Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Meget effektiv kjøling med opplyst pumpehode i hvitt lys

Corsair Hydro H100X

  Art.nr: 1003121
  • Passer til LGA 1151 og LGA 2066
  • Passer alle AM4
  • Inntil 1700 rpm
  • 5 år garanti

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

CORSAIR Hydro-serien H100x er en ekstremt høytytende CPU-kjøler som kjører doble vifter på 120mm og en 240 mm radiator inn i en enkel, problemfri pakke. Med PWM-vifter som varierer mellom 600 rpm og 1700 rpm, er det lett å bytte fra lav hastighet til høy hastighet når du trenger å kjøle ned CPU'en. En helt ny termisk optimalisert kjøleribbe og lydabsorberende pumpekonstruksjon er plassert i et stilig pumpehode som blir belyst med et hvitt lys. Ved å kombinere de viktigste funksjonene i Corsair Hydro Series og høy ytelse, H100x ekstrem CPU-kjøling innen rekkevidde.

Hold prosessoren godt avkjølt

Beskytt maskinvaren og øk prosessorens potensiale for overklokking. Doble vifter og en dobbelt så bred kjøler leverer effektivt og holder prosessoren kald. Hydro H100X leveres fylt opp med kjøleveske og trenger ikke fylles på. Minimal fordamping av vesken bidrar til lang livslengde og det elastiske materiale gir både høy fleksibilitet og utmerket beskyttelse mot eventuelle lekkasjer.

Avansert viftedesign

Begge 120 mm viftene som følger med har innebygde rotasjonsblader og sørger for stabil luftflyt med et lavt lydnivå.

1003121 1003121 Corsair Corsair Hydro H100X CW-9060040-WW CORSAIR Hydro-serien H100x er en ekstremt høytytende CPU-kjøler som kjører doble vifter på 120mm og en 240 mm radiator inn i en enkel, problemfri pakke. Med PWM-vifter som varierer mellom 600 rpm og 1700 rpm, er det lett å bytte fra lav hastighet til høy hastighet når du trenger å kjøle ned CPU'en. En helt ny termisk optimalisert kjøleribbe og lydabsorberende pumpekonstruksjon er plassert i et stilig pumpehode som blir belyst med et hvitt lys. Ved å kombinere de viktigste funksjonene i Corsair Hydro Series og høy ytelse, H100x ekstrem CPU-kjøling innen rekkevidde. Hold prosessoren godt avkjølt Beskytt maskinvaren og øk prosessorens potensiale for overklokking. Doble vifter og en dobbelt så bred kjøler leverer effektivt og holder prosessoren kald. Hydro H100X leveres fylt opp med kjøleveske og trenger ikke fylles på. Minimal fordamping av vesken bidrar til lang livslengde og det elastiske materiale gir både høy fleksibilitet og utmerket beskyttelse mot eventuelle lekkasjer. Avansert viftedesign Begge 120 mm viftene som følger med har innebygde rotasjonsblader og sørger for stabil luftflyt med et lavt lydnivå. Vannkjøling 4,8 18 990 NOK 990 NewCondition Discontinued
  1. Datakomponenter
  2. Kjøling
  3. Vannkjøling