Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Lekkert kabinett med front- og sidepanel i glass

Zalman Z7 NEO

  Art.nr: 1008643
  • ATX, microATX og Mini-ITX
  • 4stk RGB LED Ring-vifter medfølger
  • Side- og frontpanel i temperert glass
  • RGB LED Controller-viftehub
  • Støvfilter i toppen

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ZALMAN Z7 NEO er ett mid-tower som gjør det enkelt for deg å vise fram din datakonstruksjon. Kabinettet leveres med fire 120mm RGB LED Ring-vifter, tre forhåndsmonterte i fronten og en i bakdelen. På oversiden av kabinettet finnes det en knapp som enkelt lar deg styre lyseffekter og farge på viftene til det som passer deg.

De fire viftene garanterer en god luftflyt out-of-the-box og et magnetisk støvfilter i toppen hjelper til å holde datamaskinen din ren og støvfri.

Bred maskinvarestøtte for ditt high end-system

ZALMAN har også laget godt med plass i kabinettet for alle high end-brukere. På baksiden av hovedkortplassen sitter det to dedikerte SSD-plasser og kabinettet rommer skjermkort på opptil 35 cm. Om du vil bruke vannkjøling kan du montere en radiator på opptil 360 mm i fronten, eller 240 mm i toppen. Romsligheten, kombinert med gode ledningsmuligheter hjelper deg på veien til din drømmedatamaskin.

RGB LED Controller

De fire 120 mm-viftene sitter installerte i ZALMANs RGB LED Controller - en viftehub med totalt åtte vifteporter. Om hovedkortet ditt støtter RGB LED Lightning Sync kan du styre samtlige kompatible vifter direkte gjennom ditt hovedkorts programvare for et helhetlig og blikkfangende resultat.

1008643 1008643 Zalman Zalman Z7 NEO Z7 NEO ZALMAN Z7 NEO er ett mid-tower som gjør det enkelt for deg å vise fram din datakonstruksjon. Kabinettet leveres med fire 120mm RGB LED Ring-vifter, tre forhåndsmonterte i fronten og en i bakdelen. På oversiden av kabinettet finnes det en knapp som enkelt lar deg styre lyseffekter og farge på viftene til det som passer deg. De fire viftene garanterer en god luftflyt out-of-the-box og et magnetisk støvfilter i toppen hjelper til å holde datamaskinen din ren og støvfri. Bred maskinvarestøtte for ditt high end-system ZALMAN har også laget godt med plass i kabinettet for alle high end-brukere. På baksiden av hovedkortplassen sitter det to dedikerte SSD-plasser og kabinettet rommer skjermkort på opptil 35 cm. Om du vil bruke vannkjøling kan du montere en radiator på opptil 360 mm i fronten, eller 240 mm i toppen. Romsligheten, kombinert med gode ledningsmuligheter hjelper deg på veien til din drømmedatamaskin. RGB LED Controller De fire 120 mm-viftene sitter installerte i ZALMANs RGB LED Controller - en viftehub med totalt åtte vifteporter. Om hovedkortet ditt støtter RGB LED Lightning Sync kan du styre samtlige kompatible vifter direkte gjennom ditt hovedkorts programvare for et helhetlig og blikkfangende resultat. Kabinett og Barebone 4,5 11 790 NOK 790 NewCondition Discontinued
  1. Datakomponenter
  2. Kabinett og Barebone