert punktzooming kan du ta opp videoer som en Hollywood-kinematograf. Cine Effect Filmopptaksmodus gir deg mer levende farger og større dynamisk rekkevidde, akkurat som på kino. LG Cine LOG-profilen skaper dramatiske filmstiler for skikkelig filmaktig historiefortelling. Forhåndsinnstill zoomehastighet, sted og bevegelsen for et opptak er en kinofilm verdig. Med jevn, kontrollert punktzooming kan du ta opp videoer som en Hollywood-kinematograf. HiFi-lyd Ta opp ren Hi-Fi-lyd uansett hvor du er! Bruk LG V30S ThinQ retningsmottaker som kvalitetsmikrofon for å ta opp super lyd, udempet og fri for forstyrrelser, selv i støyende omgivelser.Lyden kommer fra den innebygde høyttaleren eller via 3,5 mm-kontakten til hodetelefoner med 32-biters HiFi-DAC. Du kan tilpasse lyden med forhåndsinnstillinger av lyd og digitale filtre. LG V30S ThinQ Hi-Fi Quad DAC-avspilling lar deg nyte musikk som lyder like rik, fyldig og full av lag som en liveopptreden. Samt at den inneholder et par hodetelefoner fra B & O Play, slik at du kan være sikker på at du får den beste lyden. Batteri med trådløs lading LG V30S ThinQ har en batterikapasitet på 3300 mAh, som tilsvarer 14 timer med videoavspilling eller 33 timers taletid. Når det er på tide å lade igjen gjør du det via USB-C-porten som takket være Qualcomm Quick-Charge 3.0 lader opp mobilen fra 0 til 50 % på bare en 36 minutter. Nytt for LG V30S ThinQ er trådløs lading via Qi- og pma-standard. Bare plasser mobilen på en trådløs ladestasjon (selges separat), og nyt muligheten for å lade mobiltelefonen din uten å koble til kabler. Ta steget inn i den virtuelle verden LG V30S ThinQ er en av de utvalgte som er kompatible med Googles VR-headset Daydream View (kjøpes som tilbehør). Ta steget inn i den virtuelle verden og en ekstrem sport du har aldri har prøvd før, utforsk alle universets hjørner, dykk i havet og svøm med haiene eller ta spillene dine til et helt nytt nivå. Stemme- og ansiktsgjenkjenning Den forbedrede ansiktsgjenkjenningsteknologien i LG V30S ThinQ hjelper deg med å låse opp telefonen raskere og enklere, uten å sveipe eller taste inn tall. Den avanserte ansiktsgjenkjenningen kan kjenne igjen ansiktet ditt, og respondere på stemmen din, noe som gjør Google Assistant mer nøyaktig, sikker og sømløs hver gang. Telefonen har også fingeravtrykkleser på baksiden. Mobil 5 8 3490 NOK 3490 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobil