Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Intel Core i7-10700K Comet Lake

Intel Core i7-10700K

  Art.nr: 1012737
  • Socket 1200
  • 3,8 GHz Octa-Core
  • Maks turbofrekvens 5,1 GHz
  • Busshastighet: 8,0 GT / s
  • Intel UHD Graphics 630
  • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
4 449,-

Delbetal fra 416,-/mnd. Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Intel Core i7-10700K er en av de kraftigste prosessorene i den nyeste Intel-serien kalt Comet Lake. Denne prosessoren er for deg som bygger en mer high-end spilldatamaskin som vil takle de nyeste spilltitlene og, sammen med et godt grafikkort, levere utrolig høy FPS og god grafikk.

Intel K-serien kommer uten kjølevifte, noe som gir deg muligheten til å kjøpe det alternativet som passer best for deg.

K-modeller gir mulighet til å overklokke

Hvis du ikke tror at hastigheten til i7-10700K er bra nok, så er dette en modell K, som betyr at den kan overklokkes. Hvis du allerede er en fan av dette, vet du sannsynligvis hvordan du gjør det, men hvis du ikke vet, så har de fleste hovedkort innebygde BIOS-klare innstillinger for hver prosessor som du kan aktivere med et klikk.

Intel UHD Graphics 630

Intels UHD-grafikk gir forbedret mediekonvertering, raske bildefrekvenser og 4K Ultra HD (UHD) -video. Ideell for de som bygger en enklere datamaskin eller en HTPC slik at de ikke trenger å kjøpe et grafikkort.

Intel Turbo Boost Technology

Intel Turbo Boost Technology øker prosessoren frekvens dynamisk ved behov ved å dra nytte av varme- og kraftområdet for å gi deg rask hastighet når du trenger den og økt energieffektivitet når du ikke gjør det.

Intel Optane support

Intel Optane-minne er en klasse med ikke-volatilt minne som sitter mellom RAM-brikke og harddisk som gir raskere systemytelse. I kombinasjon med Intel Rapid Storage Technology, administrerer den sømløst flere lagringsenheter mens den presenterer en enkelt virtuell enhet for operativsystemet, og sikrer at dataene og filene som brukes ofte blir lagret på den raskeste lagringsenheten. Intel Optane-minne krever spesifikk maskinvare- og programvarekonfigurasjon.

Besøk www.intel.com/OptaneMemory for å se systemkravene.

1012737 1012737 Intel Intel Core i7-10700K BX8070110700K Intel Core i7-10700K er en av de kraftigste prosessorene i den nyeste Intel-serien kalt Comet Lake. Denne prosessoren er for deg som bygger en mer high-end spilldatamaskin som vil takle de nyeste spilltitlene og, sammen med et godt grafikkort, levere utrolig høy FPS og god grafikk. Intel K-serien kommer uten kjølevifte, noe som gir deg muligheten til å kjøpe det alternativet som passer best for deg. K-modeller gir mulighet til å overklokke Hvis du ikke tror at hastigheten til i7-10700K er bra nok, så er dette en modell K, som betyr at den kan overklokkes. Hvis du allerede er en fan av dette, vet du sannsynligvis hvordan du gjør det, men hvis du ikke vet, så har de fleste hovedkort innebygde BIOS-klare innstillinger for hver prosessor som du kan aktivere med et klikk. Intel UHD Graphics 630 Intels UHD-grafikk gir forbedret mediekonvertering, raske bildefrekvenser og 4K Ultra HD (UHD) -video. Ideell for de som bygger en enklere datamaskin eller en HTPC slik at de ikke trenger å kjøpe et grafikkort. Intel Turbo Boost Technology Intel Turbo Boost Technology øker prosessoren frekvens dynamisk ved behov ved å dra nytte av varme- og kraftområdet for å gi deg rask hastighet når du trenger den og økt energieffektivitet når du ikke gjør det. Intel Optane support Intel Optane-minne er en klasse med ikke-volatilt minne som sitter mellom RAM-brikke og harddisk som gir raskere systemytelse. I kombinasjon med Intel Rapid Storage Technology, administrerer den sømløst flere lagringsenheter mens den presenterer en enkelt virtuell enhet for operativsystemet, og sikrer at dataene og filene som brukes ofte blir lagret på den raskeste lagringsenheten. Intel Optane-minne krever spesifikk maskinvare- og programvarekonfigurasjon. Besøk www.intel.com/OptaneMemory for å se systemkravene. Prosessor 5 1 4449 NOK 4449 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Prosessor