Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Sapphire RX 5700 XT Pulse 8GB OC

Sapphire RX 5700 XT Pulse 8GB OC

  Art.nr: 1009472
  • PCIe 4.0 x 16
  • 1925 MHz turbofrekvens
  • 8 GB GDDR6
  • 256-bit minne
  • 1 x HDMI og 3 x displayport

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
4 390,-

Delbetal fra 411,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 

446/5000Sapphire Pulse RX 5700 8 GB tilbyr ytelsen som enhver spiller trenger. Med kvalitetskomponenter og en robust digital kraftdesign, leverer Pulse RX 5700 enestående 1440p-ytelse og spill av høy kvalitet drevet av AMDs nye ekstreme RDNA-arkitektur. Den finjusterte Dual-X-kjøleteknologien holder ikke bare komponentene kalde, men bidrar til et veldig lavt støynivå. Slipp løs ditt fulle spillpotensial og omfavn Sapphire Pulse RX 5700.

Grafikk i toppklasse

 

Et samarbeidsdesign styrt av en innebygd Asynchronous Compute-motor gjør at neste generasjon spill kan kjøre jevnt og effektivt på Radeon GPU. Etter hvert som flere og flere spill øker grafikkeffektene sine, med DirectX 12 og Vulkan for eksempel, og også krever hyppigere programvareoppdateringer, trengs det flere grafikkort enn før, og med Radeon RX 5700 kan du føle deg trygg på at grafikkortet vil fortsette å levere grafikken i toppklasse.

Også designet for VR

 

Sapphire Radeon RX 5700 er også designet for VR-spill. RX5700 lar deg oppleve virkelig rike og oppslukende VR-miljøer med ekte spillopplevelser, forbedret av spillerkomfort og kompatibilitet. AMD LiquidVR-teknologien som har den banebrytende Asynchronous Shaders-teknologien, hjelper deg å bekjempe kvalme og bevegelsessyke mens du spiller VR-spill. Radeon RX 5700 muliggjør en helt ny oppslukende og komfortabel VR-opplevelse, der spillerens opplevelse og komfort er i sentrum.

AMD Freesync teknologi

Freesync er en teknologi som sikrer at du ikke får noen uregelmessigheter i bildet på det horisontale planet. Freesync holder oversikt over grafikkortprosessoren og skjermen som snakker med hverandre på en koblet måte og minimerer støyen i bildet. Freesync bruker industristandard skjermporter. Adaptive-Sync eliminerer screen tearing uten latency. Noe som resulterer i at spill flyter mye bedre.

Surroundlyd i 3D-format

 

Med neste generasjons Radeon-grafikkort får du et revolusjonerende lydbehandlingsmiljø som skaper det mest realistiske surroundmiljøet for VR-spill i 3D-format. Det gir deg en enda bedre spillopplevelse, der ikke bare bildet er i sentrum, men også lyden.

Bli med i DirectX® 12

 

DirectX® 12 er den nyeste Graphics API fra Microsoft® som gir spillutviklere mer direkte og tydelig kontroll over PC-maskinvare. Denne direkte kontrollen utsetter bedre AMD Radeon ™ maskinvarekilder for grafikkort for å gi høyere maskinvarefunksjoner og til slutt mer ytelse for spilleren. For å si det enkelt: mye mer effektiv maskinvare gjennom smartere programvare.

1009472 Sapphire Sapphire RX 5700 XT Pulse 8GB OC 11293-01-20G   446/5000Sapphire Pulse RX 5700 8 GB tilbyr ytelsen som enhver spiller trenger. Med kvalitetskomponenter og en robust digital kraftdesign, leverer Pulse RX 5700 enestående 1440p-ytelse og spill av høy kvalitet drevet av AMDs nye ekstreme RDNA-arkitektur. Den finjusterte Dual-X-kjøleteknologien holder ikke bare komponentene kalde, men bidrar til et veldig lavt støynivå. Slipp løs ditt fulle spillpotensial og omfavn Sapphire Pulse RX 5700. Grafikk i toppklasse   Et samarbeidsdesign styrt av en innebygd Asynchronous Compute-motor gjør at neste generasjon spill kan kjøre jevnt og effektivt på Radeon GPU. Etter hvert som flere og flere spill øker grafikkeffektene sine, med DirectX 12 og Vulkan for eksempel, og også krever hyppigere programvareoppdateringer, trengs det flere grafikkort enn før, og med Radeon RX 5700 kan du føle deg trygg på at grafikkortet vil fortsette å levere grafikken i toppklasse. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Også designet for VR   Sapphire Radeon RX 5700 er også designet for VR-spill. RX5700 lar deg oppleve virkelig rike og oppslukende VR-miljøer med ekte spillopplevelser, forbedret av spillerkomfort og kompatibilitet. AMD LiquidVR-teknologien som har den banebrytende Asynchronous Shaders-teknologien, hjelper deg å bekjempe kvalme og bevegelsessyke mens du spiller VR-spill. Radeon RX 5700 muliggjør en helt ny oppslukende og komfortabel VR-opplevelse, der spillerens opplevelse og komfort er i sentrum. AMD Freesync teknologi Freesync er en teknologi som sikrer at du ikke får noen uregelmessigheter i bildet på det horisontale planet. Freesync holder oversikt over grafikkortprosessoren og skjermen som snakker med hverandre på en koblet måte og minimerer støyen i bildet. Freesync bruker industristandard skjermporter. Adaptive-Sync eliminerer screen tearing uten latency. Noe som resulterer i at spill flyter mye bedre. Surroundlyd i 3D-format   Med neste generasjons Radeon-grafikkort får du et revolusjonerende lydbehandlingsmiljø som skaper det mest realistiske surroundmiljøet for VR-spill i 3D-format. Det gir deg en enda bedre spillopplevelse, der ikke bare bildet er i sentrum, men også lyden. Bli med i DirectX® 12   DirectX® 12 er den nyeste Graphics API fra Microsoft® som gir spillutviklere mer direkte og tydelig kontroll over PC-maskinvare. Denne direkte kontrollen utsetter bedre AMD Radeon ™ maskinvarekilder for grafikkort for å gi høyere maskinvarefunksjoner og til slutt mer ytelse for spilleren. For å si det enkelt: mye mer effektiv maskinvare gjennom smartere programvare. AMD 4,8 15 4390 NOK 4390 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Skjermkort
  3. AMD