Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

AMD Ryzen 9 5900X med 12 kjerner

AMD Ryzen 9 5900X 3.7 GHz

  Art.nr: 1015002
  • Socket AM4
  • 12 kjerner og 24 tråder
  • Max Turbo: 4,8 GHz
  • AMD StoreMI
  • PCIe 4.0-støtte
  • Maks 1 stk. per kunde

Internett

Forhåndsbestilling
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Variant

6 290,-

Delbetal fra 569,-/mnd. Info

Info

14 dagers angrerett

Raske leveranser

30 dager åpent kjøp

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Ryzen 5000-serien fra AMD gjør datamaskinen din ustoppelig med uovertruffen prosessorkraft og hastighet. Uansett om du spiller de seneste spillene, designer et nytt operahus eller jobber med vitenskapelig data. Med AMD Ryzen 9 5900X i maskinen har du en prosessor som gjør at du virkelig er klar for det som kommer.

Kraftig ytelse

AMD Ryzen 9 5900X er i stand til å drive de mest krevende spillene eller de tyngste oppgavene raskt. Prosessoren har 12 kjerner, 24 tråder, har maksfart på 4,8 GHz og opptil 32 MB hurtigbuffer, nok til å endre hele brukeropplevelsen.

AMD StoreMI

AMD StoreMI er et kraftig verktøy laget for PC-entusiaster og forbedrer lastetider, starttider og filhåndtering. Uansett hvor raskt maskinen din lagrer, så sørger AMD StoreMI for å automatisk gi ekstra fart til de mest brukte filene med SSD-hurtigbuffer for topp ytelse.

Den seneste teknologien

AMD Ryzen 5000-serien leverer uovertruffen ytelse ved hjelp av banebrytende teknologi, inkludert Precision Boost 2 og Precision Boost Overdrive. Her får du også maksimal grafikk og lagringsbåndbredde med PCIe 4.0. AMD Ryzen fortsetter sin tradisjon med å levere helt eksepsjonell ytelse per watt på 7 nm-arkitektur.

Enkel å konfigurere

Det har aldri vært enklere å konfigurere og tilpasse datariggen. Prosessorer i AMDs Ryzen 5000-serie fungerer med AMD 500-hovedkort ved hjelp av en enkel BIOS-oppdatering. Du kan dessuten enkel tilpasse prosessoren etter eget behov via programvaren Ryzen Master, slik at du får mest mulig ut av datariggen.