Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

ASUS GeForce GTX 1660 Super 6 GB Dual EVO

ASUS GeForce GTX 1660 Super Dual EVO

  Art.nr: 1011272
 • PCIe 3.0 x16
 • 1530 MHz klokkefrekvens
 • 1815 MHz turbofrekvens
 • 6 GB GDDR5
 • 192-bit minnesbuss

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 890,-

Delbetal fra 286,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 
 

GeForce GTX 1660 SUPER er drevet av NVIDIA Turing-arkitekturen som gir deg nydelige nivåer av spillrealisme, hastighet og energieffektivitet samt en mer oppslukende spillopplevelse. 

Få superkrefter

 
 

Den nye GTX SUPER-serien har enda flere kjerner og en høyere klokkefrekvens, noe som gir deg ytelse som er opptil 25% raskere enn den originale GTX 16-serien og opptil seks ganger raskere enn 10-serien GPU. 

NVIDIA Turing 

 

Den revolusjonerende NVIDIA Turing arkitekturen kombinert med den nye GeForce GTX  grafikkplattformen kombinerer ray tracing, kunstig intelligens og programmerbar skygge for å gi deg en helt ny spillopplevelse. 

 
 
 
 • Ray tracing er den beste måten for ekte refleksjoner, skygger,belysning og gir et nivå av realisme som går langt utover det som er mulig med tradisjonell gjengivelse.
 • Turing GPUer kan kjøre kraftige AI-algoritmer i sanntid og lage klare, skarpe, realistiske bilder og spesialeffekter som aldri har vært mulig før.
 • Programmerbar skyggelegging har definert moderne grafikk. De nye avanserte skyggeteknikkene på Turings GPU-er er kraftigere, fleksible og effektive enn noen gang før.

Ansel Free Camera

 
 

Ansel er en revolusjonerende og ny måte å fange bilder i spillet og så titte på dem i en 360-graders vinkel. Komponer dine bilder fra hvilken posisjon som helst, juster dem med post-prosessfilter, ta HDR-bilder i hifi-format og del dem i 360 grader med hjelp av din mobiltelefon, datamaskin eller VR headset.

GeForce Experience 

 
 

Spill inn og del videoer, skjermbilder og livestreams med kompiser. Hold dine driverrutiner oppdatert og optimer dine spillinnstillinger. Med GeForce Experience kan du gjøre alt, hvilket gjør den til et viktig komplement til ditt GeForce-grafikkort.

NVIDIA ShadowPlay 

 

ShadowPlay er den enkleste måten å spille inn og dele spillvideoer i høy kvalitet, skjermbilder og livestreams med dine kompiser. Klarte du nettopp et spinnvilt triks? ShadowPlay med DVR-repisemodus, Instant Replay - har tatt det opp. Trykk på hurtigknappen på tastaturet og lagre de seneste 30 sekundene med spill på harddisken eller del dem på YouTube eller Facebook. Det fungerer som innspilling for spill så lenge du vil - opp til 4K ved 60 bilder per sekund.

Perfekt bilde med NVIDIA G-Sync 

 

NVIDIA G-Sync er en banebrytende skjermteknologi som gir den raskeste og jevneste spillopplevelsen idag. Det får ut på å synkronisere oppdateringsfrekvensen mellom CPU og GPU og motvirker hakkete bevegelser.

4K og VR 

Opplev den ultimate spillopplevelsen i 4K med GeForce GTX og se hver eneste lille detalj i de største spillene på markedet. Grafikkortet tar GeForce GTX VR til et nytt nivå av realisme, takket være avansert VR-rendering, strålesporing i sanntid og AI.

1011272 ASUS ASUS GeForce GTX 1660 Super Dual EVO DUAL-GTX1660S-6G-EVO    GeForce GTX 1660 SUPER er drevet av NVIDIA Turing-arkitekturen som gir deg nydelige nivåer av spillrealisme, hastighet og energieffektivitet samt en mer oppslukende spillopplevelse.  Få superkrefter    Den nye GTX SUPER-serien har enda flere kjerner og en høyere klokkefrekvens, noe som gir deg ytelse som er opptil 25% raskere enn den originale GTX 16-serien og opptil seks ganger raskere enn 10-serien GPU.  NVIDIA Turing    Den revolusjonerende NVIDIA Turing arkitekturen kombinert med den nye GeForce GTX  grafikkplattformen kombinerer ray tracing, kunstig intelligens og programmerbar skygge for å gi deg en helt ny spillopplevelse.      Ray tracing er den beste måten for ekte refleksjoner, skygger,belysning og gir et nivå av realisme som går langt utover det som er mulig med tradisjonell gjengivelse.Turing GPUer kan kjøre kraftige AI-algoritmer i sanntid og lage klare, skarpe, realistiske bilder og spesialeffekter som aldri har vært mulig før.Programmerbar skyggelegging har definert moderne grafikk. De nye avanserte skyggeteknikkene på Turings GPU-er er kraftigere, fleksible og effektive enn noen gang før. Ansel Free Camera    Ansel er en revolusjonerende og ny måte å fange bilder i spillet og så titte på dem i en 360-graders vinkel. Komponer dine bilder fra hvilken posisjon som helst, juster dem med post-prosessfilter, ta HDR-bilder i hifi-format og del dem i 360 grader med hjelp av din mobiltelefon, datamaskin eller VR headset. GeForce Experience     Spill inn og del videoer, skjermbilder og livestreams med kompiser. Hold dine driverrutiner oppdatert og optimer dine spillinnstillinger. Med GeForce Experience kan du gjøre alt, hvilket gjør den til et viktig komplement til ditt GeForce-grafikkort. NVIDIA ShadowPlay    ShadowPlay er den enkleste måten å spille inn og dele spillvideoer i høy kvalitet, skjermbilder og livestreams med dine kompiser. Klarte du nettopp et spinnvilt triks? ShadowPlay med DVR-repisemodus, Instant Replay - har tatt det opp. Trykk på hurtigknappen på tastaturet og lagre de seneste 30 sekundene med spill på harddisken eller del dem på YouTube eller Facebook. Det fungerer som innspilling for spill så lenge du vil - opp til 4K ved 60 bilder per sekund. Perfekt bilde med NVIDIA G-Sync    NVIDIA G-Sync er en banebrytende skjermteknologi som gir den raskeste og jevneste spillopplevelsen idag. Det får ut på å synkronisere oppdateringsfrekvensen mellom CPU og GPU og motvirker hakkete bevegelser. 4K og VR  Opplev den ultimate spillopplevelsen i 4K med GeForce GTX og se hver eneste lille detalj i de største spillene på markedet. Grafikkortet tar GeForce GTX VR til et nytt nivå av realisme, takket være avansert VR-rendering, strålesporing i sanntid og AI. Nvidia 5 1 2890 NOK 2890 NewCondition InStock
 1. Datakomponenter
 2. Skjermkort
 3. Nvidia