Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Full modulær strømforsyning 750 W

Corsair RM Series™ RM750 80 PLUS Gold Fully Modular

  Art.nr: 1008922
 • 750 W effekt
 • 80 Plus Gold-sertifisert
 • Full modulær kabelsystem
 • Hardware beskyttelse
 • 10 års produsentgaranti
 • Maks 2 stk. per kunde

Internett

Forventet på lager: 12.04.2021
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 149,-

Delbetal fra 141,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Corsair RM750 er 80 Plus Gold-sertifisert som minsker driftskostnadene og gjør at det produseres mindre overskuddsvarme. Den benytter seg av en termisk styrt vifte som holder strømforsyningen avkjølt. Siden tilkoblingskabelen ikke er fastmontert i strømforsyningen, kan du bare tilkoble de kablene du trenger for å forbedre luftsirkulasjonen i kabinettet ditt.

80 Plus Gold-sertifisert

80 PLUS Gold-effektiviteten minsker driftskostnadene og gjør at det produseres mindre overskuddsvarme og Zero RPM-viftemodusen gir stillegående drift ved lav belastning.

Full modulær kabelsystem

Siden tilkoblingskabelen ikke er fastmontert i strømforsyningen, kan du bare tilkoble de kablene du trenger for nøyaktig konfigurasjon av PCI-E-kort og lagringsenheter. Bruk kun de kablene som trengs for å forbedre luftsirkulasjonen i kabinettet ditt.

Effektiv og stillegående vifte

Når du installerer en strømforsyning så er ikke dette en enhet du trenger å tenke på i etterkant. Corsair RM750 benytter seg av en termisk styrt vifte som holder strømforsyningen avkjølt, og lar den kjøre mer stillegående selv ved systemets fulle kraft.

Hardware beskyttelse

Innebygd i Corsair RM750 finnes en rekke ulike Hardware beskyttelser for å sikre både stabil og effektivt drift men også for å beskytte strømforsyningen og komponentene.

 • OPV (Over Voltage Protection)
 • UVP (Under Voltage Protection)
 • OPP (Over Power Protection)
 • SCP (Short Circtuit Protection)
 • OTP (Over Temperature Protection)

Kvalitet i verdensklasse

Hver Corsair-strømforsyning er designet av deres tekniske team i California og bygges etter nøyaktige spesifikasjoner. Med samme omsorg som går med i utformning og tester som andre produkter fra Corsair finnes også selvfølgelig i Corsair RM750.

1008922 1008922 Corsair Corsair RM Series™ RM750 80 PLUS Gold Fully Modular CP-9020195-EU Corsair RM750 er 80 Plus Gold-sertifisert som minsker driftskostnadene og gjør at det produseres mindre overskuddsvarme. Den benytter seg av en termisk styrt vifte som holder strømforsyningen avkjølt. Siden tilkoblingskabelen ikke er fastmontert i strømforsyningen, kan du bare tilkoble de kablene du trenger for å forbedre luftsirkulasjonen i kabinettet ditt. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> 80 Plus Gold-sertifisert 80 PLUS Gold-effektiviteten minsker driftskostnadene og gjør at det produseres mindre overskuddsvarme og Zero RPM-viftemodusen gir stillegående drift ved lav belastning. Full modulær kabelsystem Siden tilkoblingskabelen ikke er fastmontert i strømforsyningen, kan du bare tilkoble de kablene du trenger for nøyaktig konfigurasjon av PCI-E-kort og lagringsenheter. Bruk kun de kablene som trengs for å forbedre luftsirkulasjonen i kabinettet ditt. Effektiv og stillegående vifte Når du installerer en strømforsyning så er ikke dette en enhet du trenger å tenke på i etterkant. Corsair RM750 benytter seg av en termisk styrt vifte som holder strømforsyningen avkjølt, og lar den kjøre mer stillegående selv ved systemets fulle kraft. Hardware beskyttelse Innebygd i Corsair RM750 finnes en rekke ulike Hardware beskyttelser for å sikre både stabil og effektivt drift men også for å beskytte strømforsyningen og komponentene. OPV (Over Voltage Protection)UVP (Under Voltage Protection)OPP (Over Power Protection)SCP (Short Circtuit Protection)OTP (Over Temperature Protection) Kvalitet i verdensklasse Hver Corsair-strømforsyning er designet av deres tekniske team i California og bygges etter nøyaktige spesifikasjoner. Med samme omsorg som går med i utformning og tester som andre produkter fra Corsair finnes også selvfølgelig i Corsair RM750. Modulær 4,5 4 1149 NOK 1149 NewCondition PreOrder
 1. Datakomponenter
 2. Strømforsyning
 3. Modulær