Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

MSI GeForce RTX 2070 Super Gaming Trio

MSI GeForce RTX 2070 Super Gaming Trio

  Art.nr: 1011930
 • 8 GB GDDR6
 • 1770 MHz turbofrekvens
 • RGB - Mystic Light
 • TORX - viftedesign
 • DisplayPort og HDMI

Internett

På lager

Denne varen selges kun på internett.

7 290,-

Delbetal fra 652,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

MSI GeForce RTX 2070 Super Gaming Trio er et grafikkort med 8 GB GDDR6-minne, høy klokkefrekvens og ultimat ytelse. 2070 SUPER-serien klarer å levere ekstrem ytelse når du trenger det i dine spill. Still inn grafikkinnstillingene på max og nyt overlegggen kvalitet på spillene. 

NVIDIAs nyeste flaggskipgrafikk er revolusjonerende innen spillrealisme og ytelse, grafikkortet er blant annet utrustet med 8 GB av den nyeste generasjonen ultraraske GDDR6-minne. Den nye SUPER-serien har enda flere kjerner og bedre klokkefrekvens enn 20-serien, noe som gjør den opptil 25% raskere enn forgjengeren.

NVIDIA Turing

Den revolusjonerende NVIDIA Turing-arkitekturen kombinert med den nye GeForce RTX-grafikkplattformen kombinerer sanntidsstrålesporing, kunstig intelligens og programmerbar skygge for å gi deg en helt ny spillopplevelse.

 • Strålesporing er det beste måten for livlige refleksjoner, skygger og belysning, noe som gir realisme langt utover det som er mulig med tradisjonell rendering.
 • Turing GPU'er kan kjøre kraftige AI-algoritmer i sanntid og skape klare, skarpe, livlige bilder og spesialeffekter som aldri tidligere har vært mulig.
 • Programmerbar skygge har definert den moderne grafikken. De nye avanserte skyggeteknikkene hos Turings GPU'er er mer kraftfulle, fleksible og effektive en noensinne tidligere.

Ansel Free Camera

Ansel er en revolusjonerende ny måte å fange bilder i spillet og så titte på dem i en 360-graders vinkel. Komponer dine bilder fra hvilken posisjon som helst, juster dem med post-prosessfilter, ta HDR-bilder i HiFi-format, og del dem i 360 grader med hjelp av din mobiltelefon, datamaskin eller VR headset.

8 GB GDDR6

Sammen med GDDR6 - verdens raskeste minne - får du ytelse som gjør at du kan spille spill på de høyeste innstillingene og utrolig høy bildehastighet. Sånn at du både får en fordel mot dine fiender og kan nyte dine favorittspill i høy oppløsning.

4K og VR

Opplev den ultimate spillopplevelsen i 4K med GeForce RTX og se hver eneste lille detalj i de største spillene på markedet. Grafikkortet tar GeForce RTX VR til et nytt nivå av realisme, takket være avansert VR-rendering, strålesporing i sanntid og AI.

Perfekt bilde med NVIDIA G-Sync

NVIDIA G-Sync er en banebrytende skjermteknologi som gir den raskeste og jevneste spillopplevelsen idag. Det går ut på å synkronisere oppdateringsfrekvensen mellom CPU og GPU og motvirker hakkete bevegelser.

GeForce Experience

Spill inn og del videoer, skjermbilder og livestreams med kompiser. Hold dine driverrutiner oppdatert og optimer dine spillinnstillinger. Med GeForce Experience kan du gjøre alt, hvilket gjør den til et viktig komplement til ditt GeForce-grafikkort.

Se også

(0 stk)
 • 8 GB GDDR6
 • 1815 MHz turbofrekvens
 • RGB - Mystic Light

9 990,-

Se også

(0 stk)
 • 8 GB GDDR6
 • 1815 MHz turbofrekvens
 • RGB - Mystic Light

9 990,-

1011930 MSI MSI GeForce RTX 2070 Super Gaming Trio GEFORCE RTX 2070 SUPER GAMING TRIO MSI GeForce RTX 2070 Super Gaming Trio er et grafikkort med 8 GB GDDR6-minne, høy klokkefrekvens og ultimat ytelse. 2070 SUPER-serien klarer å levere ekstrem ytelse når du trenger det i dine spill. Still inn grafikkinnstillingene på max og nyt overlegggen kvalitet på spillene.  NVIDIAs nyeste flaggskipgrafikk er revolusjonerende innen spillrealisme og ytelse, grafikkortet er blant annet utrustet med 8 GB av den nyeste generasjonen ultraraske GDDR6-minne. Den nye SUPER-serien har enda flere kjerner og bedre klokkefrekvens enn 20-serien, noe som gjør den opptil 25% raskere enn forgjengeren. NVIDIA Turing Den revolusjonerende NVIDIA Turing-arkitekturen kombinert med den nye GeForce RTX-grafikkplattformen kombinerer sanntidsstrålesporing, kunstig intelligens og programmerbar skygge for å gi deg en helt ny spillopplevelse. Strålesporing er det beste måten for livlige refleksjoner, skygger og belysning, noe som gir realisme langt utover det som er mulig med tradisjonell rendering.Turing GPU'er kan kjøre kraftige AI-algoritmer i sanntid og skape klare, skarpe, livlige bilder og spesialeffekter som aldri tidligere har vært mulig.Programmerbar skygge har definert den moderne grafikken. De nye avanserte skyggeteknikkene hos Turings GPU'er er mer kraftfulle, fleksible og effektive en noensinne tidligere. Ansel Free Camera Ansel er en revolusjonerende ny måte å fange bilder i spillet og så titte på dem i en 360-graders vinkel. Komponer dine bilder fra hvilken posisjon som helst, juster dem med post-prosessfilter, ta HDR-bilder i HiFi-format, og del dem i 360 grader med hjelp av din mobiltelefon, datamaskin eller VR headset. 8 GB GDDR6 Sammen med GDDR6 - verdens raskeste minne - får du ytelse som gjør at du kan spille spill på de høyeste innstillingene og utrolig høy bildehastighet. Sånn at du både får en fordel mot dine fiender og kan nyte dine favorittspill i høy oppløsning. 4K og VR Opplev den ultimate spillopplevelsen i 4K med GeForce RTX og se hver eneste lille detalj i de største spillene på markedet. Grafikkortet tar GeForce RTX VR til et nytt nivå av realisme, takket være avansert VR-rendering, strålesporing i sanntid og AI. Perfekt bilde med NVIDIA G-Sync NVIDIA G-Sync er en banebrytende skjermteknologi som gir den raskeste og jevneste spillopplevelsen idag. Det går ut på å synkronisere oppdateringsfrekvensen mellom CPU og GPU og motvirker hakkete bevegelser. GeForce Experience Spill inn og del videoer, skjermbilder og livestreams med kompiser. Hold dine driverrutiner oppdatert og optimer dine spillinnstillinger. Med GeForce Experience kan du gjøre alt, hvilket gjør den til et viktig komplement til ditt GeForce-grafikkort. Nvidia 7290 NOK 7290 NewCondition InStock
 1. Datakomponenter
 2. Skjermkort
 3. Nvidia