650 W modulær 80 PLUS Bronze-sertifisert strømforsyning

Corsair CX650M 650W

  Art.nr: 1005921
  • 120 mm vifte
  • Stillegående selv ved høy belastning
  • 80 PLUS Bronze
  • 650 Watt
  • 5 års garanti
  • Maks 1 stk. per kunde

Internett

Forventet på lager: 21.07.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

CX650M er et utmerket valg av strømforsyning for grunnleggende PC-oppgradering og bygging av datamaskiner. Dette gir høy fleksibilitet, lavt lydnivå og enkelheten ved modulær kabeldragning. CX-serien er bygd og testet i henhold til strenger standarder for problemfri installasjon og smidig drift.

Kvalitet i verdensklasse

Hver Corsair-strømforsyning er designet av deres tekniske team i California og bygges etter nøyaktige spesifikasjoner. Med samme omsorg som går med i utformning og tester som andre produkter fra Corsair finnes også selvfølgelig i CX650M.

Modulært kabelsystem

Siden tilkoblingskabelen ikke er fastmontert i strømforsyningen, kan du bare tilkoble de kablene du trenger for nøyaktig konfigurasjon av PCI-E-kort og lagringsenheter. Bruk kun de kablene som trengs for å forbedre luftsirkulasjonen i chassiet ditt.

Effektiv og stillegående vifte

Når du installerer en strømforsyning så er ikke dette en enhet du trenger å tenke på i etterkant. Corsair CX650M benytter seg av en termisk
styrt vifte som holder strømforsyningen avkjølt, og lar den kjøre mer stillegående selv ved systemets fulle kraft.

1005921 Corsair Corsair CX650M 650W CP-9020103-EU CX650M er et utmerket valg av strømforsyning for grunnleggende PC-oppgradering og bygging av datamaskiner. Dette gir høy fleksibilitet, lavt lydnivå og enkelheten ved modulær kabeldragning. CX-serien er bygd og testet i henhold til strenger standarder for problemfri installasjon og smidig drift. Kvalitet i verdensklasse Hver Corsair-strømforsyning er designet av deres tekniske team i California og bygges etter nøyaktige spesifikasjoner. Med samme omsorg som går med i utformning og tester som andre produkter fra Corsair finnes også selvfølgelig i CX650M. Modulært kabelsystem Siden tilkoblingskabelen ikke er fastmontert i strømforsyningen, kan du bare tilkoble de kablene du trenger for nøyaktig konfigurasjon av PCI-E-kort og lagringsenheter. Bruk kun de kablene som trengs for å forbedre luftsirkulasjonen i chassiet ditt. Effektiv og stillegående vifte Når du installerer en strømforsyning så er ikke dette en enhet du trenger å tenke på i etterkant. Corsair CX650M benytter seg av en termisk styrt vifte som holder strømforsyningen avkjølt, og lar den kjøre mer stillegående selv ved systemets fulle kraft. Modulær 4,5 2 879 NOK 879 NewCondition PreOrder
  1. Datakomponenter
  2. Strømforsyning
  3. Modulær