Sapphire Radeon RX 5700XT Nitro+ 8G OC - Sapphire Radeon RX 5700 XT Nitro+ OC 8 GB
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Sapphire Radeon RX 5700 XT Nitro+ OC 8 GB

Sapphire Radeon RX 5700XT Nitro+ 8G OC

  Art.nr: 1009867
  • PCIe 4.0 x 16
  • 1770 MHz klokkefrekvens
  • 2010 MHz turbofrekvens
  • 8 GB GDDR6
  • 256-bit minnesbuss

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 

Sapphire RX 5700 XT Nitro + OC 8 GB tilbyr ytelsen alle gamere trenger. Med kvalitetskomponenter og en robust digital kraftdesign, leverer RX 5700 XT enestående 1440p-ytelse og høykvalitetsspilling drevet av AMDs ekstreme RDNA-arkitektur. Den finjusterte Dual-X-kjøleteknologien holder ikke bare komponentene kjølige, men bidrar til et lavt støynivå. Slipp løs ditt fulle spillpotensial og omfavn Sapphire RX 5700 XT Nitro + OC 8 GB.

Grafikk i toppklasse

 

En samarbeidsdesign styrt av en innebygd Asynchronous Compute motor som gjør at neste generasjon spill kan kjøre jevnt og effektivt på Radeon GPU. Etter hvert som flere og flere spill øker grafikkeffektene sine med DirectX 12 og Vulkan for eksempel, vil også kreve hyppigere programvareoppdateringer, trengs det flere grafikkort enn før og med Radeon RX 5700 kan du føle deg trygg på at grafikkortet vil fortsette å levere grafikk i toppklasse.

Også designet for VR

 

Sapphire Radeon RX 5700 XT Nitro + OC 8 GB er også designet for VR-spill. RX5700 lar deg oppleve rike og oppslukende VR-miljøer med ekte spillopplevelser, forbedret av spillerkomfort og kompatibilitet. AMD LiquidVR teknologien har den banebrytende Asynchronous Shaders-teknologien som hjelper deg å bekjempe kvalme og bevegelsessyke mens du spiller VR-spill. Radeon RX 5700 muliggjør en helt ny oppslukende og komfortabel VR-opplevelse, der spillerens opplevelse og komfort er i sentrum.

AMD Freesync teknologi

Freesync er en teknologi som sikrer at du ikke får noen uregelmessigheter i bildet på det horisontale planet. Freesync holder oversikt over grafikkortprosessoren og skjermen som snakker med hverandre på en koblet måte og minimerer støyen i bildet. Freesync bruker industristandard skjermporter. Adaptive-Sync eliminerer screen tearing på skjermen uten lagg og forsinkelse. Noe som resulterer i at spill flyter mye bedre.

Surroundlyd i 3D-format

 

Med Radeon-grafikkort får du et revolusjonerende lydbehandlingsmiljø som skaper det mest realistiske surroundmiljøet for VR-spill i 3D-format. Det gir deg en enda bedre spillopplevelse der ikke bare bildet er i sentrum, men også lyden.

DirectX 12

 

DirectX 12 er den nyeste Graphics API fra Microsoft som gir spillutviklere mer direkte og tydelig kontroll over PC maskinvare. Denne direkte kontrollen utsetter bedre AMD Radeon maskinvarekilder for grafikkort for å gi høyere maskinvarefunksjoner og til slutt mer ytelse for spilleren. For å si det enkelt: mye mer effektiv maskinvare gjennom smartere programvare.