Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Geforce RTX 3070 EAGLE OC 8G

Gigabyte Geforce RTX 3070 EAGLE OC 8G

  Art.nr: 1014993
  • PCI Express 4.0 16x
  • 8 GB GDDR6-minne
  • NVIDIA Ampere-arkitektur
  • NVIDIA DLSS
  • WINDFORCE 3X-kjølesystem
  • Maks 1 stk. per kunde

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Denne varen selges kun på internett.

Variant

8 490,-

Delbetal fra 752,-/mnd. Info

Info

14 dagers angrerett

Raske leveranser

30 dager åpent kjøp

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Gigabyte GeForce RTX 3070 EAGLE OC 8G er det siste innen grafikkort, noe som gir spillere og innholdsskapere det beste innen ytelse. Du får oppleve kraftige Ampere, 2. generasjons NVIDIA RTX-arkitektur utstyrt med nye RT-kjerner, Tensor-kjerner og streaming-multiprosessorer. Alt for den mest realistiske strålesporgrafikken og de nyeste AI-funksjonene. I tillegg har denne modellen RGB FUSION 2.0 som gjør GPU-en kompatibel med AORUS-produkter, slik at det blander seg perfekt inn i gamingriggen.

Grafikkortet i videoen kan være noe avvikende i spesifikasjoner og utseende mot aktuell modell.

8 GB GDDR6-minne 256-bit

Til forskjell fra sine sine storesøsken RTX 3080 og 3090 som har GDDR6X, har RTX 3070-serien forrige generasjons GDDR6-minne. Denne GPU-en har 8 GB og har høy hastighet, som gir deg en klar fordel når du ønsker å briljere på den virtuelle slagmarken i høy oppløsning.

RGB FUSION 2.0

Med 16,7 M tilpassbare fargevalg og mange lyseffekter, kan du velge den som passer best til datamaskinkonstruksjonen, og du kan også synkronisere lyset med andre AORUS-enheter.

NVIDIA DLSS

NVIDIA DLSS er en banebrytende AI-gjengivelse som øker bildefrekvensen med 1,5 ganger eller mer, for utmerket bildekvalitet med dedikerte Tensor-kjerner for AI-prosessering i GeForce RTX. Dette gir deg ytelsesplass for å heve innstillinger og oppløsning for en flott visuell opplevelse. AI-revolusjonen har kommet inn.

WINDFORCE 3X

Gigabyte WINDFORCE 3X kjølesystem har 2 x 90 mm vifter og 1 X 80 mm vifte med unike vifteblad og vekslende rotasjon, noe som øker lufttrykket. Grafikkortet har også en stor kobberplate med direkte kontakt med GPU og VRAM som effektivt leder varmen via de syv varmerørene til kortets kjøleribbe, alt for å holde grafikkortet kjølig under intensive spilløkter.

Robust konstruksjon

En ny hel-aluminiumsbeskyttelse gjør grafikkortet robust, og med en metallplate reduseres PCB-flex og følsomme komponenter holdes trygge. Disse komponentene er loddet til kretskortet ved hjelp av en Auto-Extreme automatisert produksjonsprosess, som sikrer riktig plassering og høy kvalitet.

NVIDIA Ampere-arkitektur

NVIDIA Ampere-arkitekturen er utviklet for økt hastighet og smarte AI-løsninger. Med Tensor Float (TF32) og Floating Point 64 (FP64) har NVIDIA Ampere-arkitektur akselerert og forenklet adopsjonen av AI. NVIDIA Ampere er produsert med 54 milliarder transistorer og er den største 7 nanometer (nm) brikken som noen gang er bygget

NVIDIA Studio

NVIDIA Studio kombinerer NVIDIA GeForce GPUer med eksklusive NVIDIA Studio-drivere for å gi deg best mulig ytelse i kreative applikasjoner som Photoshop. Lås opp ytelse og pålitelighet, og la fantasien løpe løpsk.

NVIDIA Ansel

Denne kraftige fotomodusen lar deg ta skjermbilder av profesjonell kvalitet. Nå kan du dele de mest fantastiske spilløyeblikkene dine med høy oppløsning, 360 grader, HDR og opptaksmodus i stereo.

Perfekt bilde med NVIDIA G-Sync

NVIDIA G-Sync er en banebrytende skjermteknologi som den raskeste og jevneste spillopplevelsen i dag. Det innebærer å synkronisere oppdateringsfrekvensen mellom CPU og GPU for å motvirke hakkete bevegelser.

DirectX 12 Ultimate

Nå kan utviklere legge til enda mer fantastiske grafikkeffekter til Microsoft Windows-baserte spill. GeForce RTX-grafikkort med avanserte DX12-funksjoner som strålesporing og VRS (skyggelegging med variabel hastighet) gjør spillene mer livlige, med virkelige visuelle effekter og raskere bildefrekvens.