Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Oppgraderingspakke med Core™ i5-prosessor

Intel i5-4690K+Z97X+8GB C

  Art.nr: 206527
 • Intel® Core™ i5-4690K
 • GIGABYTE GA-Z97X-GAMING 3
 • Crucial Ballistix Sport 8 GB 1600 MHz
 • ESD-armbånd

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Viser produktbeskrivelse for :

 • Intel i5-4690K+Z97X+8GB C
 • Intel Core i5-4690K
 • Mission SG ESD 2.0
 • Gigabyte GA-Z97X-GAMING 3
 • Crucial BallistixSport 8GB 1600MHz
Intel Oppgraderingspakke med Core™ i5-prosessor

0,-

En prisgunstig oppgraderingspakke for deg som vil gjøre datamaskinen din bedre.

Intel Supre Intel® Core™ i5-4690K med 4 kjerner

0,-

Dette produktet har ingen produktbeskrivelse.
Mission SG ESD-armbånd for montering av datakomponenter

29,-

Mission SG ESD 2.0 

Mission SG ESD 2.0 er et ESD-armbånd for avledning av statisk strøm når du skal montere sensitive deler i en datamaskin. Armbåndet gjør det mer sannsynlig å unngå en elektrostatisk utlading, som kan være skadelig for elektroniske kretser.

Gigabyte Avansert GIGABYTE ATX-hovedkort

1 249,-

GIGABYTE GA-Z97X-GAMING 3

Et ATX-hovedkort som gir deg en sikker plattform med alle tilkoblingene du trenger. Kortet er utstyrt med GIGABYTEs eksklusive AMP-UP-lydteknologi som lar deg oppleve skarpe og realtiske lydeffekter under bl.a. spill, film og musikk.

SATA Express-tilkobling

Hovedkortet har en innebygd SATA Express-kontakt som leverer overlegen ytelse. SATA Express leverer overføringshastigheter opptil 10 Gbit/s og er betydelig raskere enn SATA Revision 3 (6 Gb/s). Dette gir deg fordeler i forbindelse med raskere NAND flash- og SSD-disker. SATA Express kombinerer fordelene med PCI Express og SATA for å levere kraftig båndbredde.

Killer™ E2200

Killer™ E2200-plattformen er bygd for maksimal nettverksytelse i onlinespill og ved høyoppløst strømmende media. Det er satt opp funksjonalitet som automatisk akselererer spilltrafikk fremfor annen nettverkstrafikk for bedre flyt og ytelse uten etterslep. Gjennom prioritering av nettverkstrafikk kan du utnytte nettverket for fullt uten redsel for å bli sparket ut av et onlinespill på grunn av høy ping.

Støtte for SLI og CrossfireX

Skal du velge SLI eller CrossfireX? Det trenger du ikke lenger ta stilling til da hovedkortet støtter begge. Du får muligheten til å linke sammen opptil tre skjermkort i SLI- eller to i CrossfireX-bro.

Sound Blaster X-Fi MB3

Hovedkortet inkluderer programvaren Sound Blaster X-Fi MB3. En kraftig lydplattform som tilbyr premium lydkvalitet samt effekter og funksjonalitet for seriøse gamere. Programvaren inneholder SBX Pro Studio™ som er utformet for å gi deg så god lydopplevelse som overhodet mulig.

GIGABYTE Easytune ™ App

GIGABYTEs Easytune™ er et grensesnitt som tillater deg å finjustere systeminnstillinger, system- og minneklokker samt spenninger i et lettvint Windows-miljø. Med bare et klikk kan du automatisk overklokke systemet for ekstra kraft.

Anbefalt tilbehør

Intel Intel i5-4690K+Z97X+8GB C En prisgunstig oppgraderingspakke for deg som vil gjøre datamaskinen din bedre. Hovedkort, prosessor og RAM 5 1 0 NOK 0 NewCondition SoldOut
 1. Datakomponenter
 2. Oppgraderingspakker
 3. Hovedkort, prosessor og RAM