Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

MSI Radeon RX 570 ARMOR 8G OC

MSI Radeon RX 570 ARMOR 8G OC

  Art.nr: 1007701
  • 8 GB GDDR5 256-bit
  • 1268 MHz turbofrekvens
  • DVI, HDMI og 3 stk DisplayPort
  • VR Ready

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 890,-

Delbetal fra 202,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Radeon RX 570 er ett av de nyeste skjermkortene fra AMD med kraft nok til å drive de nyeste spillene i Full HD og 4K-oppløsninger. Spill dine favorittspill med sylskarpe detaljer og en ytelse som forbedrer din opplevelse mye mer enn tidligere.

Radeon RX 570 er dessuten produsert med tre stykker DisplayPort-innganger og støtter tilkoblinger opptil 4K/UHD (Ultra High Definition) oppløsning.

Vulkan støtter en close-to-metal kontroll hvilket muliggjør raskere ytelse og bedre bildekvalitet over Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 og Linux. Ingen annen API tilbyr den samme kraftige kombinasjonen av OS-kompatibilitet, sømløs funksjonalitet og effektiv programvare.

Alle AMD APU eller Radeon GPU basert på grafikkjernen Next (GCN) arkitektur er allerede Vulkan-kompatible. På grunn av dette, kan formfaktorer i alle former og størrelser dra nytte av hva Vulkan har å tilby.

Klar for Virtual Reality

Radeon RX 570 drives av AMDs helt nye arkitektur døpt Polaris. Den er sammen med GPU-en konstruert for å gi en fantastisk premiumfølelse av Virtual Reality til et bredt spekter av brukere.

Polaris-arkitekturen gir den perfekte kombinasjonen av lav latens, smart programvare og kraftig beregningsevne som muliggjør en silkemyk Virtual Reality opplevelse.

AMD Freesync

Freesync er en teknologi som sørger for at du ikke for noen usynkronisering i bildet på det horisontale planet. Freesync sørger for at prosessoren og skjermen prater med hverandre på en synkronisert måte og dermed reduserer forstyrrelser i bildet.

AMD Eyefinity

AMD Eyefinity er en AMD-utviklet teknologi som gir deg muligheten å kjøre flere monitorer samtidig, perfekt for deg som spiller spill og vil kunne utvide synsfeltet over flere skjermer for en mer oppslukende spillopplevelse.

Støtte for flere skjermer

Opptil fire stykker skjermkort støttes for enten 2- eller 4-veis CrossFire. Med flere grafikkort får du den ultimate grafikkytelsen som spillentusiaster krever samt den høyeste bildehastigheten uten å tape bildekvalitet.

1007701 MSI MSI Radeon RX 570 ARMOR 8G OC Radeon RX 570 ARMOR 8G OC Radeon RX 570 er ett av de nyeste skjermkortene fra AMD med kraft nok til å drive de nyeste spillene i Full HD og 4K-oppløsninger. Spill dine favorittspill med sylskarpe detaljer og en ytelse som forbedrer din opplevelse mye mer enn tidligere. Radeon RX 570 er dessuten produsert med tre stykker DisplayPort-innganger og støtter tilkoblinger opptil 4K/UHD (Ultra High Definition) oppløsning. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Vulkan støtter en close-to-metal kontroll hvilket muliggjør raskere ytelse og bedre bildekvalitet over Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 og Linux. Ingen annen API tilbyr den samme kraftige kombinasjonen av OS-kompatibilitet, sømløs funksjonalitet og effektiv programvare. Alle AMD APU eller Radeon GPU basert på grafikkjernen Next (GCN) arkitektur er allerede Vulkan-kompatible. På grunn av dette, kan formfaktorer i alle former og størrelser dra nytte av hva Vulkan har å tilby. Klar for Virtual Reality Radeon RX 570 drives av AMDs helt nye arkitektur døpt Polaris. Den er sammen med GPU-en konstruert for å gi en fantastisk premiumfølelse av Virtual Reality til et bredt spekter av brukere.Polaris-arkitekturen gir den perfekte kombinasjonen av lav latens, smart programvare og kraftig beregningsevne som muliggjør en silkemyk Virtual Reality opplevelse. AMD Freesync Freesync er en teknologi som sørger for at du ikke for noen usynkronisering i bildet på det horisontale planet. Freesync sørger for at prosessoren og skjermen prater med hverandre på en synkronisert måte og dermed reduserer forstyrrelser i bildet. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> AMD Eyefinity AMD Eyefinity er en AMD-utviklet teknologi som gir deg muligheten å kjøre flere monitorer samtidig, perfekt for deg som spiller spill og vil kunne utvide synsfeltet over flere skjermer for en mer oppslukende spillopplevelse. Støtte for flere skjermer Opptil fire stykker skjermkort støttes for enten 2- eller 4-veis CrossFire. Med flere grafikkort får du den ultimate grafikkytelsen som spillentusiaster krever samt den høyeste bildehastigheten uten å tape bildekvalitet. AMD 4,7 10 1890 NOK 1890 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Skjermkort
  3. AMD