Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

Kompakt og stillegående PSU på 650 W

Corsair CV Series 650W

  Art.nr: 1014857
  • 650 Watt
  • 80 PLUS Bronze
  • Vifte på 120 mm
  • Stillegående ved lav belastning
  • 3 års garanti

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Corsair CV650 er en enklere strømforsyning som leverer stabil strømtilførselen som garanteres av 80 PLUS Bronse sertifikat. Den har et kompakt design og er bare 125 mm lang og har en 120 mm vifte. Dette gjør den ideell for bruk i kompakte datamaskinoppsett og kabinett med begrenset plass. For å beskytte kablene og holder de så samlet som mulig fra strømforsyningen har de svarte sleeves. Dessuten ser det bedre ut!

Stillegående vifte

Viften på 120 mm i strømforsyningen er effektiv ved høy belastning. Men for å ikke forstyrre lavere belastning, slår strømforsyningen av viften. Dette sparer både strøm og minimerer lydnivået. 

Kvalitet i verdensklasse

Hver Corsair-strømforsyning er designet av deres tekniske team i California og bygges etter nøyaktige spesifikasjoner. Med samme omsorg som går med i utformning og tester som andre produkter fra Corsair finnes også selvfølgelig i Corsair CV650.

1014857 1014857 Corsair Corsair CV Series 650W CP-9020236-EU Corsair CV650 er en enklere strømforsyning som leverer stabil strømtilførselen som garanteres av 80 PLUS Bronse sertifikat. Den har et kompakt design og er bare 125 mm lang og har en 120 mm vifte. Dette gjør den ideell for bruk i kompakte datamaskinoppsett og kabinett med begrenset plass. For å beskytte kablene og holder de så samlet som mulig fra strømforsyningen har de svarte sleeves. Dessuten ser det bedre ut!Stillegående vifteViften på 120 mm i strømforsyningen er effektiv ved høy belastning. Men for å ikke forstyrre lavere belastning, slår strømforsyningen av viften. Dette sparer både strøm og minimerer lydnivået. Kvalitet i verdensklasseHver Corsair-strømforsyning er designet av deres tekniske team i California og bygges etter nøyaktige spesifikasjoner. Med samme omsorg som går med i utformning og tester som andre produkter fra Corsair finnes også selvfølgelig i Corsair CV650. Ikke-modulær 690 NOK 690 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Strømforsyning
  3. Ikke-modulær