Effektiv kjølepasta med tykk tekstur

Zalman Thermal grease ZM-STC9

  Art.nr: 1008654
  • Pålitelig varmeavledning
  • Tykk tekstur
  • Termisk ledningsevne: 9,1 W/mK
  • Enkel å applisere
  • Lang holdbarhet

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Zalman Thermal Grease ZM-STC9 er en kjølepasta som brukes når du bygger datamaskiner, spesielt mellom prosessoren og prosessorviften for å avlede varme. Kjølepastaen er veldig enkel å applisere takket være den smarte forpakningen, nå også med markeringer som hjelper deg å applisere riktig mengde, samt at du ser hvor mye kjølepasta du har igjen. Ett lokk i gummi gjør at du kan lukke den etter bruk og sparer kjølepastaen over lengre tid.

ZM-STC9 har en høy kjøleevne takket være de kullbaserte mikropartiklene som leder til en pålitelig varmeavledning. Når du har applisert pastaen så behøver du ikke gjøre det igjen på 10 år. Utenom den lange livstiden så er ZM-STC9 dessuten miljøklassifisert (RoHS).

1008654 Zalman Zalman Thermal grease ZM-STC9 ZM-STC9 Zalman Thermal Grease ZM-STC9 er en kjølepasta som brukes når du bygger datamaskiner, spesielt mellom prosessoren og prosessorviften for å avlede varme. Kjølepastaen er veldig enkel å applisere takket være den smarte forpakningen, nå også med markeringer som hjelper deg å applisere riktig mengde, samt at du ser hvor mye kjølepasta du har igjen. Ett lokk i gummi gjør at du kan lukke den etter bruk og sparer kjølepastaen over lengre tid. ZM-STC9 har en høy kjøleevne takket være de kullbaserte mikropartiklene som leder til en pålitelig varmeavledning. Når du har applisert pastaen så behøver du ikke gjøre det igjen på 10 år. Utenom den lange livstiden så er ZM-STC9 dessuten miljøklassifisert (RoHS). Kjølepasta 99 NOK 99 NewCondition Discontinued
  1. Datakomponenter
  2. Kjøling
  3. Kjølepasta