Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

RADEON RX 5700 XT GAMING

MSI RADEON RX 5700 XT GAMING

  Art.nr: 1012560
  • PCIe 4.0 x 16
  • 1905 MHz turbofrekvens
  • TORX Fan 3.0-kjøleteknologi
  • 8 GB GDDR6
  • 1 x HDMI og 3 x displayport

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

MSI Radeon RX 5700 XT GAMING tilbyr ytelsen som enhver spiller trenger. Med kvalitetskomponenter og en robust digital kraftdesign, leverer RX 5700 enestående 1440p-ytelse og spill av høy kvalitet drevet av AMDs nye ekstreme RDNA-arkitektur. Den finjusterte TORX Fan 3.0-kjøleteknologien holder ikke bare komponentene avkjølte, men bidrar til et veldig lavt støynivå.

Grafikk i toppklasse

Det samarbeidende designet styres av en innebygd Asynchronous Compute-motor gjør at neste generasjon spill kan kjøre jevnt og effektivt på Radeon GPU. Etter hvert som flere og flere spill øker grafikkeffektene sine, med DirectX 12 og Vulkan for eksempel, og også krever hyppigere programvareoppdateringer, trengs det flere grafikkort enn før. Med Radeon RX 5700  XT kan du føle deg trygg på at grafikkortet vil fortsette å levere grafikk i toppklasse.

Også designet for VR

RADEON RX 5700 XT er også designet for VR-spill. RX5700 kan du oppleve virkelig detaljrike og oppslukende VR-miljøer med en genuin opplevelse, forbedret av spillerkomfort og kompatibilitet. AMD LiquidVR-teknologien har den banebrytende Asynchronous Shaders-teknologien, som forhindrer kvalme og bevegelsessyke mens du spiller VR-spill. Radeon RX 5700  XT muliggjør en helt ny oppslukende og behagelig VR-opplevelse, der spillerens opplevelse og komfort er i sentrum.

AMD Freesync

Freesync er en teknologi som sikrer at du ikke får noen uregelmessigheter i bildet på det horisontale planet. Freesync holder oversikt over grafikkortprosessoren og skjermen som snakker med hverandre på en koblet måte og minimerer støyen i bildet. Freesync bruker industristandard skjermporter. Adaptive-Sync eliminerer screen tearing uten latency, noe som resulterer i at spill flyter mye bedre.

Surroundlyd i 3D-format

Med neste generasjons Radeon-grafikkort får du et revolusjonerende lydbehandlingsmiljø som skaper den mest realistiske surroundlyd for VR-spill i 3D. Det gir deg en enda bedre spillopplevelse, der ikke bare bildet er i sentrum, men også lyden.

Opplev DirectX® 12

DirectX® 12 er den nyeste Graphics API fra Microsoft® som gir spillutviklere mer direkte og tydelig kontroll over PC-maskinvare. Denne direkte kontrollen utsetter bedre AMD Radeon ™ maskinvarekilder for grafikkort for å gi høyere maskinvarefunksjoner og til slutt mer ytelse for spilleren. For å si det enkelt: mye mer effektiv ved hjelp avsmartere programvare.

1012560 1012560 MSI MSI RADEON RX 5700 XT GAMING RADEON RX 5700 XT GAMING MSI Radeon RX 5700 XT GAMING tilbyr ytelsen som enhver spiller trenger. Med kvalitetskomponenter og en robust digital kraftdesign, leverer RX 5700 enestående 1440p-ytelse og spill av høy kvalitet drevet av AMDs nye ekstreme RDNA-arkitektur. Den finjusterte TORX Fan 3.0-kjøleteknologien holder ikke bare komponentene avkjølte, men bidrar til et veldig lavt støynivå. Grafikk i toppklasse Det samarbeidende designet styres av en innebygd Asynchronous Compute-motor gjør at neste generasjon spill kan kjøre jevnt og effektivt på Radeon GPU. Etter hvert som flere og flere spill øker grafikkeffektene sine, med DirectX 12 og Vulkan for eksempel, og også krever hyppigere programvareoppdateringer, trengs det flere grafikkort enn før. Med Radeon RX 5700  XT kan du føle deg trygg på at grafikkortet vil fortsette å levere grafikk i toppklasse. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Også designet for VR RADEON RX 5700 XT er også designet for VR-spill. RX5700 kan du oppleve virkelig detaljrike og oppslukende VR-miljøer med en genuin opplevelse, forbedret av spillerkomfort og kompatibilitet. AMD LiquidVR-teknologien har den banebrytende Asynchronous Shaders-teknologien, som forhindrer kvalme og bevegelsessyke mens du spiller VR-spill. Radeon RX 5700  XT muliggjør en helt ny oppslukende og behagelig VR-opplevelse, der spillerens opplevelse og komfort er i sentrum. AMD Freesync Freesync er en teknologi som sikrer at du ikke får noen uregelmessigheter i bildet på det horisontale planet. Freesync holder oversikt over grafikkortprosessoren og skjermen som snakker med hverandre på en koblet måte og minimerer støyen i bildet. Freesync bruker industristandard skjermporter. Adaptive-Sync eliminerer screen tearing uten latency, noe som resulterer i at spill flyter mye bedre. Surroundlyd i 3D-format Med neste generasjons Radeon-grafikkort får du et revolusjonerende lydbehandlingsmiljø som skaper den mest realistiske surroundlyd for VR-spill i 3D. Det gir deg en enda bedre spillopplevelse, der ikke bare bildet er i sentrum, men også lyden. Opplev DirectX® 12 DirectX® 12 er den nyeste Graphics API fra Microsoft® som gir spillutviklere mer direkte og tydelig kontroll over PC-maskinvare. Denne direkte kontrollen utsetter bedre AMD Radeon ™ maskinvarekilder for grafikkort for å gi høyere maskinvarefunksjoner og til slutt mer ytelse for spilleren. For å si det enkelt: mye mer effektiv ved hjelp avsmartere programvare. AMD 4990 NOK 4990 NewCondition Discontinued
  1. Datakomponenter
  2. Skjermkort
  3. AMD