Stillegående strømforsyning på 650 Watt med 80 PLUS White

Corsair VS650 V3 650W

  Art.nr: 1006326
  • 120 mm vifte
  • Stillgående
  • 80 PLUS White
  • 650 Watt
  • 3 års garanti

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Corsair VS650 er et utmerket valg av strømforsyning for grunnleggende PC-oppgradering og bygging av datamaskiner. Dette gir høy fleksibilitet, lavt lydnivå og enkelheten ved modulær kabeldragning. VS-serien er bygd og testet i henhold til strenger standarder for problemfri installasjon og smidig drift.

Effektiv og stillegående vifte

80 PLUS White -effektiviteten minsker driftskostnadene og gjør at det produseres mindre overskuddsvarme og Zero RPM-viftemodusen gir  stillegående drift ved lav belastning. Med Zero RPM-viftemodusen behøver heller ikke viften å gå før strømforsyningen er på mellomhøy belastning. 

Kvalitet i verdensklasse

Hver Corsair-strømforsyning er designet av deres tekniske team i California og bygges etter nøyaktige spesifikasjoner. Med samme omsorg som går med i utformning og tester som andre produkter fra Corsair finnes også selvfølgelig i Corsair VS650.

1006326 Corsair Corsair VS650 V3 650W CP-9020172-EU Corsair VS650 er et utmerket valg av strømforsyning for grunnleggende PC-oppgradering og bygging av datamaskiner. Dette gir høy fleksibilitet, lavt lydnivå og enkelheten ved modulær kabeldragning. VS-serien er bygd og testet i henhold til strenger standarder for problemfri installasjon og smidig drift. Effektiv og stillegående vifte 80 PLUS White -effektiviteten minsker driftskostnadene og gjør at det produseres mindre overskuddsvarme og Zero RPM-viftemodusen gir  stillegående drift ved lav belastning. Med Zero RPM-viftemodusen behøver heller ikke viften å gå før strømforsyningen er på mellomhøy belastning.  Kvalitet i verdensklasse Hver Corsair-strømforsyning er designet av deres tekniske team i California og bygges etter nøyaktige spesifikasjoner. Med samme omsorg som går med i utformning og tester som andre produkter fra Corsair finnes også selvfølgelig i Corsair VS650. Strømforsyning 5 3 599 NOK 599 NewCondition Discontinued
  1. Datakomponenter
  2. Strømforsyning