Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Lekkert og lett 8" ASUS nettbrett med kraftig ytelse

ASUS Zenpad S 8"

  Art.nr: 220042
  • 8" 2048x1536 IPS
  • Intel® Quad-Core-prosessor
  • Doble kamera og 64 GB lagring
  • Høy lydkvalitet
  • Bluetooth 4.0 og Android 5.0 Lollipop

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ASUS ZenPad S Z580CA er et lekkert 8" nettbrett med store muligheter for underholdning. Sammen med smart funksjonalitet kan du glede deg fullt ut over ditt nye nettbrett. ZenPad S leveres blant annet med en vanvittig skarp skjerm som gjør det behagelig å gjøre alt fra å skrive e-post til å se på film. Med en kraftig Intel® Quad-Core-prosessor kan du nyte rask internettsurfing, jevn videoavspilling, heftige spillopplevelser og praktisk multitasking uten lange lastetider. DTS Premium Sound HD og SonicMaster-teknologi gir deg førsteklasses lydopplevelser for media som film og musikk.

Testet av Tek.no

ASUS ZenPad S 8.0 fikk topp kritikk og karakter 8/10 hos Tek.no desember 2015.

Tek.no skriver: "Asus ZenPad S 8.0 er et lite, lekkert og velbygd nettbrett som vi har likt godt å bruke de dagene vi har hatt det til test. Det er forholdsvis raskt i sin prisklasse, det har en super skjerm, god batteritid og mye bra medfølgende programvare."

Les hele testen her.


Fantastisk kamera

Med ASUS ZenPad S kan du enkelt ta imponerende bilder og dele de med venner. Kameraet på hele 8 megapiksler og funksjonen PixelMaster vil gi deg meget fine resultater. PixelMaster hjelper deg å ta bedre bilder slik at du alltid lykkes når det trengs. Funksjonen Low Light hjelper med å ta opptil 400 % lysere bilder uten å bruke blits.Smart design

Designet til nettbrettet er moderne med et enkelt og rent utseende som utstråler eleganse. Nettbrettets mål er 203,2 x 134,5 x 6,6 mm og veier så lite som 299 g. Med andre ord perfekt for å ha med seg på reise. Hjørnene er avrundet for perfekt ergonomi og nettbrettet ligger godt i hånden. Skjermen er av Gorilla® Glass 3 som gjør den opptil tre ganger så slitesterk som vanlig glass. Dette minimerer sjansen for uheldige riper og sprekker.


Designet for Z Stylus

Funksjonen Z Stylus er designet spesielt for dette nettbrettet og vil gi deg en naturlig skrive- og tegneopplevelse. Det blir like enkelt som at du skulle brukt en penn. Med god nøyaktighet og følsom Multi-Touch-teknologi er Z Stylus perfekt tilpasset kreative oppgaver som skisser, målinger og annet designarbeid.

220042 ASUS ASUS Zenpad S 8" 90NP01M1-M01200 ASUS ZenPad S Z580CA er et lekkert 8" nettbrett med store muligheter for underholdning. Sammen med smart funksjonalitet kan du glede deg fullt ut over ditt nye nettbrett. ZenPad S leveres blant annet med en vanvittig skarp skjerm som gjør det behagelig å gjøre alt fra å skrive e-post til å se på film. Med en kraftig Intel® Quad-Core-prosessor kan du nyte rask internettsurfing, jevn videoavspilling, heftige spillopplevelser og praktisk multitasking uten lange lastetider. DTS Premium Sound HD og SonicMaster-teknologi gir deg førsteklasses lydopplevelser for media som film og musikk. Testet av Tek.no ASUS ZenPad S 8.0 fikk topp kritikk og karakter 8/10 hos Tek.no desember 2015.Tek.no skriver: "Asus ZenPad S 8.0 er et lite, lekkert og velbygd nettbrett som vi har likt godt å bruke de dagene vi har hatt det til test. Det er forholdsvis raskt i sin prisklasse, det har en super skjerm, god batteritid og mye bra medfølgende programvare."Les hele testen her. Fantastisk kamera Med ASUS ZenPad S kan du enkelt ta imponerende bilder og dele de med venner. Kameraet på hele 8 megapiksler og funksjonen PixelMaster vil gi deg meget fine resultater. PixelMaster hjelper deg å ta bedre bilder slik at du alltid lykkes når det trengs. Funksjonen Low Light hjelper med å ta opptil 400 % lysere bilder uten å bruke blits. Smart design Designet til nettbrettet er moderne med et enkelt og rent utseende som utstråler eleganse. Nettbrettets mål er 203,2 x 134,5 x 6,6 mm og veier så lite som 299 g. Med andre ord perfekt for å ha med seg på reise. Hjørnene er avrundet for perfekt ergonomi og nettbrettet ligger godt i hånden. Skjermen er av Gorilla® Glass 3 som gjør den opptil tre ganger så slitesterk som vanlig glass. Dette minimerer sjansen for uheldige riper og sprekker. Designet for Z Stylus Funksjonen Z Stylus er designet spesielt for dette nettbrettet og vil gi deg en naturlig skrive- og tegneopplevelse. Det blir like enkelt som at du skulle brukt en penn. Med god nøyaktighet og følsom Multi-Touch-teknologi er Z Stylus perfekt tilpasset kreative oppgaver som skisser, målinger og annet designarbeid. 7 - 8,9" skjerm 4,5 2 0 NOK 0 NewCondition SoldOut
  1. DELETE
  2. 7 - 8,9" skjerm