Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Sapphire Radeon Pulse RX 5500 XT 4G

Sapphire Radeon Pulse RX 5500 XT 4G

  Art.nr: 1011035
  • PCIe 4.0 x 16
  • Klokkefrekvens: 1737 MHz
  • Turbofrekvens: 1845 MHz
  • 4 GB GDDR6
  • Minnesbuss: 128-bit

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 

Sapphire Pulse RX 5500 XT 4G tilbyr ytelsen som enhver gamer trenger. Med kvalitetskomponenter og en robust digital kraftdesign, leverer Pulse RX 5500 enestående 1080p-ytelse og spill av høy kvalitet drevet av AMDs nye ekstreme RDNA-arkitektur. Den finjusterte Dual-X-kjøleteknologien holder ikke bare komponentene kjølige, men bidrar til et veldig lavt støynivå.

Grafikk i toppklasse

 

En samarbeidsdesign styrt av en innebygd Asynchronous Compute-motor gjør at neste generasjon spill kan kjøre jevnt og effektivt på Radeon GPU. Etter hvert som flere og flere spill øker grafikkeffektene sine, med DirectX 12 og Vulkan for eksempel, og også krever hyppigere programvareoppdateringer, trengs det flere grafikkort enn før og med Radeon RX 5500 kan du føle deg trygg på at grafikkortet vil fortsette å levere grafikk i toppklasse.

Også designet for VR

 

Sapphire Radeon RX 5500 er også designet for VR-spill. RX5500 lar deg oppleve virkelig rike og oppslukende VR-miljøer og ekte spillopplevelser, forbedret av spillerkomfort og kompatibilitet. AMD LiquidVR-teknologien, som har den banebrytende Asynchronous Shaders-teknologien, hjelper deg å bekjempe kvalme og bevegelsessyke mens du spiller VR-spill. Radeon RX 5500 muliggjør en helt ny oppslukende og komfortabel VR-opplevelse, der gamerens opplevelse og komfort er i sentrum.

AMD Freesync

Freesync er en teknologi som sikrer at du ikke får noen uregelmessigheter i bildet på det horisontale planet. Freesync husker at grafikkortprosessoren og skjermen snakker med hverandre på en koblet måte og minimerer støyen i bildet. Freesync bruker industristandard skjermporter. Adaptive-Sync eliminerer screen tearing uten latency og  andre forsinkelser. Noe som resulterer i at spill flyter mye bedre.

Surroundlyd i 3D-format

 

Med neste generasjons Radeon-grafikkort får du et revolusjonerende lydbehandlingsmiljø som skaper det mest realistiske surround-miljøet for 3D-spill og VR-spill. Det gir deg en enda bedre spillopplevelse, der ikke bare bildet er i sentrum, men også lyden.

Bli med i DirectX 12

 

DirectX 12 er den nyeste Graphics API fra Microsoft som gir spillutviklere mer direkte og tydelig kontroll over PC-maskinvare. Denne direkte kontrollen utsetter AMD Radeon grafikkortets maskinvareressurser bedre for å gi høyere maskinvarefunksjoner og til slutt mer ytelse for spilleren. For å si det enkelt: mye mer effektiv maskinvare gjennom smartere programvare.

Denne direkte kontrollen utsetter AMD Radeon grafikkortets maskinvareressurser bedre for å gi høyere maskinvarefunksjoner og til slutt mer ytelse for spilleren.
1011035 1011035 Sapphire Sapphire Radeon Pulse RX 5500 XT 4G 11295-03-20G   Sapphire Pulse RX 5500 XT 4G tilbyr ytelsen som enhver gamer trenger. Med kvalitetskomponenter og en robust digital kraftdesign, leverer Pulse RX 5500 enestående 1080p-ytelse og spill av høy kvalitet drevet av AMDs nye ekstreme RDNA-arkitektur. Den finjusterte Dual-X-kjøleteknologien holder ikke bare komponentene kjølige, men bidrar til et veldig lavt støynivå. Grafikk i toppklasse   En samarbeidsdesign styrt av en innebygd Asynchronous Compute-motor gjør at neste generasjon spill kan kjøre jevnt og effektivt på Radeon GPU. Etter hvert som flere og flere spill øker grafikkeffektene sine, med DirectX 12 og Vulkan for eksempel, og også krever hyppigere programvareoppdateringer, trengs det flere grafikkort enn før og med Radeon RX 5500 kan du føle deg trygg på at grafikkortet vil fortsette å levere grafikk i toppklasse. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Også designet for VR   Sapphire Radeon RX 5500 er også designet for VR-spill. RX5500 lar deg oppleve virkelig rike og oppslukende VR-miljøer og ekte spillopplevelser, forbedret av spillerkomfort og kompatibilitet. AMD LiquidVR-teknologien, som har den banebrytende Asynchronous Shaders-teknologien, hjelper deg å bekjempe kvalme og bevegelsessyke mens du spiller VR-spill. Radeon RX 5500 muliggjør en helt ny oppslukende og komfortabel VR-opplevelse, der gamerens opplevelse og komfort er i sentrum. AMD Freesync Freesync er en teknologi som sikrer at du ikke får noen uregelmessigheter i bildet på det horisontale planet. Freesync husker at grafikkortprosessoren og skjermen snakker med hverandre på en koblet måte og minimerer støyen i bildet. Freesync bruker industristandard skjermporter. Adaptive-Sync eliminerer screen tearing uten latency og  andre forsinkelser. Noe som resulterer i at spill flyter mye bedre. Surroundlyd i 3D-format   Med neste generasjons Radeon-grafikkort får du et revolusjonerende lydbehandlingsmiljø som skaper det mest realistiske surround-miljøet for 3D-spill og VR-spill. Det gir deg en enda bedre spillopplevelse, der ikke bare bildet er i sentrum, men også lyden. Bli med i DirectX 12   DirectX 12 er den nyeste Graphics API fra Microsoft som gir spillutviklere mer direkte og tydelig kontroll over PC-maskinvare. Denne direkte kontrollen utsetter AMD Radeon grafikkortets maskinvareressurser bedre for å gi høyere maskinvarefunksjoner og til slutt mer ytelse for spilleren. For å si det enkelt: mye mer effektiv maskinvare gjennom smartere programvare. AMD 2229 NOK 2229 NewCondition Discontinued
  1. Datakomponenter
  2. Skjermkort
  3. AMD