Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stillegående vannkjøling med RGB-pumpehode

Corsair Hydro H100i PRO

  Art.nr: 1006148
  • Passer LGA 1151
  • Passer til AM4
  • Opptil 2400 RPM
  • Heftig RGB-belysning
  • 5 års garanti

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Corsair H100i PRO er Corsairs mest stillegående CPU-kjøler noensinne. Det har blitt lagt til en utrolig stillegående pumpe, ML Series magnetiske vifter, Nero RPM-modus og stillegående start for å forminske støyen til det minimale. Med et helt nytt og kompakt RGB-pumpehode med heftig styling gjør Hydro Series PRO din datamaskin til en mer avkjølt og stillegående maskin.

Enkel installasjon

Et modulært og verktøyfritt monteringsfeste gjør det mulig for rask og smertefri installasjon på alle moderne Intel og AMD AM4-prosessorer.

Corsair iCUE

CORSAIR iCUE-programvaren gjør det mulig å justere RGB-belysningen, individuelle viftehastigheter samt pumpehastighet med overvåkning av CPU- og kjøletemperaturer. 

Hold maskinen din stillegående og avkjølt

Slipp å høre på irriterende viftelyder med H100i PRO. Magnetiske kulelager betyr rå kjølekraft med jevne og stillegående roteringer. Og dersom dette ikke er tilstrekkelig for deg så stopper Nero RPM-kjøleprofilen i Corsair iCUE-programmet viftene dine helt ved lave temperaturer.

1006148 Corsair Corsair Hydro H100i PRO CW-9060033-WW Corsair H100i PRO er Corsairs mest stillegående CPU-kjøler noensinne. Det har blitt lagt til en utrolig stillegående pumpe, ML Series magnetiske vifter, Nero RPM-modus og stillegående start for å forminske støyen til det minimale. Med et helt nytt og kompakt RGB-pumpehode med heftig styling gjør Hydro Series PRO din datamaskin til en mer avkjølt og stillegående maskin. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Enkel installasjon Et modulært og verktøyfritt monteringsfeste gjør det mulig for rask og smertefri installasjon på alle moderne Intel og AMD AM4-prosessorer. Corsair iCUE CORSAIR iCUE-programvaren gjør det mulig å justere RGB-belysningen, individuelle viftehastigheter samt pumpehastighet med overvåkning av CPU- og kjøletemperaturer.  Hold maskinen din stillegående og avkjølt Slipp å høre på irriterende viftelyder med H100i PRO. Magnetiske kulelager betyr rå kjølekraft med jevne og stillegående roteringer. Og dersom dette ikke er tilstrekkelig for deg så stopper Nero RPM-kjøleprofilen i Corsair iCUE-programmet viftene dine helt ved lave temperaturer. Vannkjøling 4,6 5 1090 NOK 1090 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Kjøling
  3. Vannkjøling