Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Lagerrensing

Sportsbånd til Apple Watch 38 mm

Apple 38mm (PRODUCT)RED Sport Band

  Art.nr: 233687
  • Passer Apple Watch 38 mm
  • Passer 130 - 200 mm håndledd
  • Slitesterk
  • Låsepinne

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Sportsbåndet er laget av et spesielt slitesterkt fluorelastomer som gjør det både holdbart og sterkt, men likevel overraskende myk. Det myke og kompakte materialet sitter godt rundt håndleddet og føles behagelig mot huden. Takket være låsepinnen sitter båndet sikkert på plass.

(PRODUCT)RED™

Når du kjøper et (PRODUCT)RED™-merket produkt bidrar du i kampen for en aidsfri generasjon. Hittil har over 320 millioner dollar blitt samlet inn til det globale fondet, hvor over 100 millioner dollar kommer fra Apple. Pengene skal brukes til utdanning av de som er hardest rammet.

Apple Apple 38mm (PRODUCT)RED Sport Band MLD82ZM/A Sportsbåndet er laget av et spesielt slitesterkt fluorelastomer som gjør det både holdbart og sterkt, men likevel overraskende myk. Det myke og kompakte materialet sitter godt rundt håndleddet og føles behagelig mot huden. Takket være låsepinnen sitter båndet sikkert på plass. (PRODUCT)RED™ Når du kjøper et (PRODUCT)RED™-merket produkt bidrar du i kampen for en aidsfri generasjon. Hittil har over 320 millioner dollar blitt samlet inn til det globale fondet, hvor over 100 millioner dollar kommer fra Apple. Pengene skal brukes til utdanning av de som er hardest rammet. Mobiltilbehør 190 NOK 190 NewCondition Discontinued
  1. Kampanjer
  2. Lagerrensing
  3. Mobiltilbehør