Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Sapphire Radeon VII 16GB HBM2

Sapphire Radeon VII 16G HBM2

  Art.nr: 1007111
  • PCIe 3.0 x16
  • 1750 MHz turbofrekvens
  • 16 GB HBM2-minne
  • 4096-bit minnebåndbredde
  • 1 x HDMI og 3 x DisplayPort

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Radeon VII-grafikken er utformet for ren ytelse, som gjør det mulig for spillerne å dominere spill gjennom å få ekstremt høy framerate ved høyeste oppløsning og maks innstilling av grafikken. Som verdens første 7nm spill-GPU, tar Radeon VII grafisk design til neste nivå.

Med 16 GB av 2. generasjons HBM2-minne leverer Radeon VII fremadrettene teknologi til neste generasjons spill med bilder av høy kvalitet. Med hele 1 TB/s minnebåndbredde baner Radeon VII i vei for ultrahøye oppløste teksturer og hyperrealistiske innstillinger for å gi grafisk intensive spill liv.

Slipp løs ytelsen for ekstrem gaming

Med Radeon VIIkan du oppnå sømløs, HDR-gaming i 1080p, 1440p og 4K eller drive neste generasjons foto og videoprogrammer på skarpe og levende 8k-skjermer. Den seneste Radeon-programvaren gir eksepsjonelle funksjoner for gaming, sammen med veldig personlige, intuitive, out-of-box-gamingopplevelser.

Radeon VII er det kraftigste skjermkortet som AMD noensinne har laget for verdens mest populære eSport og AAA-spill.

Radeon FreeSync 2

Opplev et gjennombrudd i ytelse inne gaming-PC gjennom å kombinere den kraftige Radeon VII-grafikken med en Radeon FreeSync-gamingskjerm. AMD Radeon FreeSync-teknologien er kompatibel med et bredt sortiment med episke gamingskjermer og TV-apparater som tilfredstiller behovene hos gamere på alle nivåer. Nå om dagen finnes det 550 FreeSync-kompatible skjermer tilgjengelig på markedet.

Opp-slukende, interaktiv Virtual Reality

Med Radeon VII klyver du enkelt inn i en verden som ikke likner noen annen. Takket være støtte for VR overgås alle anbefalte skjermkortkrav som både HTC Vive og Oculus Rift stiller.

DirectX® 12 er den nyeste "konsollignende" grafikk API-en fra Microsoft som gir spillutviklere en mer direkte og tydelig kontroll over PC-maskinvaren. Denne direkte- eller "explicit"-kontrollen eksponerer bedre AMD Radeon-skjermkorts maskinvareressurser for å gi høyere maskinvareegenskaper og til slutt mer ytelse for spilleren. For å uttrykke det enkelt; mye mer effektiv maskinvare gjennom smartere programvare.

1007111 Sapphire Sapphire Radeon VII 16G HBM2 21291-01-40G Radeon VII-grafikken er utformet for ren ytelse, som gjør det mulig for spillerne å dominere spill gjennom å få ekstremt høy framerate ved høyeste oppløsning og maks innstilling av grafikken. Som verdens første 7nm spill-GPU, tar Radeon VII grafisk design til neste nivå. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Med 16 GB av 2. generasjons HBM2-minne leverer Radeon VII fremadrettene teknologi til neste generasjons spill med bilder av høy kvalitet. Med hele 1 TB/s minnebåndbredde baner Radeon VII i vei for ultrahøye oppløste teksturer og hyperrealistiske innstillinger for å gi grafisk intensive spill liv. Slipp løs ytelsen for ekstrem gaming Med Radeon VIIkan du oppnå sømløs, HDR-gaming i 1080p, 1440p og 4K eller drive neste generasjons foto og videoprogrammer på skarpe og levende 8k-skjermer. Den seneste Radeon-programvaren gir eksepsjonelle funksjoner for gaming, sammen med veldig personlige, intuitive, out-of-box-gamingopplevelser. Radeon VII er det kraftigste skjermkortet som AMD noensinne har laget for verdens mest populære eSport og AAA-spill. Radeon FreeSync 2 Opplev et gjennombrudd i ytelse inne gaming-PC gjennom å kombinere den kraftige Radeon VII-grafikken med en Radeon FreeSync-gamingskjerm. AMD Radeon FreeSync-teknologien er kompatibel med et bredt sortiment med episke gamingskjermer og TV-apparater som tilfredstiller behovene hos gamere på alle nivåer. Nå om dagen finnes det 550 FreeSync-kompatible skjermer tilgjengelig på markedet. Opp-slukende, interaktiv Virtual Reality Med Radeon VII klyver du enkelt inn i en verden som ikke likner noen annen. Takket være støtte for VR overgås alle anbefalte skjermkortkrav som både HTC Vive og Oculus Rift stiller. DirectX® 12 er den nyeste "konsollignende" grafikk API-en fra Microsoft som gir spillutviklere en mer direkte og tydelig kontroll over PC-maskinvaren. Denne direkte- eller "explicit"-kontrollen eksponerer bedre AMD Radeon-skjermkorts maskinvareressurser for å gi høyere maskinvareegenskaper og til slutt mer ytelse for spilleren. For å uttrykke det enkelt; mye mer effektiv maskinvare gjennom smartere programvare. AMD 5 4 7449 NOK 7449 NewCondition Discontinued
  1. Datakomponenter
  2. Skjermkort
  3. AMD