Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

ASUS GeForce GTX 1650 TUF gaming 4GB

ASUS GeForce GTX 1650 TUF gaming 4GB

  Art.nr: 1013504
 • PCIe 3.0 x16
 • 1695 MHz turbofrekvens
 • 4 GB GDDR5
 • 128-bit minnesbuss
 • DisplayPort, HDMI og DVI-D

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
1 799,-

Delbetal fra 195,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ASUS GeForce GTX 1650 TUF gaming 4GB drives av NVIDIA Turing-arkitekturen, noe som gir deg nye nivåer av spillrealisme, hastighet og energieffektivitet samt en mer oppslukende spillopplevelse. 

NVIDIA Turing

Den revolusjonerende NVIDIA Turing-arkitekturen kombinert med den nye GeForce GTX-grafikkplattformen kombinerer sanntidsstrålesporing, kunstig intelligens og programmerbar skygge for å gi deg en helt ny spillopplevelse.

 • Strålesporing er det beste måten for livlige refleksjoner, skygger og belysning, noe som gir realisme langt utover det som er mulig med tradisjonell rendering. 
 • Turing GPU'er kan kjøre kraftige AI-algoritmer i sanntid og skape klare, skarpe, livlige bilder og spesialeffekter som aldri tidligere har vært mulig.    
 • Programmerbar skygge har definert den moderne grafikken. De nye avanserte skyggeteknikkene hos Turings GPU'er er mer kraftfulle, fleksible og effektive en noensinne tidligere.


Ansel Free Camera

Ansel er en ny måte å fange bilder i spillet og så titte på dem i en 360-graders vinkel. Komponer dine bilder fra hvilken posisjon som helst, juster dem med post-prosessfilter, ta HDR-bilder i hifi-format, og del dem i 360 grader med hjelp av din mobiltelefon, datamaskin eller VR headset.

GeForce Experience

Spill inn og del videoer, skjermbilder og livestreams med kompiser. Hold dine driverrutiner oppdatert og optimer dine spillinnstillinger. med GeForce Experience kan du gjøre alt, hvilket gjør den til et viktig komplement til ditt GeForce-grafikkort.

NVIDIA ShadowPlay

ShadowPlay er den enkleste måten å spille inn og dele spillvideoer i høy kvalitet, skjermbilder og livestreams med dine kompiser. Klarte du nettopp et spinnvilt triks? ShadowPlay med DVR-repisemodus, Instant Replay - har tatt det opp. Trykk på hurtigknappen på tastaturet og lagre de seneste 30 sekundene med spill på harddisken eller del dem på YouTube eller Facebook. Det fungerer som innspilling for spill så lenge du vil - opp til 4K ved 60 bilder per sekund.

Perfekt bilde med NVIDIA G-Sync

NVIDIA G-Sync er en banebrytende skjermteknologi som gir den raskeste og jevneste spillopplevelsen idag. Det får ut på å synkronisere oppdateringsfrekvensen mellom CPU og GPU og motvirker hakkete bevegelser.

4K og VR

Opplev den ultimate spillopplevelsen i 4K med GeForce GTX og se hver eneste lille detalj i de største spillene på markedet. Grafikkortet tar GeForce GTX VR til et nytt nivå av realisme, takket være avansert VR-rendering, strålesporing i sanntid og AI.

1013504 1013504 ASUS ASUS GeForce GTX 1650 TUF gaming 4GB TUF-GTX1650-4G-GAMING ASUS GeForce GTX 1650 TUF gaming 4GB drives av NVIDIA Turing-arkitekturen, noe som gir deg nye nivåer av spillrealisme, hastighet og energieffektivitet samt en mer oppslukende spillopplevelse. NVIDIA TuringDen revolusjonerende NVIDIA Turing-arkitekturen kombinert med den nye GeForce GTX-grafikkplattformen kombinerer sanntidsstrålesporing, kunstig intelligens og programmerbar skygge for å gi deg en helt ny spillopplevelse. Strålesporing er det beste måten for livlige refleksjoner, skygger og belysning, noe som gir realisme langt utover det som er mulig med tradisjonell rendering. Turing GPU'er kan kjøre kraftige AI-algoritmer i sanntid og skape klare, skarpe, livlige bilder og spesialeffekter som aldri tidligere har vært mulig.    Programmerbar skygge har definert den moderne grafikken. De nye avanserte skyggeteknikkene hos Turings GPU'er er mer kraftfulle, fleksible og effektive en noensinne tidligere. Ansel Free CameraAnsel er en ny måte å fange bilder i spillet og så titte på dem i en 360-graders vinkel. Komponer dine bilder fra hvilken posisjon som helst, juster dem med post-prosessfilter, ta HDR-bilder i hifi-format, og del dem i 360 grader med hjelp av din mobiltelefon, datamaskin eller VR headset.GeForce ExperienceSpill inn og del videoer, skjermbilder og livestreams med kompiser. Hold dine driverrutiner oppdatert og optimer dine spillinnstillinger. med GeForce Experience kan du gjøre alt, hvilket gjør den til et viktig komplement til ditt GeForce-grafikkort.NVIDIA ShadowPlayShadowPlay er den enkleste måten å spille inn og dele spillvideoer i høy kvalitet, skjermbilder og livestreams med dine kompiser. Klarte du nettopp et spinnvilt triks? ShadowPlay med DVR-repisemodus, Instant Replay - har tatt det opp. Trykk på hurtigknappen på tastaturet og lagre de seneste 30 sekundene med spill på harddisken eller del dem på YouTube eller Facebook. Det fungerer som innspilling for spill så lenge du vil - opp til 4K ved 60 bilder per sekund.Perfekt bilde med NVIDIA G-SyncNVIDIA G-Sync er en banebrytende skjermteknologi som gir den raskeste og jevneste spillopplevelsen idag. Det får ut på å synkronisere oppdateringsfrekvensen mellom CPU og GPU og motvirker hakkete bevegelser.4K og VROpplev den ultimate spillopplevelsen i 4K med GeForce GTX og se hver eneste lille detalj i de største spillene på markedet. Grafikkortet tar GeForce GTX VR til et nytt nivå av realisme, takket være avansert VR-rendering, strålesporing i sanntid og AI. Nvidia 3 2 1799 NOK 1799 NewCondition Discontinued
 1. Datakomponenter
 2. Skjermkort
 3. Nvidia