Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Viftekontroller med fjernkontroll for Mission SG RGB-vifter

Mission SG FAN 3.6 - A-RGB Controller

  Art.nr: 1008674
  • RGB fjernkontroll
  • Støtte for opptil 8 vifter
  • Kabler inkludert

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

 

Viftekontroller med fjernkontroll kan kobles til for opptil åtte Mission SG A-RGB vifter. Kabler for å koble til viftekontrolleren er inkludert slik at du kan komme i gang med en gang. Ikke glem å kjøpe Mission SG A-RGB vifter.

Med fjernkontrollen kan du raskt og enkelt stille viftene til ønsket hastighet, lysstyrke, farge og kraft uten behov for programvare.

Viftekontroller med fjernkontroll kan kobles opptil åtte Mission SG A-RGB vifter uten programvare.

Anbefalt tilbehør

(1 stk)
  • 120 mm
  • 39,8 CFM
  • 1200 RPM

199,-

1008674 Mission SG Mission SG FAN 3.6 - A-RGB Controller AURA + PWM version   Viftekontroller med fjernkontroll kan kobles til for opptil åtte Mission SG A-RGB vifter. Kabler for å koble til viftekontrolleren er inkludert slik at du kan komme i gang med en gang. Ikke glem å kjøpe Mission SG A-RGB vifter. Med fjernkontrollen kan du raskt og enkelt stille viftene til ønsket hastighet, lysstyrke, farge og kraft uten behov for programvare. Kabinettvifter 149 NOK 149 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Kjøling
  3. Kabinettvifter