Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

3 stk kabinettvifter med effektive vifteblader og A-RGB

Fractal Design Prisma AL-12 ARGB PWM 3-Pack

  Art.nr: 1011104
 • 85.7 CFM (max)
 • 24,8 dB (max)
 • A-RGB-belysning
 • 120 mm
 • 2000 RPM

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 

Fractal Design Prism leverer en pakke med 3 vifter som gir optimal kjøling til alle datamaskiner, enten de er designet for kontorarbeid eller bygget for gaming. Med sine effektive vifteblader beveger viftene en stor mengde luft og er i den øverste kjøleklassen for kabinettet.

A-RGB-belysning

Prism har seks LED-lys som til sammen gir en veldig fin RGB-effekt.

LED lampene av type A-RGB, der hver enkelt lampe stilles inn med nøyaktige farger som vil samsvare med datamaskinens farger. I tillegg kan du lage dine egne effekter som gir en skikkelig kul belysning for datamaskinen din. 

Prism har seks LED-lys som til sammen gir en veldig fin RGB-effekt.

Støtte for produsentenes forskjellige programvare

 

Fractal Design har tatt skrittet videre og sørget for at Prisma-serien er kompatibel med de forskjellige RGB-programvarene for å kunne kombinere viftene med hovedkort og annet utstyr på den enkleste og mest praktiske måten når det gjelder lys- og strøminnstillinger.

Fractal Design har tatt skrittet videre og sørget for at Prisma-serien er kompatibel med de forskjellige RGB-programvarene for å kunne kombinere viftene med hovedkort og annet utstyr på den enkleste og mest praktiske måten når det gjelder lys- og strøminnstillinger

Vibrasjonsdempende

I hvert hjørne av Fractal Design Prism er det en gummibrakett som minimerer vibrasjoner mot metallet i kabinettet og dermed holde støynivået nede.

De fleste vifter som er produsert i dag har dette fordi de streber etter å ha en en stille datamaskin som mulig. Skinne fint, men ikke la det være!

Se også

(1 stk)
 • 120 mm
 • 41,8 CFM
 • opptil 1500 RPM

1 249,-

Se også

(1 stk)
 • 120 mm
 • 41,8 CFM
 • opptil 1500 RPM

1 249,-

1011104 Fractal Design Fractal Design Prisma AL-12 ARGB PWM 3-Pack FD-FAN-PRI-AL12-PWM-3P   Fractal Design Prism leverer en pakke med 3 vifter som gir optimal kjøling til alle datamaskiner, enten de er designet for kontorarbeid eller bygget for gaming. Med sine effektive vifteblader beveger viftene en stor mengde luft og er i den øverste kjøleklassen for kabinettet. A-RGB-belysning Prism har seks LED-lys som til sammen gir en veldig fin RGB-effekt.LED lampene av type A-RGB, der hver enkelt lampe stilles inn med nøyaktige farger som vil samsvare med datamaskinens farger. I tillegg kan du lage dine egne effekter som gir en skikkelig kul belysning for datamaskinen din.  Støtte for produsentenes forskjellige programvare   Fractal Design har tatt skrittet videre og sørget for at Prisma-serien er kompatibel med de forskjellige RGB-programvarene for å kunne kombinere viftene med hovedkort og annet utstyr på den enkleste og mest praktiske måten når det gjelder lys- og strøminnstillinger. Vibrasjonsdempende I hvert hjørne av Fractal Design Prism er det en gummibrakett som minimerer vibrasjoner mot metallet i kabinettet og dermed holde støynivået nede.De fleste vifter som er produsert i dag har dette fordi de streber etter å ha en en stille datamaskin som mulig. Skinne fint, men ikke la det være! Kabinettvifter 699 NOK 699 NewCondition InStock
 1. Datakomponenter
 2. Kjøling
 3. Kabinettvifter