Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Effektiv vannkjøling med tøff RGB-belysning til prosessor

Corsair Hydro H100i RGB Platinum

  Art.nr: 1008679
  • Passer til LGA 1150, 1151, 1155
  • Passer til AMD AM2, AM3, AM4
  • Opptil 2400 RPM
  • Tøff RGB-belysning
  • 5 års garantitid

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Corsair Hydro-serien H110i RGB Platinum er en CPU-kjøler med ekstrem ytelse, som pakker doble 120 mm vifter og en 240 mm radiator i en pakke. Med PWM-vifter som strekker seg opp til 2000 RPM, er det enkelt å bytte fra lav hastighet til høy hastighet når du behøver å kjøle ned din CPU. Med tøff RGB-belysning får du et heftig lys i din datamaskin.

RGB-belysningen på radiatorviftene består av 24 stykker LED-lys og pumpen har 16 stykker individuelt kontrollerbare LED-lys, sånn at du kan konfigurere dem til å lyse akkurat som du selv vil.

Enkel installasjon

Et modulært og verktøyfritt monteringsfeste gjør det mulig for rask og enkel installasjon i alle moderne Intel og AMD AM4-prosessorer. 

Corsair iCUE

CROSAIR iCUE-programvaren gjør det mulig å justere RGB-belysningen, individuelle viftehastigheter og pumpehastigheter med overvåkning av CPU- og kjøletemperatur.

Hold datamaskinen din stille med godt avkjølt

Slipp å høre irriterende viftestøy med H110i RGB Platinum. Magnetisk levitasjon skaper betydelig kjølekraft og jevn og stille rotasjon, men om det fremdeles ikke er tilstrekkelig stille for deg, stopper vår Nero RPM-kjøleprofil i Corsair iCUE-programvaren alle viftene helt og holdent når temperaturen er lav nok.

1008679 1008679 Corsair Corsair Hydro H100i RGB Platinum CW-9060039-WW Corsair Hydro-serien H110i RGB Platinum er en CPU-kjøler med ekstrem ytelse, som pakker doble 120 mm vifter og en 240 mm radiator i en pakke. Med PWM-vifter som strekker seg opp til 2000 RPM, er det enkelt å bytte fra lav hastighet til høy hastighet når du behøver å kjøle ned din CPU. Med tøff RGB-belysning får du et heftig lys i din datamaskin. RGB-belysningen på radiatorviftene består av 24 stykker LED-lys og pumpen har 16 stykker individuelt kontrollerbare LED-lys, sånn at du kan konfigurere dem til å lyse akkurat som du selv vil. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Enkel installasjon Et modulært og verktøyfritt monteringsfeste gjør det mulig for rask og enkel installasjon i alle moderne Intel og AMD AM4-prosessorer.  Corsair iCUE CROSAIR iCUE-programvaren gjør det mulig å justere RGB-belysningen, individuelle viftehastigheter og pumpehastigheter med overvåkning av CPU- og kjøletemperatur. Hold datamaskinen din stille med godt avkjølt Slipp å høre irriterende viftestøy med H110i RGB Platinum. Magnetisk levitasjon skaper betydelig kjølekraft og jevn og stille rotasjon, men om det fremdeles ikke er tilstrekkelig stille for deg, stopper vår Nero RPM-kjøleprofil i Corsair iCUE-programvaren alle viftene helt og holdent når temperaturen er lav nok. Prosessorkjøling 5 1 1290 NOK 1290 NewCondition Discontinued
  1. Datakomponenter
  2. Kjøling
  3. Prosessorkjøling