Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

ASUS GeForce GTX 1660 6GB Dual Advanced EVO

ASUS GeForce GTX 1660 Dual Advanced EVO 6GB

  Art.nr: 1013573
 • PCIe 3.0 x16
 • 1530 MHz klokkefrekvens
 • 1830 MHz turbofrekvens
 • 6 GB GDDR5
 • 192-bit minnesbuss

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
2 490,-

Delbetal fra 252,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Bli med og opplev den nyeste generasjon grafikkortet ASUS GeForce GTX 1660 Dual Advanced EVO. GeForce® GTX 1660 er drevet av NVIDIA Turing ™ -arkitekturen, som gir deg utrolige nye nivåer av spillrealisme, hastighet og energieffektivitet samt en mer oppslukende spillopplevelse. 

NVIDIA Turing

Den revolusjonerende NVIDIA Turing -arkitekturen kombinert med sin nye GeForce GTX grafikkplattform samler ray tracing i sanntid, kunstig intelligens og programmerbar skyggelegging for å gi deg en helt ny spillopplevelse.

 • Strålesporing den beste måten for ekte refleksjoner, skygger og belysning, og gir et nivå av realisme som går langt utover det som er mulig med tradisjonell gjengivelse.
 • Turing GPUer kan kjøre kraftige AI-algoritmer i sanntid og lage klare, skarpe, realistiske bilder og spesialeffekter som aldri har vært mulig før.
 • Programmerbar skyggelegging har definert moderne grafikk. De nye avanserte skyggeteknikkene på Turings GPU-er er kraftigere, fleksible og effektive enn noen gang før.

Ansel Free Camera

Ansel er en revolusjonerende ny måte å fange bilder i spillet og så titte på dem i en 360-graders vinkel. Komponer dine bilder fra hvilken posisjon som helst, juster dem med post-prosessfilter, ta HDR-bilder i hifi-format, og del dem i 360 grader med hjelp av din mobiltelefon, datamaskin eller VR headset.

GeForce Experience

Spill inn og del videoer, skjermbilder og livestreams med kompiser. Hold dine driverrutiner oppdatert og optimer dine spillinnstillinger. med GeForce Experience kan du gjøre alt, hvilket gjør den til et viktig komplement til ditt GeForce-grafikkort.

NVIDIA ShadowPlay

ShadowPlay er den enkleste måten å spille inn og dele spillvideoer i høy kvalitet, skjermbilder og livestreams med dine kompiser. Klarte du nettopp et spinnvilt triks? ShadowPlay med DVR-repisemodus, Instant Replay - har tatt det opp. Trykk på hurtigknappen på tastaturet og lagre de seneste 30 sekundene med spill på harddisken eller del dem på YouTube eller Facebook. Det fungerer som innspilling for spill så lenge du vil - opp til 4K ved 60 bilder per sekund.

Perfekt bilde med NVIDIA G-Sync

NVIDIA G-Sync er en banebrytende skjermteknologi som gir den raskeste og jevneste spillopplevelsen idag. Det får ut på å synkronisere oppdateringsfrekvensen mellom CPU og GPU og motvirker hakkete bevegelser.

4K og VR

Opplev den ultimate spillopplevelsen i 4K med GeForce RTX og se hver eneste lille detalj i de største spillene på markedet. Grafikkortet tar GeForce RTX VR til et nytt nivå av realisme, takket være avansert VR-rendering, strålesporing i sanntid og AI.

1013573 1013573 ASUS ASUS GeForce GTX 1660 Dual Advanced EVO 6GB DUAL-GTX1660-A6G-EVO Bli med og opplev den nyeste generasjon grafikkortet ASUS GeForce GTX 1660 Dual Advanced EVO. GeForce® GTX 1660 er drevet av NVIDIA Turing ™ -arkitekturen, som gir deg utrolige nye nivåer av spillrealisme, hastighet og energieffektivitet samt en mer oppslukende spillopplevelse. NVIDIA TuringDen revolusjonerende NVIDIA Turing -arkitekturen kombinert med sin nye GeForce GTX grafikkplattform samler ray tracing i sanntid, kunstig intelligens og programmerbar skyggelegging for å gi deg en helt ny spillopplevelse. Strålesporing den beste måten for ekte refleksjoner, skygger og belysning, og gir et nivå av realisme som går langt utover det som er mulig med tradisjonell gjengivelse.Turing GPUer kan kjøre kraftige AI-algoritmer i sanntid og lage klare, skarpe, realistiske bilder og spesialeffekter som aldri har vært mulig før.Programmerbar skyggelegging har definert moderne grafikk. De nye avanserte skyggeteknikkene på Turings GPU-er er kraftigere, fleksible og effektive enn noen gang før.Ansel Free CameraAnsel er en revolusjonerende ny måte å fange bilder i spillet og så titte på dem i en 360-graders vinkel. Komponer dine bilder fra hvilken posisjon som helst, juster dem med post-prosessfilter, ta HDR-bilder i hifi-format, og del dem i 360 grader med hjelp av din mobiltelefon, datamaskin eller VR headset. GeForce ExperienceSpill inn og del videoer, skjermbilder og livestreams med kompiser. Hold dine driverrutiner oppdatert og optimer dine spillinnstillinger. med GeForce Experience kan du gjøre alt, hvilket gjør den til et viktig komplement til ditt GeForce-grafikkort.NVIDIA ShadowPlayShadowPlay er den enkleste måten å spille inn og dele spillvideoer i høy kvalitet, skjermbilder og livestreams med dine kompiser. Klarte du nettopp et spinnvilt triks? ShadowPlay med DVR-repisemodus, Instant Replay - har tatt det opp. Trykk på hurtigknappen på tastaturet og lagre de seneste 30 sekundene med spill på harddisken eller del dem på YouTube eller Facebook. Det fungerer som innspilling for spill så lenge du vil - opp til 4K ved 60 bilder per sekund.Perfekt bilde med NVIDIA G-SyncNVIDIA G-Sync er en banebrytende skjermteknologi som gir den raskeste og jevneste spillopplevelsen idag. Det får ut på å synkronisere oppdateringsfrekvensen mellom CPU og GPU og motvirker hakkete bevegelser.4K og VR Opplev den ultimate spillopplevelsen i 4K med GeForce RTX og se hver eneste lille detalj i de største spillene på markedet. Grafikkortet tar GeForce RTX VR til et nytt nivå av realisme, takket være avansert VR-rendering, strålesporing i sanntid og AI. Nvidia 5 2 2490 NOK 2490 NewCondition Discontinued
 1. Datakomponenter
 2. Skjermkort
 3. Nvidia