Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kraftig vannkjøler med fantastisk RGB-belysning

Corsair Hydro H115i RGB Platinum

  Art.nr: 1008678
  • Passer til LGA 1150,1151, 1155
  • Passer til AMD AM2, AM3, AM4
  • 2000 RPM
  • RBG-belysning
  • 5 års garanti
1 590,-

Delbetal fra 178,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Corsair Hydro-serien H115i PRO er en CPU-kjøler med ekstrem ytelse som bruker to 140mm vifter og en 280mm radiator. Med PWM-vifter som strekker seg opp till 1200 RPM er det enkelt å bytte fra lav til høy hastighet når du trenger å kjøle ned din CPU. Med heftig RGB-belysning vil den gi et skikkelig tøft lys i maskinen din.

RGB-belysningen på radiatorvifter består av 24 LED-lamper og pumpen har 16 individuelt kontrollerte LED-lamper, slik at du kan konfigurere dem til å lyse akkurat slik du vil.

Enkel installasjon

Et modulært og verktøyfritt monteringsfeste gjør det mulig for rask og smertefri installasjon på alle moderne Intel og AMD AM4-prosessorer.

Corsair iCUE

CORSAIR iCUE-programvaren gjør det mulig å justere RGB-belysningen, individuelle viftehastigheter samt pumpehastighet med overvåkning av CPU- og kjøletemperaturer. 

Hold maskinen din stillegående og avkjølt

Slipp å høre på irriterende viftelyder med H100i PRO. Magnetiske kulelager betyr rå kjølekraft med jevne og stillegående roteringer. Og dersom dette ikke er tilstrekkelig for deg så stopper Nero RPM-kjøleprofilen i Corsair iCUE-programmet viftene dine helt ved lave temperaturer.

1008678 Corsair Corsair Hydro H115i RGB Platinum CW-9060038-WW Corsair Hydro-serien H115i PRO er en CPU-kjøler med ekstrem ytelse som bruker to 140mm vifter og en 280mm radiator. Med PWM-vifter som strekker seg opp till 1200 RPM er det enkelt å bytte fra lav til høy hastighet når du trenger å kjøle ned din CPU. Med heftig RGB-belysning vil den gi et skikkelig tøft lys i maskinen din. RGB-belysningen på radiatorvifter består av 24 LED-lamper og pumpen har 16 individuelt kontrollerte LED-lamper, slik at du kan konfigurere dem til å lyse akkurat slik du vil. Enkel installasjon Et modulært og verktøyfritt monteringsfeste gjør det mulig for rask og smertefri installasjon på alle moderne Intel og AMD AM4-prosessorer. Corsair iCUE CORSAIR iCUE-programvaren gjør det mulig å justere RGB-belysningen, individuelle viftehastigheter samt pumpehastighet med overvåkning av CPU- og kjøletemperaturer.  Hold maskinen din stillegående og avkjølt Slipp å høre på irriterende viftelyder med H100i PRO. Magnetiske kulelager betyr rå kjølekraft med jevne og stillegående roteringer. Og dersom dette ikke er tilstrekkelig for deg så stopper Nero RPM-kjøleprofilen i Corsair iCUE-programmet viftene dine helt ved lave temperaturer. Vannkjøling 4,5 2 1590 NOK 1590 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Kjøling
  3. Vannkjøling