Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Intel Core i9-10900K Comet Lake

Intel Core i9-10900K

  Art.nr: 1012745
  • Socket 1200
  • 3,7 GHz 10-Core
  • Max Turbofrekvens 5,3 GHz
  • Busshastighet: 8,0 GT/s
  • Intel UHD Graphics 630

Internett

Forhåndsbestilling
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
6 129,-

Delbetal fra 556,-/mnd Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Intel Core i9-10900K er en av de kraftigste prosessorene i den nyeste Intel-serien kalt Comet Lake. Denne prosessoren er for deg som bygger en avansert datamaskin som vil håndtere alt fra de nyeste spilltitlene og levere en utrolig høy FPS og flott grafikk til deg som skaper, redigerer og jobber med tunge programmer og administrerer store filer.

Intel K-serien kommer uten kjølevifte, noe som gir deg muligheten til å kjøpe det alternativet som passer best for deg.

K-modeller gir mulighet til å overklokke

Hvis du ikke tror at hastigheten til i9-10900K er bra nok, så er dette en modell K, som betyr at den kan overklokkes. Hvis du allerede er en fan av dette, vet du sannsynligvis hvordan du gjør det, men hvis du ikke vet, så har de fleste hovedkort innebygde BIOS-klare innstillinger for hver prosessor som du kan aktivere med et klikk.

Intel UHD Graphics 630

Intels UHD-grafikk gir forbedret mediekonvertering, raske bildefrekvenser og 4K Ultra HD (UHD) -video. Ideell for de som bygger en enklere datamaskin eller en HTPC slik at de ikke trenger å kjøpe et grafikkort.

Intel Turbo Boost Technology

Intel Turbo Boost Technology øker prosessoren frekvens dynamisk ved behov ved å dra nytte av varme- og kraftområdet for å gi deg rask hastighet når du trenger den og økt energieffektivitet når du ikke gjør det.

Intel Optane support

Intel Optane-minne er en klasse med ikke-volatilt minne som sitter mellom RAM-brikke og harddisk som gir raskere systemytelse. I kombinasjon med Intel Rapid Storage Technology, administrerer den sømløst flere lagringsenheter mens den presenterer en enkelt virtuell enhet for operativsystemet, og sikrer at dataene og filene som brukes ofte blir lagret på den raskeste lagringsenheten. Intel Optane-minne krever spesifikk maskinvare- og programvarekonfigurasjon.

Besøk www.intel.com/OptaneMemory for å se systemkravene.

1012745 Intel Intel Core i9-10900K BX8070110900K Intel Core i9-10900K er en av de kraftigste prosessorene i den nyeste Intel-serien kalt Comet Lake. Denne prosessoren er for deg som bygger en avansert datamaskin som vil håndtere alt fra de nyeste spilltitlene og levere en utrolig høy FPS og flott grafikk til deg som skaper, redigerer og jobber med tunge programmer og administrerer store filer. Intel K-serien kommer uten kjølevifte, noe som gir deg muligheten til å kjøpe det alternativet som passer best for deg. K-modeller gir mulighet til å overklokke Hvis du ikke tror at hastigheten til i9-10900K er bra nok, så er dette en modell K, som betyr at den kan overklokkes. Hvis du allerede er en fan av dette, vet du sannsynligvis hvordan du gjør det, men hvis du ikke vet, så har de fleste hovedkort innebygde BIOS-klare innstillinger for hver prosessor som du kan aktivere med et klikk. Intel UHD Graphics 630 Intels UHD-grafikk gir forbedret mediekonvertering, raske bildefrekvenser og 4K Ultra HD (UHD) -video. Ideell for de som bygger en enklere datamaskin eller en HTPC slik at de ikke trenger å kjøpe et grafikkort. Intel Turbo Boost Technology Intel Turbo Boost Technology øker prosessoren frekvens dynamisk ved behov ved å dra nytte av varme- og kraftområdet for å gi deg rask hastighet når du trenger den og økt energieffektivitet når du ikke gjør det. Intel Optane support Intel Optane-minne er en klasse med ikke-volatilt minne som sitter mellom RAM-brikke og harddisk som gir raskere systemytelse. I kombinasjon med Intel Rapid Storage Technology, administrerer den sømløst flere lagringsenheter mens den presenterer en enkelt virtuell enhet for operativsystemet, og sikrer at dataene og filene som brukes ofte blir lagret på den raskeste lagringsenheten. Intel Optane-minne krever spesifikk maskinvare- og programvarekonfigurasjon. Besøk www.intel.com/OptaneMemory for å se systemkravene. Intel Socket 1200 5 1 6129 NOK 6129 NewCondition PreOrder
  1. Datakomponenter
  2. Prosessor
  3. Intel Socket 1200