Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Modulær 660 W strømforsyning med 80 PLUS Platinum

Fractal Design ION+ 660W Platinum

  Art.nr: 1011113
  • 660 W effekt
  • 80 PLUS Platinum
  • 140 mm vifte
  • Zero RPM-viftemodus
  • 10 års garanti

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Fractal Design ION+ 660W Platinum er en pålitelig, modulær strømforsyning med høy ytelse. Takket være 80 PLUS Platinum-sertifiseringen kan du være trygg på at strømforsyningen leverer stabil og effektiv kraft til datamaskinen din.

Fullt modulær

Strømforsyningen fra Fractal Design er helt modulær, slik at du har tilkoblingsmulighetene som dekker eksisterende og kommende behov. ION+ 660W Platinum leverer stabil og pålitelig strøm til hele PC-en din – uten prakk.

Zero RPM-modus

Strømforsyningen har en integrert bryter på baksiden som lar deg skru av og på viftemodusen Zero RPM. I denne modusen vil vifta redusere hastigheten til null eller tilnærmet null omdreininger i minuttet. Dette gjør at lydnivå og strømforbruk reduseres til et absolutt minimum i perioder med lav arbeidsbelastning.

Fleksible kabler

For å gjøre kabelorganisering så effektiv og problemfri som mulig, er Fractal Designs ION-serie utstyrt med såkalte fleksible kabler. Ledningene er laget i en banebrytende sammensetning for å være ultrafleksible. Dermed kan de bøyes og snus uten problemer når du jakter på den ryddigst mulige kabelplasseringen i kabinettet.

Trygg og forberedt

For at du skal føle deg fullstendig trygg på strømforsyningen din, har Fractal Design utstyrt ION+ 660W med overspenningsvern, overvoltsvern, undervoltsvern, kortslutningsvern og temperaturvern, som automatisk slår inn om sensorene utløses.

1011113 1011113 Fractal Design Fractal Design ION+ 660W Platinum FD-PSU-IONP-660P-BK-EU Fractal Design ION+ 660W Platinum er en pålitelig, modulær strømforsyning med høy ytelse. Takket være 80 PLUS Platinum-sertifiseringen kan du være trygg på at strømforsyningen leverer stabil og effektiv kraft til datamaskinen din. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Fullt modulær Strømforsyningen fra Fractal Design er helt modulær, slik at du har tilkoblingsmulighetene som dekker eksisterende og kommende behov. ION+ 660W Platinum leverer stabil og pålitelig strøm til hele PC-en din – uten prakk. Zero RPM-modus Strømforsyningen har en integrert bryter på baksiden som lar deg skru av og på viftemodusen Zero RPM. I denne modusen vil vifta redusere hastigheten til null eller tilnærmet null omdreininger i minuttet. Dette gjør at lydnivå og strømforbruk reduseres til et absolutt minimum i perioder med lav arbeidsbelastning. Fleksible kabler For å gjøre kabelorganisering så effektiv og problemfri som mulig, er Fractal Designs ION-serie utstyrt med såkalte fleksible kabler. Ledningene er laget i en banebrytende sammensetning for å være ultrafleksible. Dermed kan de bøyes og snus uten problemer når du jakter på den ryddigst mulige kabelplasseringen i kabinettet. Trygg og forberedt For at du skal føle deg fullstendig trygg på strømforsyningen din, har Fractal Design utstyrt ION+ 660W med overspenningsvern, overvoltsvern, undervoltsvern, kortslutningsvern og temperaturvern, som automatisk slår inn om sensorene utløses. Modulær 5 1 1299 NOK 1299 NewCondition Discontinued
  1. Datakomponenter
  2. Strømforsyning
  3. Modulær