Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Modulær 550W strømforsyning med lydløs vifte

Seasonic Focus GX 550W 80+Gold

  Art.nr: 1012168
  • 550 Watt
  • 80 PLUS Gold
  • 120 mm vifte
  • 10 års garanti
  • Gullbelagte tilkoblinger

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Denne varen selges kun på internett.

1 081,-

Delbetal fra 135,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

0
 Advanced issue found
 

Seasonic FOCUS GX 550W er en modulær strømforsyning med 80 PLUS Gold-sertifisering for sikker drift og effektivitet og med "Fanless mode" for roligere drift ved mindre eller ingen belastning. Kontaktene er gullbelagt for å sikre den beste forbindelsen.

OBS!: Videoen viser 850W, men har samme innhold.

Tre forskjellige viftestillinger

0
 Advanced issue found
 

Seasonic har en ny patentert teknologi for forskjellige viftestillinger. Du kan velge mellom "Fanless Mode", "Silent Mode" eller "Cooling Mode" med en knapp på baksiden. I viftefri modus står viften helt stille når belastningen på strømforsyningen er under 30% og når den går over, starter viften og går til lydløs modus. Når belastningen overstiger 50%, går viften over til kjøling.

Dynamiske viftelager

0
 Advanced issue found
 

Viften på Seasonic FOCUS GX-serien har dynamiske oljefylte lagre for å få viften til å rotere så rolig og bekymringsfri som mulig. I tillegg til roligere drift betyr dette en lengre levetid.

1012168 1012168 Seasonic Seasonic Focus GX 550W 80+Gold FOCUS-GX-550 0 Advanced issue found▲  Seasonic FOCUS GX 550W er en modulær strømforsyning med 80 PLUS Gold-sertifisering for sikker drift og effektivitet og med "Fanless mode" for roligere drift ved mindre eller ingen belastning. Kontaktene er gullbelagt for å sikre den beste forbindelsen. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> OBS!: Videoen viser 850W, men har samme innhold. Tre forskjellige viftestillinger 0 Advanced issue found▲  Seasonic har en ny patentert teknologi for forskjellige viftestillinger. Du kan velge mellom "Fanless Mode", "Silent Mode" eller "Cooling Mode" med en knapp på baksiden. I viftefri modus står viften helt stille når belastningen på strømforsyningen er under 30% og når den går over, starter viften og går til lydløs modus. Når belastningen overstiger 50%, går viften over til kjøling. Dynamiske viftelager 0 Advanced issue found▲  Viften på Seasonic FOCUS GX-serien har dynamiske oljefylte lagre for å få viften til å rotere så rolig og bekymringsfri som mulig. I tillegg til roligere drift betyr dette en lengre levetid. Modulær 4,9 7 1081 NOK 1081 NewCondition Discontinued
  1. Datakomponenter
  2. Strømforsyning
  3. Modulær