Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

AMD RX 570 med 4 GB minne

Sapphire Nitro+ RX 570 4G

  Art.nr: 244379
  • 4 GB GDDR5 256-bit
  • 1340 MHz klokkefrekvens
  • DVI, 2 x HDMI og 2 x DisplayPort
  • Klar for Virtual Reality

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Radeon RX 570 er et av de nyeste skjermkortene fra AMD med kraft nok til å drive de nyeste spillene i Full HD og 4K. Spill dine favorittspill med detaljer og ytelse som forsterker opplevelsen mer enn tidligere.

Radeon RX 570 er dessuten utstyrt med to DisplayPort og støtter tilkoblinger opptil 4K UHD-oppløsning (Ultra High Definition).

Vulkan™ støtter close-to-metal control som gjør det mulig med raskere ytelse og bedre bildekvalitet i Windows® 7, Windows® 8,1, Windows® 10 og Linux®. Ingen annen API tilbyr samme kraftige kombinasjon av OS-kompatibilitet, rendering av funksjoner og effektive maskinvare.

Alle AMD APU eller Radeon™ GPU basert på grafikkjernen Next (GCN) arktiektur er allerede Vulkan™-kompatible. På grunn av det, kan formfaktorer i alle former og størrelser dra nytte av hva Vulkan™ har å tilby.

Klar for Virtual Reality

Radeon RX 570 er drevet av AMD sin nye arkitektur, Polaris. Polaris gir deg den perfekte kombinasjonen av mye kraft, smart programvare og raske responstider. 

Med nok kraft til å drive spill og VR-briller vil du oppleve gaming på en måte du aldri har gjort tidligere!

AMD FreeSync

FreeSync™ fra AMD synkroniserer skjermens oppdateringsfrekvens med den innebygde grafikkprosessoren. Slik får du en rask, jevn og støyfri opplevelse uansett om du ser på film eller spiller de nyeste spillene med den høyeste grafikken.

AMD Eyefinity

AMD Eyefinity er en AMD-utviklet teknologi som gir deg muligheten å drive flere skjermer samtidig, perfekt for deg som spiller spill og vil kunne bruke hele synsfeltet, eller for deg som bare vil ha en større arbeidsflate.

Støtte for flere skjermer

Skjermkortet støtter opp til fire skjermer samtidig, enten 2-veis eller 4-vei CrossFire. Med flere skjermkort får du den ultimate grafikkytelsen som spillentusiaster krever og den høyeste bildehastigheten uten at det går på kompromiss av oppløsningen.

244379 244379 Sapphire Sapphire Nitro+ RX 570 4G 11266-14-20G Radeon RX 570 er et av de nyeste skjermkortene fra AMD med kraft nok til å drive de nyeste spillene i Full HD og 4K. Spill dine favorittspill med detaljer og ytelse som forsterker opplevelsen mer enn tidligere.Radeon RX 570 er dessuten utstyrt med to DisplayPort og støtter tilkoblinger opptil 4K UHD-oppløsning (Ultra High Definition). *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Vulkan™ støtter close-to-metal control som gjør det mulig med raskere ytelse og bedre bildekvalitet i Windows® 7, Windows® 8,1, Windows® 10 og Linux®. Ingen annen API tilbyr samme kraftige kombinasjon av OS-kompatibilitet, rendering av funksjoner og effektive maskinvare.Alle AMD APU eller Radeon™ GPU basert på grafikkjernen Next (GCN) arktiektur er allerede Vulkan™-kompatible. På grunn av det, kan formfaktorer i alle former og størrelser dra nytte av hva Vulkan™ har å tilby. Klar for Virtual Reality Radeon RX 570 er drevet av AMD sin nye arkitektur, Polaris. Polaris gir deg den perfekte kombinasjonen av mye kraft, smart programvare og raske responstider. Med nok kraft til å drive spill og VR-briller vil du oppleve gaming på en måte du aldri har gjort tidligere! AMD FreeSync FreeSync™ fra AMD synkroniserer skjermens oppdateringsfrekvens med den innebygde grafikkprosessoren. Slik får du en rask, jevn og støyfri opplevelse uansett om du ser på film eller spiller de nyeste spillene med den høyeste grafikken. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> AMD Eyefinity AMD Eyefinity er en AMD-utviklet teknologi som gir deg muligheten å drive flere skjermer samtidig, perfekt for deg som spiller spill og vil kunne bruke hele synsfeltet, eller for deg som bare vil ha en større arbeidsflate. Støtte for flere skjermer Skjermkortet støtter opp til fire skjermer samtidig, enten 2-veis eller 4-vei CrossFire. Med flere skjermkort får du den ultimate grafikkytelsen som spillentusiaster krever og den høyeste bildehastigheten uten at det går på kompromiss av oppløsningen. AMD 5 1 1790 NOK 1790 NewCondition Discontinued
  1. Datakomponenter
  2. Skjermkort
  3. AMD