Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Modulær 850W strømforsyning med lydløs vifte

Seasonic Focus GX 850W 80+Gold

  Art.nr: 1012165
  • 850 Watt
  • 80 PLUS Gold
  • 120 mm vifte
  • 10 års garanti
  • Gullbelagte tilkoblinger

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Denne varen selges kun på internett.

1 555,-

Delbetal fra 175,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Seasonic FOCUS GX 850W er en modulær strømforsyning med 80 PLUS gullsertifisering for sikker drift og effektivitet og med "Fanless mode" for roligere drift ved mindre eller ingen belastning. Kontaktene er også gullbelagt for å sikre den beste forbindelsen.

OBS: Videon viser 850W men har samma innhold.

Tre forskjellige vifteinnstillinger

Seasonic har en ny patentert teknologi som inneholder forskjellige viftestillinger. Du kan velge mellom "Fanless Mode", "Silent Mode" eller "Cooling Mode" med en knapp på baksiden. I fanless modus står viften helt stille når belastningen på strømforsyningen er under 30%, og når den går over, starter viften og går til lydløs modus. Når belastningen overstiger 50%, går viften over til kjøling.

Dynamiske viftelager

Viften på Seasonic FOCUS GX-serien har dynamiske oljefylte lagre for å få viften til å rotere så rolig og bekymringsfri som mulig. I tillegg til roligere drift betyr dette en lengre levetid.

1012165 1012165 Seasonic Seasonic Focus GX 850W 80+Gold FOCUS-GX-850 Seasonic FOCUS GX 850W er en modulær strømforsyning med 80 PLUS gullsertifisering for sikker drift og effektivitet og med "Fanless mode" for roligere drift ved mindre eller ingen belastning. Kontaktene er også gullbelagt for å sikre den beste forbindelsen. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> OBS: Videon viser 850W men har samma innhold. Tre forskjellige vifteinnstillinger Seasonic har en ny patentert teknologi som inneholder forskjellige viftestillinger. Du kan velge mellom "Fanless Mode", "Silent Mode" eller "Cooling Mode" med en knapp på baksiden. I fanless modus står viften helt stille når belastningen på strømforsyningen er under 30%, og når den går over, starter viften og går til lydløs modus. Når belastningen overstiger 50%, går viften over til kjøling. Dynamiske viftelager Viften på Seasonic FOCUS GX-serien har dynamiske oljefylte lagre for å få viften til å rotere så rolig og bekymringsfri som mulig. I tillegg til roligere drift betyr dette en lengre levetid. Modulær 4,9 7 1555 NOK 1555 NewCondition Discontinued
  1. Datakomponenter
  2. Strømforsyning
  3. Modulær