Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

ASUS Geforce RTX 3080 TUF Gaming OC 10GB

ASUS GeForce RTX™ 3080 TUF Gaming OC 10GB

  Art.nr: 1015670
  • PCI Express 4.0 16x
  • 10 GB GDDR6X-minne
  • NVIDIA Ampere-arkitektur
  • NVIDIA DLSS
  • Maks 1 stk. per kunde

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Denne varen selges kun på internett.

12 490,-

Delbetal fra 1 086,-/mnd. Info

Info

14 dagers angrerett

Raske leveranser

30 dager åpent kjøp

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ASUS Geforce RTX 3080 TUF Gaming OC er det siste flaggskipet innen grafikkort, noe som gir spillere og innholdsskapere det beste innen ytelse. Oppleve kraftige Ampere, 2. generasjons NVIDIA RTX-arkitektur utstyrt med nye RT-kjerner, Tensor-kjerner og streaming-multiprosessorer. Alt for den mest realistiske strålesporgrafikken og de nyeste AI-funksjonene.

10 GB GDDR6X-minne

NVIDIAs grafikkort er utstyrt med verdens raskeste løsning for grafikkminne, GDDR6X. GDDR6X lanseres sammen med NVIDIA på GeForce RTX 3090 og GeForce RTX 3080. Grafikkminnet har større båndbredde som øker hastigheten og har fått nye AI-løsninger.

NVIDIA DLSS

NVIDIA DLSS er en banebrytende AI-gjengivelse som øker bildefrekvensen med 1,5 ganger eller mer, for utmerket bildekvalitet med dedikerte Tensor-kjerner for AI-prosessering i GeForce RTX. Dette gir deg ytelsesplass for å heve innstillinger og oppløsning for en flott visuell opplevelse. AI-revolusjonen har kommet og den har kommet for å bli.

Effektiv kjøling

ASUS Geforce RTX 3080 TUF har en MaxContact varmespreder som effektivt overfører varme til en ny 2,7 ​​kjøleribbe. På toppen av kortet finner du tre vifter som jobber sammen for å drive luft gjennom hele systemet, noe som bidrar til å holde temperaturen i sjakk.

Robust konstruksjon

En ny all-aluminium-beskyttelse gjør grafikkortet robust og med en metallplate reduseres PCB-flex og følsomme komponenter holdes trygge. Disse komponentene loddes på kretskortet ved hjelp av en Auto-Extreme automatisert produksjonsprosess, som sikrer riktig plassering og høy kvalitet.

Programvare

Grafikkortets kraftige maskinvare sammen med smart programvare lar deg tilpasse spillopplevelsen din helt etter dine preferanser. GPU Tweak II muliggjør tilpasning og overvåking, XSplit tilbyr en pålitelig streaming-løsning, og wtfast kan forbedre ruting til spillservere for en mer stabil spillforbindelse.

NVIDIA Ampere-arkitektur

NVIDIA Ampere-arkitekturen er utviklet for økt hastighet og smarte AI-løsninger. Med Tensor Float (TF32) og Floating Point 64 (FP64) har NVIDIA Ampere-arkitektur akselerert og forenklet adopsjonen av AI. NVIDIA Ampere er produsert med 54 milliarder transistorer og er den største 7 nanometer (nm) brikken som noen gang er bygget

NVIDIA Studio

NVIDIA Studio kombinerer NVIDIA GeForce GPUer med eksklusive NVIDIA Studio-drivere for å gi deg best mulig ytelse i kreative applikasjoner som Photoshop. Lås opp ytelse og pålitelighet og la fantasien løpe løpsk.

NVIDIA Ansel

Denne kraftige fotomodusen lar deg ta skjermbilder av profesjonell kvalitet. Nå kan du dele de mest fantastiske spilløyeblikkene dine med høy oppløsning, 360 grader, HDR og stereoopptaksmodus.

Perfekt bilde med NVIDIA G-Sync

NVIDIA G-Sync er en banebrytende skjermteknologi som den raskeste og jevneste spillopplevelsen i dag. Det innebærer å synkronisere oppdateringsfrekvenser mellom CPU og GPU og motvirker hakkete bevegelser.

DirectX 12 Ultimate

Nå kan utviklere legge til enda mer fantastiske grafikkeffekter til Microsoft Windows-baserte spill. GeForce RTX-grafikkort med avanserte DX12-funksjoner som strålesporing og variabel frekvensskygge (VRS) gjør spill mer livlige, med virkelige visuelle effekter og raskere bildefrekvens.