Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

650 W modulær 80 PLUS Bronze-sertifisert strømforsyning

Corsair CX650M 650W

  Art.nr: 1005921
  • 120 mm vifte
  • Stillegående selv ved høy belastning
  • 80 PLUS Bronze
  • 650 Watt
  • 5 års garanti
  • Maks 1 stk. per kunde

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

CX650M er et utmerket valg av strømforsyning for grunnleggende PC-oppgradering og bygging av datamaskiner. Dette gir høy fleksibilitet, lavt lydnivå og enkelheten ved modulær kabeldragning. CX-serien er bygd og testet i henhold til strenger standarder for problemfri installasjon og smidig drift.

Kvalitet i verdensklasse

Hver Corsair-strømforsyning er designet av deres tekniske team i California og bygges etter nøyaktige spesifikasjoner. Med samme omsorg som går med i utformning og tester som andre produkter fra Corsair finnes også selvfølgelig i CX650M.

Modulært kabelsystem

Siden tilkoblingskabelen ikke er fastmontert i strømforsyningen, kan du bare tilkoble de kablene du trenger for nøyaktig konfigurasjon av PCI-E-kort og lagringsenheter. Bruk kun de kablene som trengs for å forbedre luftsirkulasjonen i chassiet ditt.

Effektiv og stillegående vifte

Når du installerer en strømforsyning så er ikke dette en enhet du trenger å tenke på i etterkant. Corsair CX650M benytter seg av en termisk
styrt vifte som holder strømforsyningen avkjølt, og lar den kjøre mer stillegående selv ved systemets fulle kraft.

1005921 1005921 Corsair Corsair CX650M 650W CP-9020103-EU CX650M er et utmerket valg av strømforsyning for grunnleggende PC-oppgradering og bygging av datamaskiner. Dette gir høy fleksibilitet, lavt lydnivå og enkelheten ved modulær kabeldragning. CX-serien er bygd og testet i henhold til strenger standarder for problemfri installasjon og smidig drift. Kvalitet i verdensklasse Hver Corsair-strømforsyning er designet av deres tekniske team i California og bygges etter nøyaktige spesifikasjoner. Med samme omsorg som går med i utformning og tester som andre produkter fra Corsair finnes også selvfølgelig i CX650M. Modulært kabelsystem Siden tilkoblingskabelen ikke er fastmontert i strømforsyningen, kan du bare tilkoble de kablene du trenger for nøyaktig konfigurasjon av PCI-E-kort og lagringsenheter. Bruk kun de kablene som trengs for å forbedre luftsirkulasjonen i chassiet ditt. Effektiv og stillegående vifte Når du installerer en strømforsyning så er ikke dette en enhet du trenger å tenke på i etterkant. Corsair CX650M benytter seg av en termisk styrt vifte som holder strømforsyningen avkjølt, og lar den kjøre mer stillegående selv ved systemets fulle kraft. Modulær 4,2 5 990 NOK 990 NewCondition Discontinued
  1. Datakomponenter
  2. Strømforsyning
  3. Modulær