Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stillegående strømforsyning på 550 Watt med 80 PLUS White

Corsair VS550 V3 550W

  Art.nr: 1006325
 • 120 mm vifte
 • Stillgående
 • 80 PLUS White
 • 550 Watt
 • 3 års garanti

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Corsair VS550 er et utmerket valg av strømforsyning for grunnleggende PC-oppgradering og bygging av datamaskiner. Dette gir høy fleksibilitet, lavt lydnivå og enkelheten ved modulær kabeldragning. VS-serien er bygd og testet i henhold til strenger standarder for problemfri installasjon og smidig drift.

Effektiv og stillegående vifte

80 PLUS White -effektiviteten minsker driftskostnadene og gjør at det produseres mindre overskuddsvarme og Zero RPM-viftemodusen gir  stillegående drift ved lav belastning. Med Zero RPM-viftemodusen behøver heller ikke viften å gå før strømforsyningen er på mellomhøy belastning. 

Kvalitet i verdensklasse

Hver Corsair-strømforsyning er designet av deres tekniske team i California og bygges etter nøyaktige spesifikasjoner. Med samme omsorg som går med i utformning og tester som andre produkter fra Corsair finnes også selvfølgelig i Corsair VS550.

Se også

(2 stk)
 • 10 års garanti
 • 140 mm vifte
 • Stillegående selv ved høy belastning

1 290,-

Se også

(2 stk)
 • 10 års garanti
 • 140 mm vifte
 • Stillegående selv ved høy belastning

1 290,-

Anbefalt tilbehør

1006325 Corsair Corsair VS550 V3 550W CP-9020171-EU Corsair VS550 er et utmerket valg av strømforsyning for grunnleggende PC-oppgradering og bygging av datamaskiner. Dette gir høy fleksibilitet, lavt lydnivå og enkelheten ved modulær kabeldragning. VS-serien er bygd og testet i henhold til strenger standarder for problemfri installasjon og smidig drift. Effektiv og stillegående vifte 80 PLUS White -effektiviteten minsker driftskostnadene og gjør at det produseres mindre overskuddsvarme og Zero RPM-viftemodusen gir  stillegående drift ved lav belastning. Med Zero RPM-viftemodusen behøver heller ikke viften å gå før strømforsyningen er på mellomhøy belastning.  Kvalitet i verdensklasse Hver Corsair-strømforsyning er designet av deres tekniske team i California og bygges etter nøyaktige spesifikasjoner. Med samme omsorg som går med i utformning og tester som andre produkter fra Corsair finnes også selvfølgelig i Corsair VS550. Strømforsyning 4,2 8 499 NOK 499 NewCondition Discontinued
 1. Datakomponenter
 2. Strømforsyning