Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Intel Core i3-10100 Comet Lake

Intel Core i3-10100

  Art.nr: 1012718
  • Socket 1200
  • 3,6 GHz Quad-Core
  • Maks turbofrekvens 4,3 GHz
  • Busshastighet: 8,0 GT / s
  • Intel UHD Graphics 630

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 490,-

Delbetal fra 169,-/mnd Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Intel Core i3-10100 er lillebroren til de nyeste Intel-prosessorene Comet Lake. Denne prosessoren er kanskje ikke en gamer sitt førstevalg, men den kan brukes til enklere spill- og kontordatamaskiner eller til HTPC-bygget.

Intel UHD Graphics 630

Intels UHD-grafikk gir forbedret mediekonvertering, raske bildefrekvenser og 4K Ultra HD (UHD) -video. Ideell for de som bygger en enklere datamaskin eller en HTPC slik at de ikke trenger å kjøpe et grafikkort.

Intel Turbo Boost Technology

Intel Turbo Boost Technology øker prosessoren frekvens dynamisk ved behov ved å dra nytte av varme- og kraftområdet for å gi deg rask hastighet når du trenger den og økt energieffektivitet når du ikke gjør det.

Intel Optane support

Intel Optane-minne er en klasse med ikke-volatilt minne som sitter mellom RAM-brikke og harddisk som gir raskere systemytelse. I kombinasjon med Intel Rapid Storage Technology, administrerer den sømløst flere lagringsenheter mens den presenterer en enkelt virtuell enhet for operativsystemet, og sikrer at dataene og filene som brukes ofte blir lagret på den raskeste lagringsenheten. Intel Optane-minne krever spesifikk maskinvare- og programvarekonfigurasjon.

Besøk www.intel.com/OptaneMemory for å se systemkravene.

1012718 Intel Intel Core i3-10100 BX8070110100 Intel Core i3-10100 er lillebroren til de nyeste Intel-prosessorene Comet Lake. Denne prosessoren er kanskje ikke en gamer sitt førstevalg, men den kan brukes til enklere spill- og kontordatamaskiner eller til HTPC-bygget. Intel UHD Graphics 630 Intels UHD-grafikk gir forbedret mediekonvertering, raske bildefrekvenser og 4K Ultra HD (UHD) -video. Ideell for de som bygger en enklere datamaskin eller en HTPC slik at de ikke trenger å kjøpe et grafikkort. Intel Turbo Boost Technology Intel Turbo Boost Technology øker prosessoren frekvens dynamisk ved behov ved å dra nytte av varme- og kraftområdet for å gi deg rask hastighet når du trenger den og økt energieffektivitet når du ikke gjør det. Intel Optane support Intel Optane-minne er en klasse med ikke-volatilt minne som sitter mellom RAM-brikke og harddisk som gir raskere systemytelse. I kombinasjon med Intel Rapid Storage Technology, administrerer den sømløst flere lagringsenheter mens den presenterer en enkelt virtuell enhet for operativsystemet, og sikrer at dataene og filene som brukes ofte blir lagret på den raskeste lagringsenheten. Intel Optane-minne krever spesifikk maskinvare- og programvarekonfigurasjon. Besøk www.intel.com/OptaneMemory for å se systemkravene. Intel Socket 1200 1490 NOK 1490 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Prosessor
  3. Intel Socket 1200