Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

ASUS GeForce RTX 3070 TUF Gaming OC 8GB

ASUS GeForce RTX™ 3070 TUF Gaming OC 8GB

  Art.nr: 1015672
  • PCI Express 4.0 16x
  • 8 GB GDDR6
  • NVIDIA Ampere-arkitektur
  • NVIDIA DLSS
  • 3 stk. Displayport og 2 stk. HDMI
  • Maks 1 stk. per kunde

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Denne varen selges kun på internett.

9 290,-

Delbetal fra 819,-/mnd. Info

Info

14 dagers angrerett

Raske leveranser

30 dager åpent kjøp

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ASUS Geforce RTX 3070 TUF Gaming OC 8GB er det siste flaggskipet innen grafikkort, noe som gir spillere og innholdsskapere det beste innen ytelse. Oppleve kraftige Ampere, 2. generasjons NVIDIA RTX-arkitektur utstyrt med nye RT-kjerner, Tensor-kjerner og streaming-multiprosessorer. Alt for den mest realistiske strålesporgrafikken og de nyeste AI-funksjonene.

8 GB GDDR6-minne

Med 8 GB GDDR6-minne har du muligheten til å oppleve spill med innstillinger skrudd opp høyt, med utrolig høy bildekapasitet. Med andre ord så får du en klar fordel som herre på den virtuelle slagmarken.

NVIDIA DLSS

NVIDIA DLSS er en banebrytende AI-gjengivelse som øker bildefrekvensen med 1,5 ganger eller mer, for utmerket bildekvalitet med dedikerte Tensor-kjerner for AI-prosessering i GeForce RTX. Dette gir deg ytelsesplass for å heve innstillinger og oppløsning for en flott visuell opplevelse. AI-revolusjonen har kommet og den har kommet for å bli.

Effektiv kjøling

ASUS GeForce RTX 3070 TUF GAMING OC 8GB benytter samme teknologi som sine storesøsken med aksialvifter som jobber sammen for å skape god luftflyt. Med en gang grafikkortet når 55°C, skrus viftene av slik at de ikke trekker unødvendig strøm. 

Slitesterk konstruksjon

Et nytt heldekkende aluminiumsdeksel gjør grafikkortet slitesterkt og med dette dekselet reduseres PCB-flex og følsomme komponenter holdes trygge. Disse komponentene loddes på kretskortet ved hjelp av en Auto-Extreme automatisert produksjonsprosess, som sikrer riktig plassering og høy kvalitet.

ASUS GPU Tweak II

Dette er en programvare som kommer til å hjelpe deg i gang med innstillinger. Her kan du justere forskjellige parametre som klokkefrekvens og hvor mye spenning som trekkes, i tillegg til avansert viftekontroll som sammen med flere funksjoner hjelper deg i å få mest mulig ut av grafikkortet.

NVIDIA Ampere-arkitektur

NVIDIA Ampere-arkitekturen er utviklet for økt hastighet og smarte AI-løsninger. Med Tensor Float (TF32) og Floating Point 64 (FP64) har NVIDIA Ampere-arkitektur akselerert og forenklet adopsjonen av AI. NVIDIA Ampere er produsert med 54 milliarder transistorer og er den største 7 nanometer (nm) brikken som noen gang er bygget.

NVIDIA Studio

NVIDIA Studio kombinerer NVIDIA GeForce GPUer med eksklusive NVIDIA Studio-drivere for å gi deg best mulig ytelse i kreative applikasjoner som Photoshop. Lås opp ytelse og pålitelighet og la fantasien løpe løpsk.

NVIDIA Ansel

Denne kraftige fotomodusen lar deg ta skjermbilder av profesjonell kvalitet. Nå kan du dele de mest fantastiske spilløyeblikkene dine med høy oppløsning, 360 grader, HDR og stereoopptaksmodus.

Perfekt bilde med NVIDIA G-Sync

NVIDIA G-Sync er en banebrytende skjermteknologi som den raskeste og jevneste spillopplevelsen i dag. Dette innebærer å synkronisere oppdateringsfrekvenser mellom CPU og GPU og motvirker hakkete bevegelser.

DirectX 12 Ultimate

Nå kan utviklere legge til enda mer fantastiske grafikkeffekter til Microsoft Windows-baserte spill. GeForce RTX-grafikkort med avanserte DX12-funksjoner som strålesporing og variabel frekvensskygge (VRS) gjør spill mer livlige, med virkelige visuelle effekter og raskere bildefrekvens.