Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stillegående strømforsyning på 550 W med stillegående vifte

Corsair CV550 550W

  Art.nr: 1012039
  • 550 Watt
  • 80 PLUS Bronse
  • Vifte på 120 mm
  • Stillegående lav belastning
  • 3 års garanti

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Corsair CV550 er en enklere strømforsyning som leverer stabil strømtilførselen som garanteres av 80 PLUS Bronse sertifikat. Den har et kompakt design og er bare 125 mm lang og har en 120 mm vifte. Dette gjør den ideell for bruk i kompakte datamaskinoppsett og kabinett med begrenset plass.

For å beskytte kablene og holder de så samlet som mulig fra strømforsyningen har de svarte sleeves. Dessuten ser det bedre ut!

Stillegående vifte

Viften på 120 mm i Corsair er effektiv ved høy belastning. Men for å ikke forstyrre lavere belastning, slår strømforsyningen av viften. Dette sparer både strøm og minimerer lydnivået. 

Kvalitet i verdensklasse

Hver Corsair-strømforsyning er designet av deres tekniske team i California og bygges etter nøyaktige spesifikasjoner. Med samme omsorg som går med i utformning og tester som andre produkter fra Corsair finnes også selvfølgelig i Corsair CV550.

1012039 1012039 Corsair Corsair CV550 550W CP-9020210-EU Corsair CV550 er en enklere strømforsyning som leverer stabil strømtilførselen som garanteres av 80 PLUS Bronse sertifikat. Den har et kompakt design og er bare 125 mm lang og har en 120 mm vifte. Dette gjør den ideell for bruk i kompakte datamaskinoppsett og kabinett med begrenset plass. For å beskytte kablene og holder de så samlet som mulig fra strømforsyningen har de svarte sleeves. Dessuten ser det bedre ut! Stillegående vifte Viften på 120 mm i Corsair er effektiv ved høy belastning. Men for å ikke forstyrre lavere belastning, slår strømforsyningen av viften. Dette sparer både strøm og minimerer lydnivået.  Kvalitet i verdensklasse Hver Corsair-strømforsyning er designet av deres tekniske team i California og bygges etter nøyaktige spesifikasjoner. Med samme omsorg som går med i utformning og tester som andre produkter fra Corsair finnes også selvfølgelig i Corsair CV550. Ikke-modulær 4,8 9 599 NOK 599 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Strømforsyning
  3. Ikke-modulær